Перейти до змісту

Міс Україна - 2009

Otto Kreer

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Напевне панове потрібно підтримати нашу землячку, як гадаєте ?

№ 19 - Жукова Альона

http://tabloid.pravda.com.ua/miss-ukraine/

Ти ба, це ж моя студентка(3курс ВНУ, прикладна лінгвістика). Підтримаємо!

Опубліковано
ми вже на 9-му місці !

Це звичайно добре, що на 9, але йо-майо: на борді більш ніж 6000 тисяч(!!!) користувачів. Ну невже впадло проголосувати! Активніше будь ласка! :101010:

Опубліковано

Мені, коли я подивився на представницю Луцька Лєну Жукову на фото, - просто не впізнав її. Ото, думаю загримували... Але коли побачив №30, то зрозумів - вони ПЕРЕПЛУТАЛИ ФОТОГРАФІЇ!!!! На фотографії Лєни Жукової зображена Грівцова Оксана №30, а на місці Грівцової Оксани наша Лєна Жукова. Ото барани накрутили!!!! Зараз напишу їм повідомлення на сайті через "Зворотній звязок".

Опубліковано
Мені, коли я подивився на представницю Луцька Лєну Жукову на фото, - просто не впізнав її. Ото, думаю загримували... Але коли побачив №30, то зрозумів - вони ПЕРЕПЛУТАЛИ ФОТОГРАФІЇ!!!! На фотографії Лєни Жукової зображена Грівцова Оксана №30, а на місці Грівцової Оксани наша Лєна Жукова. Ото барани накрутили!!!! Зараз напишу їм повідомлення на сайті через "Зворотній звязок".

Ржунімагу! Яка країна...

Але та дєфушка, яка зараз на фото лучанки, мені більше подобається.

Підтримав :)

Опубліковано
так що ми підтримуємо не свою ???

Та ні підтримуємо Лєну Жукову №18, нашу Лучанку. Просто фото вони їй не її всунули.

Опубліковано

Підтримав. Вже на 7-му. Ще + 3-ри голоси і будемо на 6-му.

Як би адмін цю ссилку автоматизовано всім бордівцям скинув в ПМ ми б були б в лідерах...

Опубліковано

короче сподобались Скворцова і Лящук, Жукова несподобалась, народ - ми ж усі українці, а вибрана топікстартером система патріотичного голосування спроектована на всю Україну ніколи не дасть Луцьку з його 250 000-ним населенням жодних шансів на виграш будь-якого конкурсу ІМХО

post-4364-1248349422.jpg

post-4364-1248349457.jpg

post-4364-1248349467.jpg

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...