Jump to content

Вибір принтера для дому

Recommended Posts

Posted

уточни, що саме тобі потрібно від принтера. Тобі потрібен новий чи б/в принтер? Чорно-білий чи кольоровий (тобто лазерний з дешевою вартістю копії, чи струменевий з можливістю друкувати в кольорі)? Потрібен саме принтер, чи багатофункціональний пристрій? Чи потрібен слот для карток пам'яті? Чи важливий якісний фото-друк? Ну і т.д.

Posted

принтер потрібний новий струменевий з можливістю друкувати в кольорі бажано багатофункціональний! якісний фото-друк необовязковий!

Posted

В мене зара Кенон ІР 3600...

Все шо тобі треба, менше 800 гривень і, навіть, якісний фото-друк =)

Дуже зручний, ібо багато джерел паперу. Гарний дизайн!

Щодо розходу чорнила, - можна сказати: "нормально, буває і гірше", - тим більше вони заправляються не дуже проблематично і фарбу в нас можна купити!

Кард-рідера там нема, но юсб є, так шо можна прямо з фотоапарата друкува. Чесно кажучи, ніколи його не юзав, тому що завжди попередньо обробляю фотки в Фотошопі...

Сам коли купляв, то дуже довго і прискіпливо вивчав форуми. Тепер не жалію про скоєне =)

Posted

Ну я звісно не експерт, але трішки розбираюся в механіці і при виборі чергового принтера звернув увагу (крізь скло сканера і відділення картриджів) на таку річ, як величина шестерень і ширина зубчастих пасів і вирішив взяти НР4180 так, як на мою думку в них краща механіка. Картриджі без проблем заправляються (попередній НР1410 відпрацював понад 4500 сторінок, після чого подарував принтер сестрі, котра "засушила" недбальсвом картриджі).

Теперішні №21,22 пройшли близько 2600-2900 стрінок (текст+колір), на якість жодного разу не скаржився (я інколи використовую для массового друку флаєрів, дружина - тексту).

Зручний доступ до картриджів, а також спосіб завантаження паперу.

Продумана кришка сканера.

На поверхні корпусу непомітні царапини, бруд та відбитки пальців (якщо куп"юри надумаєш друкувати :D);

По ціні один з оптимальних варіантів, близько 600 грн.

Тому моя рекомендація НР 4ххх серії

• 1 year later...
Posted

Допоможіть і мені з вибором, будь-ласка: в офіс треба струменевий принтер для чорно-білого друку, до 500 грн. Що можна вибрати, щоб легше заправлялося, щоб картриджі були нечіповані, якщо такі ще бувають. Принтер необхідно новий. Якщо хтось хоче запропонувати, то з пропозиціями в приват, так-як тема не в "куплю-продам". Або порадьте нормальний гамазін (хвірму).

Posted

Зважаючи на це:

...в офіс треба струменевий принтер для чорно-білого друку...

Я би все-таки порадив лазерний а не струменевий. Для офісу струменевий принтер не зовсім зручна річ, хіба що друкувати будете мало.

Posted

Я би все-таки порадив лазерний а не струменевий. Для офісу струменевий принтер не зовсім зручна річ, хіба що друкувати будете мало.

Там скорее всего акцент идёт на фактор "до 500 грн". Лазерные ч\б от 100 баксов и выше.

Posted

Там скорее всего акцент идёт на фактор "до 500 грн". Лазерные ч\б от 100 баксов и выше.

Саме так. Ще актуально.

Posted

не рекомендую. тільки геморой лишній будете мати. якщо будете багато друкувати, то по-перше задовбетесь постійно його заправляти, а по-друге струменеві бюджетники на активне юзання не розраховані і можуть "виснути" - перевірено на власному досвіді

Posted

Та і ресурс струменевого принтера менший, і ремонтуються гірше чим лазерні.

Posted

Ок, я вас зрозумів. Поставлю питання по іншому: який струменевий принтер порадите, вартістю до 500 грн., щоб легше заправлявся, щоб картриджі були нечіповані, якщо такі ще бувають.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...