Перейти до змісту

Новини від Білайн

Рекомендовані повідомлення

• 2 тижня потому...
  • Відповідей 328
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

до речі,

тепер усі абоненти мобільних операторів «Beeline» (ЗАТ «УРС», 100% дочірня компанія ВАТ «ВимпелКом») та UMC (100% дочірня компанія ВАТ «МТС») можуть обмінюватись повідомленнями MMS (Multimedia message service). Вартість відправки такого повідомлення для абонентів обох операторів - 75 копійок за одне повідомлення.

Опубліковано

С 29 марта 2007 года вводятся новые условия обслуживания абонентов пакета «Простые вещи» и снижаются тарифы на популярные направления звонков.

Теперь льготные тарифы действуют на звонки на все городские телефоны и номера абонентов Beeline в Украине, а не только на «Свой регион».

итак, звонки на стационарные телефоны по всей Украине - 39 коп/мин.

звонки абонентам других операторов - 69/39 копеек за минуту

в сети Beeline - 12/2 коп за минуту разговора

звонки на любимый номер - как и прежде - 1 коп/мин

Новые условия тарификации действуют для всех абонентов автоматически с 29.03.2007. Абоненты тарифного плана «Простые вещи», которые обслуживались на акционных условиях и желают продолжить обслуживания на тех же условиях, могут бесплатно перейти на прежние условия с 29.03.07 до 31.05.07 года, позвонив по номеру 067416

Опубліковано

К билайну: я забыл , какой у меня тарифный план - как узнать? и

"Абоненты тарифного плана «Простые вещи», которые обслуживались на акционных условиях и желают продолжить обслуживания на тех же условиях, могут бесплатно перейти на прежние условия с 29.03.07 до 31.05.07 года, позвонив по номеру 067416" - где сдесь, при этой смене тарифов, "подводные камни"?

Опубліковано
К билайну: я забыл , какой у меня тарифный план - как узнать? и

"Абоненты тарифного плана «Простые вещи», которые обслуживались на акционных условиях и желают продолжить обслуживания на тех же условиях, могут бесплатно перейти на прежние условия с 29.03.07 до 31.05.07 года, позвонив по номеру 067416" - где сдесь, при этой смене тарифов, "подводные камни"?

свой тариф можно узнать, позвонив по номеру 0674, меню управления тарифными планами.

"Подводные камни"? зачем искать их там, где их нет? :ok2:

Опубліковано
звонки абонентам других операторов - 69/39 копеек за минуту

В якому смислі? Я активовував послугу "знижуй тариф" і зараз у мене 69 коп/хв на усі мобільні інших операторів України. А 39 - це що мається на увазі?

І ще одне: "знижуй тариф" рахується як акційний тариф?

Опубліковано

Это если на других моб. операторов.

На стационарные номера - с первой (!) минуты 39 коп!

И никакой ПЗС! За что я и люблю Билайн!

Опубліковано

І ще одного не розумію:

В свому регіоні так і залишиться по 2 коп за першої хвилини?

Опубліковано

Походу нет, первая 12коп, но... вот цитата:

"Абоненты тарифного плана «Простые вещи», которые обслуживались на акционных условиях и желают продолжить обслуживания на тех же условиях, могут бесплатно перейти на прежние условия с 29.03.07 до 31.05.07 года, позвонив по номеру 067416"
Опубліковано
І ще одного не розумію:

В свому регіоні так і залишиться по 2 коп за першої хвилини?

Тепер розподілу по регіонам не буде! Дзвінки на любий номер Білайна - 12 / 2 коп.

Опубліковано

А вот вам і "подводні камні" :( Мені важливо щоб дзвінки з першої хвилини на білайн були 2 коп. Напевно подзвоню, щоб старий тариф залишився...

Опубліковано
А вот вам і "подводні камні" :( Мені важливо щоб дзвінки з першої хвилини на білайн були 2 коп. Напевно подзвоню, щоб старий тариф залишився...

згоден, а то ""Подводные камни"? зачем искать их там, где их нет?"... ;), не нае-ут, не проживут...

Опубліковано

ага, і нікому не важливо шо тепер можна звонити по 2 коп не лише в свому регіоні, а й по всій Україні...

До того ж на усі стаціонарні по 39 коп з першої хвилини...

А на інші моб. по 69/39 коп!

Вам якшо мед, то ложкою!!!

Особисто я звик за якість платити!

На халяву нічого не буває!

Опубліковано
ага, і нікому не важливо шо тепер можна звонити по 2 коп не лише в свому регіоні, а й по всій Україні...

До того ж на усі стаціонарні по 39 коп з першої хвилини...

А на інші моб. по 69/39 коп!

Вам якшо мед, то ложкою!!!

Особисто я звик за якість платити!

На халяву нічого не буває!

До речі, в тарифі "29" тепер можна замовити 9 улюблених номерів і звонити на них по 0 коп з другої хвилини розмови!

Для бізнесу ця пропозиція (ТП "29") просто супер!

