Перейти до змісту

З днем Луцька

Grantsfer

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 59
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Г, тещі також прийшла така СМС. Вона в Луцьку, Луцькому р-ні з місяць небула. Думаю, який Шиба, таку й СМС розсилку збацав)

PS:

Кому прийшла така СМСка - Обрані Шибою для зомбування шизою.. Во!

Опубліковано

Я думаю замутили просто автоматичну розсилку на зразок тієї, яка відбувається, коли телефон переходить в роумінг ("MTS vitae Vas v merezhi operatora Vodafone bla-bla-bla). Автоматично розіслали на всі номери, які реєструвались на певних базових станціях на протязі певного часу.

Деякі оператори за кордоном навіть продають таку рекламну послугу -- коли абонент проходить неподалік від якогось магазину чи ресторану, йому на телефон приходить повідомлення з рекламою того закладу. Місцезнаходження абонента визначається по віддаленості від трьох найближчих базових станцій.

Опубліковано

Хахаха... Мені тільки що друг з Києва дзвонив каже: "Від вашої мерії поздоровлення прийшло" :D :D :D

Він в Луцьку вже років 5 небув... :lol:

Опубліковано

Зазвичай номери в кожній області починаються з певної комбінації. Контрактні однозначно, старі СІМ-СІМи теж.

Опубліковано

як і писав вище перевірте дату першого дзвінка (*777*3#), відповідно замітив закономірність що смс приходило на старіший номер :) :) :)

Опубліковано
як і писав вище перевірте дату першого дзвінка (*777*3#), відповідно замітив закономірність що смс приходило на старіший номер :) :) :)

У мене номер 5 років мені прийшло, у дружини номер 8 років - їй ні.

Опубліковано

У мене номер 5 років мені прийшло, у дружини номер 8 років - їй ні.

рано..рано купила номер..ех..

Опубліковано

Прикол в тому, що номер на який прийшло СМС кирилиці не розуміє, його зміст я прочитав з першого повідомлення теми. Але від кого: Lucka meria і кілька розділових знаків справили враження ))

Опубліковано

Дзвонили знайомі з центру. Кажуть - салютів нема, і толпа возмущьонного народу готова рознести Шибу в щепкі. Таки "весь пар в гудок уйшов" :D

Опубліковано

да я вот тоже хотел отправить обратно в "Lucka meria" вопрос о том, где таки салют. не отправляется.. :dont:

ps. насчет номеров. у меня львовский, номеру 9 лет. пришло

Опубліковано

так, я не зрозумів, що нема нікого задоволеного смс-кою? мерія для вас старалась, тратила ваші гроші, а ви якісь навдячні всі!

Опубліковано

Мене смс застала на Світязі, де я був з суботи. Прийшло майже всім (в кого МТС) людям з нашої компанії, які були з нами. Посміялись.. :)

Опубліковано
А я ж десь тут 2 рази писав, що салюту не буде.

А ще десь тут (може в іншый темі) писало що буде.

Загалом день міста в неділю був краще, ніж день незалежності.

Опубліковано

Ги!

Мені теж пришло. МТС. Номеру 4 року. В Луцьку не живу і не був в ньому з місяць точно. Не контрактник.

Де логіка?

Опубліковано
цікаво, в яких обласних центрах ше салюту не було ? =)

чи це тільки ми такі "вєзунчікі" ? =)

Не тільки ми, в багатьох містах салюту не було, вчора по новинах (точно не помню, але напевно на телеканалі 1+1) казали в яких містах будуть салюти - список був невеликим! ;)

Опубліковано

Могу поспорить, что если-бы вчера был салют, сегодня было-бы кучу постов про зря потраченые и выкинутые в воздух тысячи и тысячи грн, что это не салют, а дерьмо, что лучше пустили на дороги, медицину и тд. А так ничего не было - и все сразу кричат - а хде салют? Всем не угодишь.

Это первое. Второе - при чём тут Шиба? На сколько я знаю Киев централизовано должн был проплатить воякам (а не часным фирмам) за салюты в каждом обласном центре. Бабки на вечер пятницы не пришли. Откуда тогда должен был быть салют?

Опубліковано
Это первое. Второе - при чём тут Шиба? На сколько я знаю Киев централизовано должн был проплатить воякам (а не часным фирмам) за салюты в каждом обласном центре. Бабки на вечер пятницы не пришли. Откуда тогда должен был быть салют?

А с куя би Київ виділяв централізовано гроші на святкування ДНЯ МІСТА ЛУЦЬКА?

Опубліковано
А с куя би Київ виділяв централізовано гроші на святкування ДНЯ МІСТА ЛУЦЬКА?

За шо купил - за то продал. Мне об этом сказали вчера днём. Вот сегодня "семья и дом" написали

Як з`ясували в www.simya.com.ua, причина відсутності обіцяного дійства — фінансова. За неофіційними даними ціна питання проведення феєрверку — приблизно 10 тисяч гривень.

Його мали проводити військові із Володимира-Волинського. Втім, в останній момент армійці попередили міську владу, що до них прийшла телеграма з Міноборони про те, що коштів на феєрверк у Луцьку не виділено

2 la20. Деньги обещал киев, афиши напечатали, потом отказались финансировать. Где мер найдёт за субботу 10000 грн на салют? Или афиши перепечатывать и переклеивать надо было?

Единственное - надо было хотя-бы раз в час со сцены вещать про отмену салюта, а дальше бы люди мобильниками разнесли новость по друзьям-знакомым и дофига народа не приехали бы в центр вечером

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...