Перейти до змісту

Щоб чоловікові хотілось йти додому

keepo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А шо сусід вспіває і всебе в дома і в сусідки? в смислі все поремонтувати. Чи мо він тіко біга до сусідки... і його жона також пиляє щовечір??? :D

- У мене сусідка, хоч і гарна, але стерво.

- Чому?

- Я їй всю електропроводку відремонтував, а вона хоч би спасибі дала  :D

Опубліковано

Статейка полезная в некотором роде.

ИМХО, мне главное, чтобы после прихода с работы, дома было что покушать, и чтобы встретили с улыбкой на лице.. если к примеру, жена зарабатывает больше, задерживается на работе, не проблема, есть куча супермаркетов, пошел--купил--приготовил (сварил) те же самые пельмени и доволен, и никакой бытовухи.

Вообще, ситуации бывают разные, и большинство зависит именно от построенных отношений между половинками.

Опубліковано

В связи с расширением материальных возможностей открывается вакансия на должность жены.

Требования:

- отсутствие опыта работы;

- справка от врача, подтверждающая отсутствие регулярных головных болей с приближением сна;

- креативный подход к выполнению супружеского долга;

- отсутствие аллергии на футбол и бокс;

- владение навыками пользования техники (плита, стиральная машина, утюг, веник, пылесос);

- проживание родителей как минимум за 5000 км от места работы.

Испытательный срок: 1 ночь

Опубліковано
В связи с расширением материальных возможностей открывается вакансия на должность жены.

Требования:

- отсутствие опыта работы;

- справка от врача, подтверждающая отсутствие регулярных головных болей с приближением сна;

- креативный подход к выполнению супружеского долга;

- отсутствие аллергии на футбол и бокс;

- владение навыками пользования техники (плита, стиральная машина, утюг, веник, пылесос);

- проживание родителей как минимум за 5000 км от места работы.

Испытательный срок: 1 ночь

Не скажи, футбол, бокс и другие игры спортивные терпеть не могу. Телевизор вообще не смотрю. Мужики разные бывают :)

Опубліковано

Я теж не дуже спорт, на відміну від дружини, вона в футболі в мене АС! :) Скоро почнеться чемпіонат світу з біатлону - від телевізора її за вуха не відтягнеш..

А щодо головних болей.. ги-ги.. то ж не в голову..

Опубліковано

статья хорошая, читать желательно всем.

но одно дело теория, а другое дело - практика. короче, прочитать, проанализировать не сложно, а вот следовать рекомендациям, особенно когда тебя накрывает волной пмс - это да...

Опубліковано

Психологи стверджують, що для підтримання любовних стосунків, потрібно близько шести разів за день освічуватись в коханні до своєї половинки. І ще говорити жінці гарні слова і компліменти (жінки ж то люблять вухами). А якщо цього не відбувається, то слабка стать рано чи пізно починає шукати і чекати такі слова в іншому місці, від ішого чоловіка. Та жінка сильніше прив'язана додому, до родини, до дітей і навіть коли не дуже й то хочеться йти додому, то інстинкт материнський все-одно сильніший і таки тягне туди де своя сім'я. Але ж діти виростають, а якщо чоловік сам не хоче йти додому, бо там жінка (" я прихожу домой - там ты сидишь") та й з друзями в іншому місці веселіше і роботи "по горло" - то цілком можливо, що рано чи пізно йому просто не буде куди і, головне, до КОГО йти.

Навіть якщо й захочеться.

Опубліковано

А на рахунок поремонтувати, якщо я попросила мене не почули, то по приколу сама могу поремонтувати, мені не тяжко і навіть цікаво, але вже виникає інша проблема, а чи я його починю і не треба буде викликати вже професіоналів після моєї починки.....

В мене принцип, що не завжди біля тебе може бути хтось поряд. І якось нада ж буде викручуватись

Згідна  :) Особливо цього навчені жінки, що виросли в неповних сім'ях (я про себе).

Але тут є один нюанс, як показує мій досвід. Спробуєш раз показати, що ти це вмієш, тоді допроситися буде менше шансів  :D Хоча і тут можна знайти спосіб: похвалити і переконати, що так як він, ніхто не зробить  ;)

Опубліковано

Да, статейка корисна хоча б тим, що можна глянути на відносини з дружиною зі сторони і тверезо оцінити ситуацію, без емоцій, які частіше за все заважають прийняти правильне рішення.

• 5 місяців потому...
Опубліковано

скажу чесно - статтю не читав)))

все одно, ніхто не прислухається і не змінить свого життя...ну,правда ж... може на день-два...спробувати. потім все потече звичним руслом. взагалі, щоб хотілося приходити додому (і жінкам і чоловікам), треба ЗНАТИ, що тебе там чекають,розуміють...і такі інші приємності) а хто чим займається, то інша справа. шось комусь не подобається.можна ж спокійно це обсудити за сімейним столом. не знаю, це лише мої думки...

Опубліковано

Звернула увагу, що частенько чоловіки залишаються подовше на роботі, щоб порозважатися (фільм, іграшки...) і ролі не грає, що жінка молода, чи одружений недавно, а от забувають про те, що у жінки теж можуть бути свої бажання окрім приготувати/попрати/дітей поглядіти.

Все ж краще, коли діти батька знають не тільки по фото, але він займається і вихованням :).

Так що я за взаєморозуміння і допомогу, без фанатизму :).

Опубліковано

повністю згідний зі сказаним у статті, все сказано справедливо, жінку це не ущімляє у правах, і взагалі, ці думки тверезомислячої людини.

звичайно можна написати дуже схожу статтю тільки для чоловіків, там вже будуть інші нюанси. Головне на мою думку це взаємна повага, сама любов, усвідомлення рівності прав і відповідальність за сім'ю

• 3 місяця потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...