Перейти до змісту

Сервісний центр Sumsung у Луцьку

Рекомендовані повідомлення

Добрий день!

В мене така ось ситуація. Накрився ЖК монітор самсунгівський. Потрібно нести в сервісний центр. Все б нічого, але є одне але... Десь пів року назад заносили туди плазмовий телевізор (сервісний центр на Гулака-Артемовського). Коли принесли його доому після ремонту то були в тихому шоці - весь екраз був в пятнах, було відчуття наче його обплювали, і потім те все заскорубло. В деяких місцях був подряпаний. Доречі, сліди від деяких плям лишилися і досі.

Тоді так вийшло що претензій ми не пред"явили їм. Чесно кажучи і не пам"ятаю чому.

А тепер сижу і думаю - яким же вони повернуть монітор? Він проробив усього 3 місяці. Не зовсім хочеться платити гроші за нову річ, а в результаті після ремонту отримати щось обшарпане.

Можливо нещодавно хтось здавав в цей срвісний центр щось? Як враження? Сподіваюся зараз сервіс у них кращий...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

........Можливо нещодавно хтось здавав в цей срвісний центр щось? Як враження? Сподіваюся зараз сервіс у них кращий...

Здавав по гарантії монітора( днів 7 назад) ,зробили за .... ;)  поки я постояв на вулиці покурив.

неред цим також здавав монітор , зробили за дві неділі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Здавав по гарантії монітора( днів 7 назад) ,зробили за .... ;)  поки я постояв на вулиці покурив.

А як стан речей? Механічних пошкоджень не завдали?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А як стан речей? Механічних пошкоджень не завдали?

Да ні , все нормально , після ремонту першого монітора , дзонили з вишестоящого  ;) центру , запитували чи не було якихось , проблем , про сроки ремонту , (там для звязку записують № телефону)

PS. Якщо монітор , включається на пару секунд і відключається , то зроблять зразу , міняють цілу плату живлення (там трансформатор якийсь паршивий попадається)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У моїй відеокамері Панасонік, накрились головки. Здав у цей сервіс. Вже через два тижні вона була готова і ніякої царапини на ній не добавилось.

Камера працює, а працівникам зазначеного сервісного центру велике СПАСИБІ! Особливо Сергію! :0011:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 ANDRON. Щось ти напутав, шановний. Ти здавав камеру в "Ремсервіс" на Перемоги 5, а не в Ета-майстер на Гулака Артемовського.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мав з цим центром справи і особисті і по роботі (коли ще працював у Фокстроті). Раз на раз не попадає. Можуть поремонтувати за декілька днів, а можуть і півроку "крутити" (як мого холодильника). Все залежить від наявних забчастин і совісності майстра. Гарантійну техніку ремонтують довше. Місця у них дуже мало, тому техніка може пошкоджуватись. Для себе взяв декілька правил: якщо ремонт затягується довше місяця - не кормити себе їхніми обіцянками, шукати альтернативу, звертатись у спілку захисту споживачів (переконався, дієво). Бажано взнати імя і телефон майстра, і звертатись зі всіма питаннями до нього. Той чоловік, що приймає замовлення і відповідає на телефонні дзвінки може не знати стан справ і говорити що завгодно (бачив і не раз).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

PS. Якщо монітор , включається на пару секунд і відключається , то зроблять зразу , міняють цілу плату живлення (там трансформатор якийсь паршивий попадається)

Ні, в нашого монітора підсвітка взагалі не працює. Ледве-ледве щось видно. Та й ще й блок живлення піщить :(

На цьому тижні будемо його туди здавати. Сподіваюся зремонтують швидко і якісно :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Буквально вчера забрал оттуда с ремонта монитор, он 6 лет добросовестно отпахал, и наконец БП помер (так сказали в СЦ). Гарантии естественно небыло.В ремонте пробыл 5 дней (как и было обговоренно в квитанции) Сами отзвонились, доложили о том, что можна моник забирать. Пока что претензий к работе не имею. Оплата за ремонт БП в районе 270 - 300 грн. (я так понимаю - это минимальный тариф, по мониторам syncmaster 793df ) хотя мне пох, деньги не мои личные)))

вот так...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 ANDRON. Щось ти напутав, шановний. Ти здавав камеру в "Ремсервіс" на Перемоги 5, а не в Ета-майстер на Гулака Артемовського.

