Перейти до змісту

Куди можна поїхати по гриби?

D@ve

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Того року багато знайомих їздили в село. Смолигів (за Торчином як їхати на Володимер) опеньків казали було валом, правдиві тоже попадалися. Сам негрибник більш по рибалці, але можу попитати де точно вони збирали.

• 1 рік потому...
Опубліковано

Їду завтра в сторону Маневич, відпишуся після приїзду. Всі знайомі їдуть в ту сторону, не знаю чи хватить грибів для всіх охочих :unsure:

Опубліковано

Вчора був там на бетонці...

Скащу одне що зараз якраз сезон білих грибів, мало но є...

З батьком за 3 години знайшли 39 білих, відро польських, трошки лисичок і паро сироїжок ще взяли для кількості)))

Но скажу ще одне, більш втішне.. Ще з тиждень і буде польських гибів валом, бо зараз вот вот тільки почнають вилазити, а ще з понеділка передають потепління то будуть рости як має бути)))

Ось паро фоток... сфоткано дуже високо бо неможна було все захватити!

7cf9d96f2e0b.jpg

b4ad1cc42198.jpg

a42c38da078b.jpg

Опубліковано

Сьогодні 6 відер маслюків нарізали в 4-х. всі молодесенькі, тільки вилазять.

В молодій лісосмузі між селами Вишеньки та Крижівка Рожищенський район.

P.S. Людей дофігіща було.

Опубліковано

Сьогодні 6 відер маслюків нарізали в 4-х. всі молодесенькі, тільки вилазять.

В молодій лісосмузі між селами Вишеньки та Крижівка Рожищенський район.

P.S. Людей дофігіща було.

я уявляю як ви їх чистити будете.

Опубліковано

Їду завтра в сторону Маневич, відпишуся після приїзду. Всі знайомі їдуть в ту сторону, не знаю чи хватить грибів для всіх охочих :unsure:

Виїхали з Луцька в 5.30 ранку, на трасі з Луцька в сторону Маневич їхала ціла колона машин, бусів, автобусів. Таке враження, що весь Луцьк виїхав на гриби.

Результат на фото:

post-4362-1284227808,61_thumb.jpg

post-4362-1284227813,65_thumb.jpg

post-4362-1284227818,01_thumb.jpg

post-4362-1284227821,96_thumb.jpg

Опубліковано

люди, хтось їздив на цьому тижні вже на бетонку, якщо так то відпишіться, маю намір в пятницю туди переїхати, цікаво чи вже польських понавилазило багато???

чи можливо хто завтра, чи в четвер поїде, то також відпишіться!!

Завчасно дякую...

Опубліковано

люди, хтось їздив на цьому тижні вже на бетонку, якщо так то відпишіться, маю намір в пятницю туди переїхати, цікаво чи вже польських понавилазило багато???

чи можливо хто завтра, чи в четвер поїде, то також відпишіться!!

Завчасно дякую...

знайомі їздили: виїзжай в 4год., бо потім стільки людей, що за грибом будеш в черзі стояти. Гриби є.

Опубліковано

Вчора були на бетонці. Ми з чоловіком назбирали 3 відра польських грибів і маленьке відерце білих - це притому, що я не дуже вмію шукати їх. Брат з жінкою назбирали в два рази більше і польських, і білих. Людей трохи є, але грибів на всіх хватає. Завтра їдемо знову :)

Опубліковано

Вчора їздили з батьком ти двома сусідами за Маневичі. Ми двох назбирали 6 відер грибів (з них 1,5 білих,а 4 - польських, і пів відра красноголовців). Грибів в лісі повно, було б тільки бажання ходити і різати іх. Я їздив вже 6 раз за 2 тижні. З кожним разом сил все менше і менше.

Сусіди назбирали по 3 відра.

Опубліковано

Скільки кілометрів то тієї бетонки і як конкретно її знайти?

бетонка починається від кордону України і Польщи і прямує аж до Києва)))

Люди з луцька їздять безпосередньо на участок перед Маневичами +- 10-15 км!!!

Від луцька до неї приблизно 70-75 км!

Обвів на карті!!!

e8863c6a5506.jpg

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...