Natasha Опубліковано 5 Серпня, 2009 в 20:22 #1 Опубліковано 5 Серпня, 2009 в 20:22 Найкраще, щоб було швидко, смачно і багато)))).Немає бажанння довго морочитися))).
Olesya Опубліковано 5 Серпня, 2009 в 20:38 #2 Опубліковано 5 Серпня, 2009 в 20:38 Я останнім часом захопилась випічкою з листкового тіста. Тісто, звичайно, купую заморожене . Слойки я люблю всякі-різні, і це саме той варіант, коли треба докладати мінімальні зусилля. Тісто брала в Там-Тамі і в Фуршеті. Там-тамовське сподобалось більше, можливо тому, що воно було просто листкове, а в Фуршеті я купила дріжджово-листкове. Начинка - що є під рукою. А так як зараз купа ягодів-фруктів, то можна розгулятись. А ще сьогодні спекла шарлотку, правда замість яблук були консервовані вишні та родзинки. Коротше кажучи, пора виходити з відпустки на роботу, бо ще трошки - і фігуру зап'ю холодною водою .
laska Опубліковано 5 Серпня, 2009 в 20:55 #3 Опубліковано 5 Серпня, 2009 в 20:55 Саме просте, це "Ніци", так їх називала моя бабця. В рот поклав і ніц нема Збиті холодні білки з цукром і крапля оцту. Те саме чим паски прикрашаюсь. Викладаються на бляху ложечкою, виходять, як білі краплинки. Смачно, швидко, дешево і красиво.
Zheny@ Опубліковано 6 Серпня, 2009 в 05:14 #4 Опубліковано 6 Серпня, 2009 в 05:14 Це щось аля "бізе" ??
laska Опубліковано 6 Серпня, 2009 в 07:29 #5 Опубліковано 6 Серпня, 2009 в 07:29 Це щось аля "бізе" ??Ага.
Natasha Опубліковано 7 Серпня, 2009 в 08:03 Автор #6 Опубліковано 7 Серпня, 2009 в 08:03 Дякую всім. Буду готувати))). А ще хотілося б взнати про "картошку" з дит. харчування (або з інших інгредієнтів), колись їла і мені дуже сподобалося)))).
zaHARE Опубліковано 7 Серпня, 2009 в 15:34 #7 Опубліковано 7 Серпня, 2009 в 15:34 Дякую всім.Буду готувати))). А ще хотілося б взнати про "картошку" з дит. харчування (або з інших інгредієнтів), колись їла і мені дуже сподобалося)))). печиво "Марія" розмолоти в "труху"+ какао+цукор(пудра)+масловершкове(розмякше)-замісити зі всього тісто і скатати кульки "картошку.Масло і цукор можна замінити згущенкою".Все беру на "глазок".А замість како беру порошок рожкового дерева.
Olesya Опубліковано 9 Серпня, 2009 в 12:38 #8 Опубліковано 9 Серпня, 2009 в 12:38 А замість какао беру порошок рожкового дерева. А де це Ви таке берете? І чому саме замість какао?
zaHARE Опубліковано 12 Серпня, 2009 в 16:25 #9 Опубліковано 12 Серпня, 2009 в 16:25 А замість какао беру порошок рожкового дерева. А де це Ви таке берете? І чому саме замість какао? Закупився якось в Києві,вже закінчується,тре знов замовити.Ще його називають КЕРОБ.А замість какао,тому що я займаюсь йогою і какао не вживаю(кофеїн та теобромін).І для дітей безпечно.
TIMKA Опубліковано 18 Листопада, 2009 в 15:11 #10 Опубліковано 18 Листопада, 2009 в 15:11 Саме просте, це "Ніци", так їх називала моя бабця. В рот поклав і ніц нема Збиті холодні білки з цукром і крапля оцту. Те саме чим паски прикрашаюсь. Викладаються на бляху ложечкою, виходять, як білі краплинки. Смачно, швидко, дешево і красиво. оце справді класно. робили не раз
konva Опубліковано 30 Листопада, 2009 в 09:26 #11 Опубліковано 30 Листопада, 2009 в 09:26 а ми зараз кожні вихідні печемо грибочки з пісочного тіста маргарин-масло-мука-сметана-амоняк-цукор виходить ціла купа і смакота!
Zheny@ Опубліковано 30 Листопада, 2009 в 10:31 #12 Опубліковано 30 Листопада, 2009 в 10:31 Ми колись "хусточки" робили. ЇХ виходило 12-літрове пластмасове відро В тісто загорталося варення - вірніше вишні із варення. (бажано без кісточок) щоб потім не плюватися і не ломати зуби.. Я згадаю рецепт і поділюся.
Tani4ka Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 07:12 #13 Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 07:12 Недавно довелось експериментувати тому і вивела для себе один десерт - гостям ніби сподобалось. Все-таки 20 людей не могли обманювати одночасно (сподіваюсь). Груши в винному соусі із морозивом Чищені, розрізані навпіл груші залити вином (біле напівсолодке - оптимальний варіант) і помити після закипання хвилин 7-10, в залежності від твердості груш. При цьому додати 2-3 столові ложки цукру і трішки кориці. Потім вийняти їх, а вино нехай далі перекипає до зменшення його кількості в два рази. Далі робимо шоколад: дві столові ложки - какао і стільки ж цукру; 50 мл молока трохи підігріти, закинути в нього кусочок масла, щоб розтопилось (НЕ кип"ятити). І тоді какао з цукром і молоко з маслом перемішати. Вистудити. Ну і фінішна пряма - викласти в креманки морозиво (2-3 кульки), далі 3 шматочки груши, зверху помити соусом і шоколадом.
MOTOROLLLA Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 07:31 #14 Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 07:31 Недавно довелось експериментувати тому і вивела для себе один десерт - гостям ніби сподобалось. Все-таки 20 людей не могли обманювати одночасно (сподіваюсь).Груши в винному соусі із морозивом Чищені, розрізані навпіл груші залити вином (біле напівсолодке - оптимальний варіант) і помити після закипання хвилин 7-10, в залежності від твердості груш. При цьому додати 2-3 столові ложки цукру і трішки кориці. Потім вийняти їх, а вино нехай далі перекипає до зменшення його кількості в два рази. Далі робимо шоколад: дві столові ложки - какао і стільки ж цукру; 50 мл молока трохи підігріти, закинути в нього кусочок масла, щоб розтопилось (НЕ кип"ятити). І тоді какао з цукром і молоко з маслом перемішати. Вистудити. Ну і фінішна пряма - викласти в креманки морозиво (2-3 кульки), далі 3 шматочки груши, зверху помити соусом і шоколадом. Тані, це ти таке подавала перед тим як я прийшла, в Льошика на днр??? АААААА!!! Що я пропустила ............
laska Опубліковано 3 Лютого, 2010 в 16:51 #15 Опубліковано 3 Лютого, 2010 в 16:51 Спробувала найдешевший і швидкий рецепт рулету. 4 яйця 1 стакан цукру 1 стакан муки ванілін (якщо є) Начинка по бажанню. Тісто робила в комбайні. Спочатку збивала білки? з поступовим добавлянням цукру, потім туди жовтки і поступово всипала муку. Тепер я розумію чому ті рулети в магазинах такі дешеві
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.