Перейти до змісту

Новый компютер, например

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вообщем-то собираюсь покупать новый компютер, но совершенно не разбираюсь в ценах на железо....

Бюджет - примерно 5 000 грн, например.

Конечно хочется что бы без особых глюков шли новые игрушки по типу ГТА4, ну и какой нить винт повместительней.

спасибо..

зы: если не там создал тему, просьба ногами не бить..

Опубліковано

мне только системник если че...монитор и тп и тд покупать не буду ))))

и вот еще... корпус, например можна ж старый заюзать ?...

Опубліковано
А ну да. Там компи складаю на золотих столах спеціалісти з тьома вищими освітами, які проходили стажування закордоном. :D . Дадуть вони тобі гарантію на запломбований комп, потім навіть від пилюки не почистиш.

можеш таку "єрєсь" своїй бабусі парити. різницю між зборкою "фуджицу-сіменс" і наших бункерів не бачить тільки сліпий

останіх років 6-7 юзаю тільки ноути і ніде не виникало потреби пилюки чистити :P:D:lol:

Опубліковано
мне только системник если че...монитор и тп и тд покупать не буду ))))

и вот еще... корпус, например можна ж старый заюзать ?...

Корпус можна залишити стари, дивись на блок живлення, якщо менше 400 Вт треба буде його міняти..

ну бж 400ват судя по надписи на нем ^_^

и это..спасибо, но ноут мне не нужен :_06:

Опубліковано
В тому підвалі я можу замовити комп з тих комплектуючих які я сам забажаю, а скласти з них комп можу навіть з закритими очима.

а сенсу? а толку?

добре вам, у вас час дешевий. я не настільки багатий, щоб купляти такі дешеві речі

Опубліковано
Кожному своє, а я хочу мати вибір, а не те що мені навязують.

ну так і вибирай при купівлі, а то фрази вже пішли з розряду "но пасаран". смішно.

Опубліковано
Кожному своє, а я хочу мати вибір, а не те що мені навязують.

ну так і вибирай при купівлі, а то фрази вже пішли з розряду "но пасаран". смішно.

Гарячі фінські хлопці, заспокойтесь! Флейм нам тут не потрібен. Давайте по темі, бо буду банити.

Опубліковано

AVO Чого ти доколупався до того нотіка? Я от теж не люблю ноутбуків. Не люблю і все. Не подобається мені за ними працювати..

І всяких бачив і всяких було. Щодо "білої" зборки - в нас брендових компів мало, а якщо і є, то їх ціна знову ж таки завищена через те, що там наліпочка типу "Dell" "HP" "IBM".

Хоче людина зібрати собі конструктор - нехай збирає. Якщо не можеш нічим завадити і нічого порадити по темі - змовч.

RaZoReX

Моя порада.

Не економити на 2-х речах. Мамка (це скелет) і вінт - це механіка, яка зношується. Все решта згодом можна докупити/поміняти краще і доставити необхідне. Ну останнє не менш важливе - корпус. Я писав в статті "Збираємо комп'ютер" критерії вибору. І на що варто в першу чергу звернути увагу.

Опубліковано

CPU AMD Phenom II X3 720 Box AM3 2.8GHz 1200

мамка GA-MA78GPM-DS2H 850

оперативка DDR3 RAM 1Gb Kingston 1333 не менше як 3 планки це буде десь 600

вінт Western Digital 640Gb 550

відео GigaByte ATI RADEON HD4870 512 MB 1300 якщо хоч зекономити візьми 4850

корпус Asus TA863 BLK 400W 450

привід Lg супермульті 220

і того 5170 грн!

Опубліковано
Phenom X3 8650 Box (95 у.е.)+ мать під неї GigaByte MA74GM-S2H (60 у.е.) або щось подібне, борогої брати не потрібно.

DDR 800 1Gb (2 шт) - (14+14 у.е.)

вінт 500GB (55-60 у.е.)

DVD+/-RW (25 у.е.)

відео 4870 1G або 260GTX (~ 200-210 у.е.)

корпус (~ 40 у.е.)

монік 19'' (~ 180 у.е.)

клава + мишь (~ 10 у.е.)

ітого - 693 у.е.

нда...

проц - бери краще athlon II або Phenom II

мать бери на 780G, 790X чіпсетах.

опера - це дивлячись чи будеш гнати. Якщо ні, то бери звичайні 800кі, можеш навіть 8 гіг, дешеві....) але бери 4 :)

вінт - який тобі більш підходить по об'єму.