...І справді наплутав.. УПС! :unsure:

Значить всім здаватись в ремсервіс на Перемоги 5!!! ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

останнім часом справи з ними не мав, але раніше по роботі доводилось частенько до них звертатись. відгуки не однозначні, не знаю з чим то повязано - можливо як на якого майстра попадеш, а можливо і під настрій! але памятаю точно при мені клієнти скандалили теж за телевізора (надто його стан нагадував колгоспний, причому переглядали той телевізор всім колгоспом :D ).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Grekus

для начала почитай тут!

, а потом спроси у Ярчика (он об этом как-то писАл) на счёт не санкционированной съёмки, и после этого подумай о своём посте!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Grekus

для начала почитай тут!

, а потом спроси у Ярчика (он об этом как-то писАл) на счёт не санкционированной съёмки, и после этого подумай о своём посте!

При сервис наслишан и так хорохо не раз сам сталкивалса. Особенно по ремонту гарантийних принтеров.

А видео не моє, и хто режисер я неведаю. Но там речь идет тоже об ремонте принтера. просто зацепило. Самому также отвечали. От и павильно пацан сделал что разместил видео на ю тубе. и каскад от руководства получил за свои действия илии бездействия. Всьо виговорился.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Grekus

для начала почитай тут!

речь не идет об санкционированной сьёмке, а о том что человека довели до того, что он взял в руки видеокамеру(мобилку) дабы хоть чого-то добится.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на сколько я понял, речь идёт о принтере, и называется имя мастера, Сергей, я думаю что старожилы форума понимают, о каком именно Сергее Дудиче идёт речь. Так вот он не является работником этой фирмы(слава богу уже) и про него не один раз "хорошо" отзывались. А СЦ является представителем фирмы "Самсунг", а принтер был врятли этой фирмы! или я не прав?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 10 місяців потому...

Хто підкаже режим роботи СЦ на Гулака-Артемовського? Потрібно монітор з ремонту забрати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Користуйся пошуком, на Борді є тема "сервісні центри Луцька та околиць". Там є телефони, по телефону тобі і скажуть, якщо хтось трубку візьме, бо вони вміють.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто підкаже режим роботи СЦ на Гулака-Артемовського? Потрібно монітор з ремонту забрати.

з відео на Ютубі є ) Пост № 12

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Зараз по Самсунгу працює ще АСЦ "Ваш майстер" пр.Перемоги 22. Хто що може сказати про цей сервіс?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

незнаю як ви, а по ремонту мобілки, в мене діло до суду дійшло

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з відео на Ютубі є ) Пост № 12

неодноразово ремонтував і ремонтую там принтери, нарікань ніяких!

досить швидко і якісно робився ремонт!

PS: клиент не всегда прав, клиент бывает ох%евш%й!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а конкретніше можна, а то я на днях теж хочу телефон по гарантії занести.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Phoinix, занеси туди ж де твою nokia здавали , зроблять гуд ;)  

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а конкретніше можна, а то я на днях теж хочу телефон по гарантії занести.

мені подарували самсунг на ДР, за період використання 2 місяці він був в ремонті, (сенсор відслоївся, динамік, плата) на 4 раз я, вже нехотів ремонту так, телефон був вже паяний перепаяний я попросив, замість ремонту заміну апарату, або гроші, ну нащо мене послали, звернувся в спілку захисту споживачів...

а порада одна якщо апарату небуде через 14 робочих днів, можеш позвонити й пригрозити судом повернуть через день новий, або заміна апарату, більше 14 днів тремати посуті права немають

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...