Перейти до змісту

Плодиться процес svchost.exe

Sp_RoNdo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Плодиться вище вказаний процес, що пиводить до того що служба svchost.exe злітає і вибиває інет! Проблемка слідкується на інеті від Utel. Вірусів не має!

Може хтось стикався з такою проблемою?

Опубліковано
Плодиться вище вказаний процес, що пиводить до того що служба svchost.exe злітає і вибиває інет! Проблемка слідкується на інеті від Utel. Вірусів не має!

Паранойя?

pnwatch.com - Prio софтина тебе в помощь...

Опубліковано

Паранойя?

і

prnwatch.com

різниця є?

Опубліковано

Паранойя?

і

prnwatch.com

різниця є?

Ну вот чё-ты прямо в самом деле?.....

Prio 1.99 скачать

Опубліковано

в мене вилітав потійно на МТСовському інеті покинепоставив касперський інтренет сек"юріті .......... він заблокував цей процес і все гуд уже декілька місяців.

Опубліковано
to topic-starter: ги... а те що процес інфікований а твій антивірь не ловить - про це ти подумав?

Читати потрібно уважно! Там пише, що вірусів не має!

То алл: проблема виникає тільки на інеті Utel, перевірено! Спробую дану ссилку!

Опубліковано

вообще-то svchost.exe может быть и безобидным процессом.

у меня их 6 сейчас запущено.

посмотри, что у тебя использует этот процесс

tasklist /svc

Опубліковано
to topic-starter: ги... а те що процес інфікований а твій антивірь не ловить - про це ти подумав?

Читати потрібно уважно! Там пише, що вірусів не має!

То алл: проблема виникає тільки на інеті Utel, перевірено! Спробую дану ссилку!

1.Ця проблема давно вирішена , всьго-то треба скачати оновлення до вінди , але який номер вже не памятаю ^_^ , простіше повністю скачати всі оновлення до вінди, те що рішає цю проблему вийшло рік - півтора назад.

2. можуть вируси користовувати svchost , якщо стоїть НОД ,то цих вірусів може  не побачить.

якщо глянути ProcessExplorerNt , то закладка сервіс в зараженому процесі відсутня.

post-533-1248794001.jpg

Опубліковано

Поставив на машину вінду 2000 + Нод32. При підключенні до інету плодиться процес winlogon.exe та smss.exe :( Гроші горять як на вітер(((

Опубліковано

Спробуй поставити якийсь файрволл самонастроюваний, наприклад Outpost Firewall, в мене є якийсь старенький 2.5 випущений ще в часи 2000 вінди.

якщо глянути ProcessExplorerNt , то закладка сервіс в зараженому процесі відсутня.

Я дивлюсь anvir-ом, там у всякої вірусні в пропертях або відсутня інфа виробника, або якийсь брєд. До речі, він ще показує який процес скільки інету тягне, тільки не впевнений, що під 2000 це буде працювати.

Опубліковано

Прикол в тому, що ставитись не хоче! його щось блокуэ))

наскільки я розумію, вся проблема в тому що інфікований сам антивірус, нод32. Буду зносити все знову(((

Є ще одне припущення, може бути що сам драйвер який міститься на модемі від ютел з вірусом?

Опубліковано
1.Ця проблема давно вирішена , всьго-то треба скачати оновлення до вінди , але який номер вже не памятаю ^_^ , простіше повністю скачати всі оновлення до вінди, те що рішає цю проблему вийшло рік - півтора назад.

В прикріпленому архіві лежить 3 файлики. Оновлення для ХР.

Також стикався з такою проблемою.

Windows_patch.zip

Опубліковано
наскільки я розумію, вся проблема в тому що інфікований сам антивірус, нод32. Буду зносити все знову(((

загрузись з LiveCD/DVD та проскануй комп"ютер.

Як варіант - CureIt від Dr.Web - скачуєш з сайту, інсталяції не потребує. Можливо вір дасть їй запуститись.

Опубліковано

CureIT його не лікує. Принаймні місяць назад не лікував. Якщо мені не зраджує пам"ять, то є 12 модифікацій даного вірусу. Avira Professional, CureIT, KAV (утиліта від Касперского), AVZ, завантажувальні диски DrWeb і Kaspersky (на базі Лінукса) - даного вірусу не лікують, перевіряв разом з колегами. Допомагає обновлення Вінди. Файли обновлення я викладав вище.

Опубліковано

Переставив вінду, та самим першим поставив Outpost+Dr.Web виявилось, що вірус типу Trojan.Packed.142 сидить на модемі який був куплений у Utel :( Зацікавило питання: невже це навмисно щоб палився трафік, засилають пакетний вірус :ohmy:

Опубліковано

Та хз, хоча в наш час все може бути. :(

Я то з цим вірусом стикався не на модемі, а просто в системі завівся - заліз з чиєїсь флешки. Зараз поставив USBdiskSecurity - проблема з вірусами на флешках відпала. ^_^

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Видає отаку помилку

post-2742-1252838330.jpg

Після чого комп приторможує, перезавантажується панель швидкого запуску і перестає працювати Winamp: видаючи отаке:

post-2742-1252838481.jpg

Що порадите?

Опубліковано
можуть вируси користовувати svchost , якщо стоїть НОД ,то цих вірусів може  не побачить.

Саме так колись було в мене. Не так давно з підмережі ордами валили червяки kido (чи якось в тому роді), і саме вони моментом вирубали інет: вискакувало повідомлення про помилку і все... НОД при цьому спокійно мовчав ніби нічого не трапилось. Коли поставив KIS 8.0, він відразу ідентифікував зараження, що спричиняло збій процесу і відповідно всі трабли.

Опубліковано
Що порадите?

драйвера к звуковой переставить

Не поможе, в мене така сама хнЯ :huh: Це все - svchost.exe винуватий, треба по новому ставить Вінду.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...