двд - любе)

корпус - такий комп і в корпус за 40у.о з БЖ? Там БЖ прийдеться викинути...) Знову ж таки, якщо будеш гнати, потрібен БЖ якоїсь норм. фірми на 450-500ватт. Можна і на 430 Zalman, який буде це все тримати розігнаним без питань, але його ціна ~ 90у.о

відео - 250GTS, 260GTX, 4850\70.

клава + миш, жорстокі вийдуть за 10у.о :D , мишу радив би microsoft 1.1a, ціна її в Луцьку 100-120грн :)

Система на Інтелі

C2D E8200 2,66Ghz/6Mb/1333Box LGA775 - (180 у.е. може вже і дешевше)

GigaByte GA-EP35-DS3L - (85 у.е.)

DDR 800 1Gb (2 шт) - (14+14 у.е.)

вінт 500GB (55-60 у.е.)

DVD+/-RW (25 у.е.)

відео 4870 1G або 260GTX (~ 200-210 у.е.)

корпус (~ 40 у.е.)

монік 19'' (~ 180 у.е.)

клава + мишь (~ 10 у.е.)

проц - 7200\300, як варіант.

материнка - застаріла, та щей така дорога :huh: , бери на Р43\45 чіпсетах. або щось із p5q pro\e.

все остальне так само :)

Опубліковано
корпус - такий комп і в корпус за 40у.о з БЖ? Там БЖ прийдеться викинути...)

не згоден. Асус дуже непогані корпуси, і БЖ там теж цікаві, доволі грамотні. І ціна не 40 а 50 у.о. А 10 уо різниці, скажеться на якості як копусу так і БЖ.

Крім того, топікстартер завважив, що йому не потрібен корпус.

Опубліковано

корпус можна і за 150грн купити, такий як в мене 10ти кілограмовий :) , просто, якісно, дешево...

але, все ж радив би звернути увагу на вибір бж для такої системи.

Опубліковано

http://hard.shop.by/2789/3082/ корпус вот такой вот например....бж только поменять )

дабы совсем немножко поднять бюджет нового пк...какая цена вот такого железа:

amd sempron 2600+

Gigabyte GA-K8VT800 K8 Triton Series AGP8X / DDR 400 Motherboard

512 оперативко.

80гб винт

Sapphire ATI Radeon 9550 128Mб.

двд рв самсунг (какой прожкой уточнить какая именно модель, тоже кстати и с винтом?)

Опубліковано

Адекватний корпус. Піде.

корпус можна і за 150грн купити, такий як в мене 10ти кілограмовий smile.gif

Маєш бажання помірятися піською? ;)мій корпус

Вибір топікстартера цілком нормальний вистачить. А от на рахунок БЖ - порада: ОБОВ'ЯЗКОВО із 120мм чи навіть 140мм вентилятором. Ну і від 460 чесних Ватт (не китайських в піку напруги).

Вибір із :

Chieftec

Zalman

cooler master

типу того.

Опубліковано

Вибирай так, щоб потім без проблем можна було проапгрейдити, материнку бери з підтримкою DDR3, блок живлення потужний, а далі вже що більше по душі :)

Опубліковано

Не дури людині голову -- якщо мамка під LGA775 (Intel), то підтримка DDR3 однозначно НЕ потрібна. По-перше, на системах з Core 2 Duo/Quad різниця в продуктивності між DDR2 і DDR3 незначна, а різниця в ціні між пам'яттю цих стандартів колосальна. До того ж мамки з підтримкою DDR3 також дорогі. Краще купити 8 гіг DDR2, ніж 4 гіга DDR3.

Блок живлення також потрібно обирати ОПТИМАЛЬНИЙ, а не надто потужний. По-перше більш потужний блок живлення дорожчий і буде надлишковою потужністю просто "гріти квартиру", а по-друге потужні блоки живлення середнього цінового діапазону часто бувають більш шумними через потужніше охолодження.

Опубліковано

я искренне рад за ваши корпуса и желаю им всяческих благ..

кстати бюджет мб поднялся до 6 000 :)

Опубліковано

Раз все так чудово, то можна і дві відеокарти взяти! 4850+4850 або 4870 + 4870.

або зачекати версня-жовтня (1місяць), дочекатися зниження цін, і вибирати відео вже з чогось з підтримкою дірект11, яке має принести нову більш реалістичну графіку (сподіваюся).

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...