Перейти до змісту

Вибір принтера для дому

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

уточни, що саме тобі потрібно від принтера. Тобі потрібен новий чи б/в принтер? Чорно-білий чи кольоровий (тобто лазерний з дешевою вартістю копії, чи струменевий з можливістю друкувати в кольорі)? Потрібен саме принтер, чи багатофункціональний пристрій? Чи потрібен слот для карток пам'яті? Чи важливий якісний фото-друк? Ну і т.д.

Опубліковано

принтер потрібний новий струменевий з можливістю друкувати в кольорі бажано багатофункціональний! якісний фото-друк необовязковий!

Опубліковано

В мене зара Кенон ІР 3600...

Все шо тобі треба, менше 800 гривень і, навіть, якісний фото-друк =)

Дуже зручний, ібо багато джерел паперу. Гарний дизайн!

Щодо розходу чорнила, - можна сказати: "нормально, буває і гірше", - тим більше вони заправляються не дуже проблематично і фарбу в нас можна купити!

Кард-рідера там нема, но юсб є, так шо можна прямо з фотоапарата друкува. Чесно кажучи, ніколи його не юзав, тому що завжди попередньо обробляю фотки в Фотошопі...

Сам коли купляв, то дуже довго і прискіпливо вивчав форуми. Тепер не жалію про скоєне =)

Опубліковано

Ну я звісно не експерт, але трішки розбираюся в механіці і при виборі чергового принтера звернув увагу (крізь скло сканера і відділення картриджів) на таку річ, як величина шестерень і ширина зубчастих пасів і вирішив взяти НР4180 так, як на мою думку в них краща механіка. Картриджі без проблем заправляються (попередній НР1410 відпрацював понад 4500 сторінок, після чого подарував принтер сестрі, котра "засушила" недбальсвом картриджі).

Теперішні №21,22 пройшли близько 2600-2900 стрінок (текст+колір), на якість жодного разу не скаржився (я інколи використовую для массового друку флаєрів, дружина - тексту).

Зручний доступ до картриджів, а також спосіб завантаження паперу.

Продумана кришка сканера.

На поверхні корпусу непомітні царапини, бруд та відбитки пальців (якщо куп"юри надумаєш друкувати :D);

По ціні один з оптимальних варіантів, близько 600 грн.

Тому моя рекомендація НР 4ххх серії

• 1 рік потому...
Опубліковано

Допоможіть і мені з вибором, будь-ласка: в офіс треба струменевий принтер для чорно-білого друку, до 500 грн. Що можна вибрати, щоб легше заправлялося, щоб картриджі були нечіповані, якщо такі ще бувають. Принтер необхідно новий. Якщо хтось хоче запропонувати, то з пропозиціями в приват, так-як тема не в "куплю-продам". Або порадьте нормальний гамазін (хвірму).

Опубліковано

Зважаючи на це:

...в офіс треба струменевий принтер для чорно-білого друку...

Я би все-таки порадив лазерний а не струменевий. Для офісу струменевий принтер не зовсім зручна річ, хіба що друкувати будете мало.

Опубліковано

Я би все-таки порадив лазерний а не струменевий. Для офісу струменевий принтер не зовсім зручна річ, хіба що друкувати будете мало.

Там скорее всего акцент идёт на фактор "до 500 грн". Лазерные ч\б от 100 баксов и выше.

Опубліковано

Там скорее всего акцент идёт на фактор "до 500 грн". Лазерные ч\б от 100 баксов и выше.

Саме так. Ще актуально.

Опубліковано

не рекомендую. тільки геморой лишній будете мати. якщо будете багато друкувати, то по-перше задовбетесь постійно його заправляти, а по-друге струменеві бюджетники на активне юзання не розраховані і можуть "виснути" - перевірено на власному досвіді

Опубліковано

Ок, я вас зрозумів. Поставлю питання по іншому: який струменевий принтер порадите, вартістю до 500 грн., щоб легше заправлявся, щоб картриджі були нечіповані, якщо такі ще бувають.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...