Перейти до змісту

Новини від Білайн

Рекомендовані повідомлення

70 коп/хв на мобільні інших операторів, а на Білайн свого регіону так і залишилось 2 коп/хв

ваще класный тариф :)

на стаціонарні телефони свого регіону - 47 коп/хв

тарифікація посекундна, без плати за зєднання

:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 328
  • Створено
  • Остання відповідь

До речі скоро білайну один рік :) Цікаво що на нас чекає...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Своя мелодия" - новая инновационная услуга Beeline

Подчеркните свою индивидуальность и стиль с помощью новой услуги от Beeline. Теперь вы можете сами решать, что услышат ваши друзья и знакомые вместо надоедливых гудков вызова в телефонной трубке.

Как это работает?

Когда вам звонят, абонент будет слышать вместо обыкновенных гудков вызова выбранную вами мелодию или приветствие.

С помощью удобного интерфейса вы можете выбирать мелодии, назначать их абонентам или создавать группы абонентов, проигрывать мелодии в случайном порядке или в зависимости от времени суток, а также подарить понравившеюся мелодию другому пользователю услуги «Своя мелодия».

Активируйте услугу по номеру 067410

До 31 августа 2007 года плата за активацию и абонентская плата за использование услуги не взимается.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чтобы было совсем откровенно и чтоб другие не парились и не лазили без толку на http://sm.beeline.ua:

С вашего счета будет списана сумма: 7.5 грн. (с НДС без ПФ)

Так что, хотите отдать 7,5 грн. за мелодию, которую вы даже и слышать не будете - милости просим на сей сайт :friday:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чтобы было совсем откровенно и чтоб другие не парились и не лазили без толку на http://sm.beeline.ua:
С вашего счета будет списана сумма: 7.5 грн. (с НДС без ПФ)

Так что, хотите отдать 7,5 грн. за мелодию, которую вы даже и слышать не будете - милости просим на сей сайт :mdr:

это если вы хотите поменять мелодию на свою, то плата взымается в размере 7.5 ГРН., но можно стандартную мелодию и не менять, а она как известно - бесплатно, тоесть плата за активацию и абонентская плата за использование услуги не взымается!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

оказывается в билайн29 первая минута 59коп :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хе-хе, 8 марта все звонки на любимые номера бесплатно.

Как говорится, мелочь, а приятно, тем более что другие операторы такого за ПРОСТО ТАК своим абонентам еще никогда не делали, ИМХО.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

без ПЗС это божеский тариф :(.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Согласен! Хорошая альтернатива даже анлиму. Теоретически для безлимитчиков - самое то. Возможность не платить лишнего (то есть 500-600 грн.) и при этом практически не ограничивать себя в разговорах, тем более что есть три любимые номера Билайн по 29коп/1мин.+0 все остальные.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А в тій "гарній" рекламі нічого не сказано про це :blink:

Більшість дзвінків триває не довше 40 секунд так на холеру мені 29 коп після першої хвилини

Мене повністю влаштовує якість і вартість дзвінків а саме головне покриття на ЮМС

Користуватись білайном це, на мою думку, те саме що їздити на Запорожці льеш 76 бензин тому що дешево і дальше 5 кілометрів від міста не відїдеш :huh:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Согласен! Хорошая альтернатива даже анлиму. Теоретически для безлимитчиков - самое то. Возможность не платить лишнего (то есть 500-600 грн.) и при этом практически не ограничивать себя в разговорах, тем более что есть три любимые номера Билайн по 29коп/1мин.+0 все остальные.

У мене ЮМС різдвяний мінімальний

3 хвилини на ЮМС кожен день безкоштовно

50 коп на всі напряки

5 номерів на ЮМС-сімьї по 0 коп

ну вибачте мені це теж не подобається - ПЗЗ 27 коп :blink:

трачу в місяць 100-120 грн

в мене в телефонній книжці більшість на ЮМС а на білайні 2

І я б не сказав що себе обмежую в спілкуванні

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А в тій "гарній" рекламі нічого не сказано про це :blink:

Більшість дзвінків триває не довше 40 секунд так на холеру мені 29 коп після першої хвилини

Мене повністю влаштовує якість і вартість дзвінків а саме головне покриття на ЮМС

Користуватись білайном це, на мою думку, те саме що їздити на Запорожці льеш 76 бензин тому що дешево і дальше 5 кілометрів від міста не відїдеш :huh:

Для людей, які не часто виїжджають за місто, білайн підходить ідеально imho

З.І. А покриття білайна зростає дуже швидко :P

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну у меня есть контракт UMC вот уже 4-й год. Но пользую редко, в основном когда выезжаю из города.

