Перейти до змісту

Американський футбол у Луцьку - створи команду друже!

RivneMonarchs

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

У місті Рівне існує команда по американському футболу "Рівненські Монархи".

Пошукав по інтернету, що у місті Луцьк немає подібної команди. Було б непогано, якби і в нашого сусіда була достойна команад по американскьому футболу, адже це вид спорту набуває популярності по Україні.

Існуючі команди

Вища ліга

Західний дивізіон

*Карпатські Ведмеді 3 0

Київські Словяни 2 2

Київські Джетс 1 2

Вінницькі Вовки 0 4

СХІДНИЙ ДИВІЗІОН

Донецькі Варяги 2 0

Севастопольські Титани 0 2

РЕШТА КОМАНД (не приймають участь у чемпіонаті, через ряд причин)

Донецький Політехнік

Одеські Пірати

Дніпропетровські Ракети

Луганські Танки

Рівненські Монархи

Львівські Леви

Житомирські Вепри

Тернопільські Патріоти

Сімферопольські Таври

Також зароджуються команди у Чернівцях, Полтаві та Запоріжжі, у Вінницькій області у шести районних центрах розвивають дитячій американський футбол.

Якщо когось цікавить цей вид спорту, відвідайти сайт Рівненських Монархів http://www.rivnemonarchs.narod.ru і дізнайтесь про цю гру. Також на нашому сайті ви можете знайти контакти осіб, як практикують цей вид спорту у інших містах.

П.С. Прохання до модераторів не видяляти цю тему, адже розвиток спорту серед молоді актуальний для всієї України, і про американський футбол повинні знати у славному місті ЛУЦЬК.

З повагою, Грицак Сергій, тренер Рівненських Монархів

Опубліковано
Пропоную зробити команду Луцькі Замки! :lol:

Між іншим, в де-яких скандинавських карїнах існують команди з назвою Towers - Вежі.

Але головне почати, далі потехеньку і назбирається команда...

Опубліковано

О це класний спорт сам хотів би пограти особенно в екіперовці ( сам думаю підійшов би на позицію ресірвера )

Опубліковано
О це класний спорт сам хотів би пограти особенно в екіперовці ( сам думаю підійшов би на позицію ресірвера )

Ну так вперед, буду дуже радий допомогти створити команду (можна буде приїхати до Луцька поспілкуватися, розкажу правила, розкажу як проводити тренування, як набирати гравців і на яку позицію). Аби було бажання, то все інше прикладеться. З вересня студенти посунуть, тому набрати команду восени буде дуже легко. ось моя ася 216-196-948, CoachRM

Опубліковано
Підріс би і бігав разом з бугаями:)

В Україні дорослі змагання проводяться з 18 років, а юніорські з 15. Тобто якщо тобі є 14 років, то рік потренувавшись, міг би приймати участь у офіційних змаганнях.

Скільки тобі років?

Вага та ріст не грають великої ролі, адже американський футбол це вид спорту де місце є як для маленького та худого, так і для товстого та високого.

Опубліковано

Правила я більш менш знаю, хотів би щоб в Луцьку була свою команда,але от щоб за неї завжди грати так ні. Для мене спорт номер 1 Баскетбол

Опубліковано

В Україні дорослі змагання проводяться з 18 років, а юніорські з 15. Тобто якщо тобі є 14 років, то рік потренувавшись, міг би приймати участь у офіційних змаганнях.

Скільки тобі років?

Вага та ріст не грають великої ролі, адже американський футбол це вид спорту де місце є як для маленького та худого, так і для товстого та високого.

Мені 13 років. Сам правила гри знаю. Проте навряд чи в Луцьку є футбольне поле. А грати вмію:)

Опубліковано

Скільки тобі років?

Мені 13 років. Сам правила гри знаю. Проте навряд чи в Луцьку є футбольне поле. А грати вмію:)

Ну так які проблеми, збираєш своїх друзів, ті своїх друзів, братів чи знайомих, і починаєте шпілить у флаг-футбол. Головне щоб бажання було, а все інше прикладеться!!!

