Перейти до змісту

Куплю 3 в 1 принтер, сканер, ксерокс

yura18

Рекомендовані повідомлення

В принципе неважно какой фирмы рассмотрю все предложения(или в идеале может у кого-то дома ксерокс завалялся небольшого размера ^_^ , то было бы вообще гуд)

tel. 80661766631

80631838615

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

є ксерокс кенон планшетний - стан так собі, якшо цікавить - стукай в асю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Имееться Samsung scx -4300.(3в1). Майже новий. Картридж заправляється без проблем

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...
В принципе неважно какой фирмы рассмотрю все предложения(или в идеале может у кого-то дома ксерокс завалялся небольшого размера ^_^ , то было бы вообще гуд)

tel. 80661766631

80631838615

Струйнікі підуть ??? Є пару штук.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Имееться Samsung scx -4300.(3в1). Майже новий. Картридж заправляється без проблем

А ціною можна поцікавитись :huh:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ціною можна поцікавитись :huh:

Ага я і сам хотів забрати але людина виявилася не серйозною коли вже про все домовились то вона не відповідає ні в ПП, ні по телефону <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну народ запропонуйте щось більш-менш пристойне бажано було би Samsung SCX-4200 або щось з 4200 Series

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ага картридж заправляеться без проблем рівно один раз і в 5000 копій апарат стає дибомі картридж в реанімацію. Ціна нового картриджа приблизно 70 у.о. так інформація для роздумів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ага картридж заправляеться без проблем рівно один раз і в 5000 копій апарат стає дибомі картридж в реанімацію. Ціна нового картриджа приблизно 70 у.о. так інформація для роздумів.

+1

Не спорю мені мій знайомий теж це саме сказав ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Струйнік Canon pixma mp 450.Торг уместен

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Canon MP-210 + СБПЧ цікавить? Нажаль, не знаю чому, але фото друкує не дуже якісно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Canon MP-210 + СБПЧ цікавить? Нажаль, не знаю чому, але фото друкує не дуже якісно.

Canon MP-210 + СБПЧ - комплект гарний, цікавить детальніша інформація чи рідні картриджі, скільки використовувався і т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Все також актуально, куплю 3 в 1 бажано лазерний варіант хоча можу розглянути і струменевий. Якщо був би Samsung SCX 4200 або 4220 то взагалі було би ідеально

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Можна закривати у зв'язку з неактуальністю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

є Samsung СХ 4300

цікавить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...