А поскольку я все же почти всегда в Луцке, Билайн для меня - самое то. Я как-то подсчитал, что с моим количеством разговоров и частотой совершаемых звонков (читай - ПЗС) на UMC я не влез бы даже в 200 грн./мес при том, что на Билайн с его копеечными тарифами трачу чуть больше 20 :blink:

Поэтому не вижу смысла переплачивать. В нашем мире, как правило, богат не тот, кто сорит деньгами, а тот, кто экономит каждую копейку. У меня несколько знакомых миллионеров (не понтовых нуворишей, все заработано честным бизнесом). Ни у кого нет машины дороже 30 000$ и - внимание! - анлима на телефоне.

А те, кто привыкли сорить деньгами - по-моему, просто транжиры.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У мене ЮМС різдвяний мінімальний

3 хвилини на ЮМС кожен день безкоштовно

50 коп на всі напряки

5 номерів на ЮМС-сімьї по 0 коп

ну вибачте мені це теж не подобається - ПЗЗ 27 коп :blink:

трачу в місяць 100-120 грн

в мене в телефонній книжці більшість на ЮМС а на білайні 2

І я б не сказав що себе обмежую в спілкуванні

Скорпіо, 50 коп на всі напрямки... +ПЗС...

От і порахуй на прикладі 20 сек розмови скільки виходить вартість розмови там і там...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 fenom

я цим не парюсь телефон в мене в основному для роботи а переживати що хтось до мене не дозвониться я не хочу

не забувай три хвилини вдень без ПЗЗ на ЮМС і 5 номерів по 0 коп. як я сказав раніше в мене більшість на ЮМС

2 chill

я про зорі і погоду по телефону не говорю

я згідний мо на пару копійок дешевше але я все таки надаю перевагу поки якість + покриття

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я все таки надаю перевагу поки якість + покриття

На рахунок покриття, так. Але не все і одразу, вже комфортно можна себе почувати і з Білайном.

На рахунок якості зв'язку, тут навпаки UMC програє. Білайн в другому півріччі 2006 року 100% модернізував свою мережу і встановив сучасне обладнання (2,75G) і перевів всіх своїх абонентів на єдину сучасну білінгову систему.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2.75G це EDGE, GPRS, GSM всього-навсього все це є в ЮМС :) і це фініш розвитку GSM-мереж

модернізував свою мережу і встановив сучасне обладнання (2,75G)

всього навсього модернізував :) а обладнання те саме ще велкомовське

це робиться за допомогою простої заміни декількох блоків і програмного забезпечення на базовій станції

а для комфортного викорастання телефона в якості модема я думаю всеж-таки дочекатись нормального покриття 3G

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2.75G це EDGE, GPRS, GSM всього-навсього все це є в ЮМС :) і це фініш розвитку GSM-мереж
модернізував свою мережу і встановив сучасне обладнання (2,75G)

всього навсього модернізував :) а обладнання те саме ще велкомовське

це робиться за допомогою простої заміни декількох блоків і програмного забезпечення на базовій станції

если все не поменять, то работать не будет или же у самого оператора будет много сложностей в работе,

поэтому пришлось поменять все даже программное обеспечение :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

всього навсього модернізував :ahuet: а обладнання те саме ще велкомовське

Якщо на 100% - то це означає, що все обладнання нове. Між іншим, виробництва компанії Еріксон. :101010:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У UMC джпрс инет намного быстрее и стабильнее.

Жаль ни там ни там анлимов нету... :ok2:(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Здрасьтє...анлімов нєту...

А в ЮМС Гіпер.Нет - це що? За 5 грн/день маєш собі анлім. За день можна стягнути порядка 700 мегабайт. Хочеш - підключайся, і плати 5 грн. за добу, не хочеш - не підключайся, і не плати...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За день можна стягнути порядка 700 мегабайт.

не перегибаешь скорость?))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ні. В мене зв'язок стабільний 8,8-9,4 кбайт/сек. Нехай буде 9 кбайт.

9 кб х 60 сек х 60 хв х 24 год = 777600 кб, або 777,6 мб

Я не беру в розрахунок похибки типу 1 мегабайт = 1024 кбайта і т.д. Таким чином, цілком реально 700 мег викачати.

Я 1,4 гіга фільм з нета тягнув трохи більше, ніж дві доби, бо паралельно ще сидів в інеті, швидкіст закачки зменшувалася відповідно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хех, я думал скокрость гдето 1-2кбайта :smile3:, ну если стабильно 9-10Кб то впринципе более-менее приемлемо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Швидкість нета дуже залежить від моделі самого телефона

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...