Опубліковано
Правила я більш менш знаю, хотів би щоб в Луцьку була свою команда,але от щоб за неї завжди грати так ні. Для мене спорт номер 1 Баскетбол

Як я вже написав, раніше збирай своїх друзів, ті своїх друзів, братів, однокласників, одногрупників і вперед, все інше розкажу: як тренуватись, кого куди ставити на чку позицуі. І побачиш американскьй футбол стане для тебе спортом №1 :D

Опубліковано

От мене цікавить питання , RivneMonarchs ти з Ровно .У вас там що є футбольне поле ? У нас в Луцьку нема поля це 100% так як пробивати штрафні?

Опубліковано
От мене цікавить питання , RivneMonarchs ти з Ровно .У вас там що є футбольне поле ? У нас в Луцьку нема поля це 100% так як пробивати штрафні?

Ні в Рівному, ні в якому іншому місті України немає виключно футбольних полів. Граємо на сокерському, а філдгол пробиваємо над звичайними воротами до яких прилаштовані рейки відповідно до розмірів воріт в американському футболі.

Ні в Рівному, ні в якому іншому місті України немає виключно футбольних полів. Граємо на сокерському, а філдгол пробиваємо над звичайними воротами до яких прилаштовані рейки відповідно до розмірів воріт в американському футболі.

http://vkontakte.ru/club11253812 Луцьк - американський футбол!!!!

Опубліковано

Та бажання зникає тоді коли подивися на наші футбольні поля,багато де не має трави ,пилюка.От колись було таке розкішне поле але його віддали ФК Волинь :( .Тай проблема ще й у тому що народу назбирати проблема ,так ще й навчити правила :lol:

Опубліковано
Та бажання зникає тоді коли подивися на наші футбольні поля,багато де не має трави ,пилюка.От колись було таке розкішне поле але його віддали ФК Волинь :( .Тай проблема ще й у тому що народу назбирати проблема ,так ще й навчити правила :lol:

На траві бігати це велика розкіш, у Рівному є не бездоганні сокерні поля, але грати на них можна.

А назбирати людей, справді не так то і легко. Але якщо інші можуть, то що ти не зможеш?

ХТО НЕ ХОЧЕ ШУКАЮ ВІДМАЗКУ, ХТО ХОЧЕ ШУКАЮ МОЖЛИВІСТЬ!!!!

Опубліковано

Цеї зими ми грали 3х3 непогано побігали плюс в тому що не забруднися тай падати в кучугуру снігу значно приємніше ніж на землю

Опубліковано
Цеї зими ми грали 3х3 непогано побігали плюс в тому що не забруднися тай падати в кучугуру снігу значно приємніше ніж на землю

6 чоловік зібрати це вже непогано, може побалакаєш із своїми товаришами по питанню створення команди у Луцьку?

• 4 місяця потому...
Опубліковано

У цьому році буде проведено змагання по флаг-футболу (безконтактний вид американського футболу, де замість того щоб валити суперника, потрібно лише зірвати з нього прапорець).Орієнтовний склад учасників:

Вінницькі Вовки, Вінницькі Патріоти, Житомирські Вепри, Львівські Леви, Рівненські Монархи

Якщо у Луцьку є бажаючі створити команду та спробувати свої сили у змаганнях ФЛАГЛІГИ, пишіть на пошту [email protected]

Кількість гравців на матч 5-8 чоловік, командний внесок на один турнір 150 грн.

Заявка можна подавати до 15 лютого 2010 року.

• 7 місяців потому...
Опубліковано

Так давайте шановне панство створимо свою команду. Я пропоную писати тут, в цій темі, хто хоче себе попробувати в цьому виді спорту.

Один є - Я

Другий -

Третій -

...... -

• 1 рік потому...
Опубліковано
Я же не виноват, что Донецк практически несменный чемпион в этом виде спорта.
Та Донецьк з лютого 2010 р. став чемпіоном практично у всьому.

P.S. МЛЯТЬ, врешті-решт, можна фото під спойлери ховати чи по-людськи не доходить?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...