У мене майже всі друзі, з якими я часто спілкуюсь, на білайні, тому нові зміни у тарифі мені аж ніяк не катят ;) А з абонентами інших операторів я рідко говорю більше хвилини, так що в нових тарифах особисто для мене нічого цікавого нема

З.І. Є у мене друг який учиться в Києві, який для того, щоб нормально спілкуватись з друзями з Луцька, купив собі білайн нашого регіону, і ми з ним говоримо по 2 коп ;)

З.З.І. Добре що хоча б залишили можливість від нових тарифів відмовитись...

Опубліковано

в тарифному плані "29" ВІДБУЛИСЯ ЗМІНИ!!!

тепер "улюблених номерів" не 3, як було раніше, а 9***!

За підключення/зміну кожного номера - 1 грн.

нагадаю

Абонентська плата

0 грн.

Вхідні виклики

0 грн.

Вихідні виклики на «Улюблений номер»***

0,29/0,00 грн.

Вихідні виклики на телефони Beeline™

0,29 грн.

SMS на мережу Beeline™

0,25 грн.

Вихідні виклики на міські телефони

0,59/0,29 грн

Вихідні виклики на телефони мобільних операторів України

0,59/0,29 грн

Вихідні дзвінки на усі номери Росії

0,69 грн

Для бізнесу ця пропозиція (ТП "29") просто супер!

Опубліковано

пропозиція для абонентів «Простих речей»

З 29 березня 2007 абоненти тарифного плану «Прості речі» можуть скористатися спеціальною пропозицією й безкоштовно перейти на обслуговування в тариф «29».

Переходьте в тариф «29» і телефонуйте на стаціонарні й мобільні телефони в Україні усього по 0,29 грн/хв. Ви також можете встановити до 9 «Улюблених номерів» і спілкуватися з ними безкоштовно.

Щоб скористатися пропозицією, зателефонуйте за номером 067400 з мобільного телефону Beeline і замовте безкоштовний перехід зараз

Опубліковано
феном ! скікі тобі платять за таку рекламку ? <_<

Чуть більше, чим мені платить ДЖ Нео за те, шо я кажу, шо він кращий ДЖ Луцька :jeer:

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Beeline відкриває SMS зв'язок з усім світом!

Для спілкування більше немає кордонів! Де б не перебували ваші друзі й знайомі, Beeline доставить ваше SMS повідомлення в будь-яку з 650 мобільних мереж по всій земній кулі.

Скористайтесь найпростішим і доступним сервісом SMS, щоб швидко передати повідомлення в будь-яку країну світу. При відправленні повідомлення вказуйте номер одержувача в міжнародному форматі: + [код країни][код мережі][номер].

Послуга доступна всім абонентам Beeline. Вартість відправлення одного SMS на мережу «Билайн» Росія - 0,25 грн, на інші закордонні мережі - 0,50 грн. (із ПДВ, без ПФ).

Опубліковано

РОЗМОВЛЯЙТЕ ТА ВИГРАВАЙТЕ

Дзвоніть в будь-якому напрямі тривалістю більше 3 -х хвилин і щодня з 17 по 30 квітня ви можете отримати одну з 14 цифрових фотокамер Olympus FE-230 7,1 млн. пікселів.

Наступного дня, серед всіх абонентів, які в попередній день зробили дзвінки тривалістю більше 3 хвилин, буде відібраний один переможець. Переможці відбираються щодня впродовж акції. Чим більше дзвінків Ви зробите, тим більше шансів у Вас стати переможцем.

У випадку, якщо Ви стали переможцем акції з Вами зв'яжеться представник нашої компанії. Учасником акції може стати будь-який абонент Beeline. Щодня вибирається один переможець, який має право на придбання цифрової фотокамери Olympus FE – 230 за 1 грн. з ПДВ.

В акції не приймають участь дзвінки на сервісні номери мережі Beeline.

Опубліковано

ТП "Західний"

в мережі "Білайн" - 7 коп/ 0 коп

(перша хв/решта хв)

На інші моб. - 70 коп

На стаціонарні - 70 коп.

Росія (усі напрями) - 70 коп.

СМС - 25 коп

Європа - 1,97 грн.

Опубліковано

Это с сайта, но уверен - информация вполне достоверная :)

Как по мне - пока "Прості речі" рулят! Помню уже сколько раз звонил домой - сущие копейки со счета снимает! :)

Еще бы интернет дневной сделали хотя бы в 2 раза дешевле, была бы вообще сказка :)

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Цими вихідними, а саме 1 травня, Beeline порадував лучан і гостей міста веселим, яскравим караоке, а також - конкурсом дитячого малюнку на смугасту тематику під відкритим небом.

Охочих поспівати разом з Beeline виявилося немало. Учасники караоке отримали смугасті подарунки від Beeline, а переможці – цінні призи та головний приз mp3-плеєр.

У перервах між турами караоке всі перехожі мали змогу отримати яскраві призи від Beeline. Адже ведучі в цей час проводили конкурси на обізнаність у тарифах та пропозиціях "Beeline".

Щоб свято не здавалося одноманітним, Beeline також провів у парку конкурс дитячого малюнку на асфальті «Живи на яскравій стороні». І всі дітки – від найменших і до найстарших – отримали смугасті сюрпризи від цього яскравого мобільного оператора, а в парку залишились незрівнянні, яскраві шедеври дитячої творчості на асфальті.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...