Перейти до змісту

претензія або шозанах?!

Forever Autumn

Рекомендовані повідомлення

Тема переростає у Forever Autumn проти свавілля модераторів. Аля Зіберс.

Те, що я тебе забанив, не повинно тебе дивувати, це говорить лише про твою необізнаність. Єдине, що я "дозволив " собі не як модератор інших розділів - знайшов вихід.

А так:

Читай уважно:

http://board.lutsk.ua/index.php?act=Stats&CODE=leaders

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 208
  • Створено
  • Остання відповідь

Ну я би радив вирішувати вапроси адекватності поведінки в лічьних румах з адмінами і модерами, бо ця тема зараз обросте такою бородою флейма, що ужас... Буде піднято два штандарти "сініх" і "красних" і почнуться войнушки. А кінцевого результату воно не дасть... Така моя ІМХА.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

може би ми з неї якусь шоубіз звізду забацали? енергії через край, скандалити вміє,фантазія є..шо ше нада для харошого пєара :D

Эми Уайнхаус з неї зробити можна, але... криза :(

А от використати її енергію для висвітлення сАциальних нєравінств і загальної несправедливості в передвиборчих гонках - самоє оно!

P.S. Million дітям ставки робити заборонено. Іди собі купи два кг конфет на ті гроші. Іноді краще жувати...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Million та la20 - сваріться собі в приваті. Тут ми із осінню стосунки виясняємо публічно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До останнього часу, я вважав вас цілком адекватною людиною, виявилося - дарма.

Є в ній трохи неадекватного, але за то її і люблять. Якщо вона буде 100% адекватна тоді це буде не та Іванка яку ми знаєм. Енто рєволюционер в душе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мы параллельно компанию решили поддержать. Zheny@, не будь эгоистом. Все хотят ругаться! B)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да-да! і здєлайтє мнє больна, сдєлайтє са мной как с Зібєрсом. аааа!!!

:))))

В ПМ я писала тобі. Але жодної відповіді не отримала :)

Для тих, хто на бронепоїзді.

Голосуйте. магу копать , магу і нє копать.

А якщо ви думаєте, що після такого грізного бана я заткнуся і буду тіше води ніже трави --- забудьте. Такого не буде.

Я завжди кажу те, що думаю. І якщо за це банять тільки деяких, а ізбранниє під загальні правила не підлягають. То найух такі правила.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

то створіть собі тему і там сваріться.

Я просто не поняв, до чого ця тема? Щоб поставити під сумнів мої дії? Будь ласка. Я не сперечатимуся, бачив що kmd читав та t0rik. Якби вже вгледіли якусь протиправність - то наказали б.

Загалом, є якийсь певний "кодекс честі" де модератори між собою розбираються і виясняють стосунки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Іванка, я заблокував листи від тебе, і не отримую їх. Бо не маю бажання читати образи і т.д. Відсиділа свій БАН - умнічка. Надалі, буду надіятися, що переходів не особистості та образ не буде.

Свій войовничий пил та азарт - використовуй з розумом та повагою до людей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Million та la20 - сваріться собі в приваті. Тут ми із осінню стосунки виясняємо публічно.

вот імєнно.

Мільйон, шуруй з нашої пісочниці!!!!

Для тих, хто на бронепоїзді.

Голосуйте. магу копать , магу і нє копать.

А якщо ви думаєте, що після такого грізного бана я заткнуся і буду тіше води ніже трави --- забудьте. Такого не буде.

Я завжди кажу те, що думаю. І якщо за це банять тільки деяких, а ізбранниє під загальні правила не підлягають. То найух такі правила.

А поваги достойні тільки ті, хто її достойний.

Якщо я ображаю людину - то я знаю за що. І роблю це свідомо. І людина та знає, за що отримала словесного ляпаса. Безпідставних таких дій нема і не було.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Осінь понту? Ти всерівно революцію незробиш. Ця тема на дєцкій лєпет тіко тяне)) Діткі несваріться все буде добре! ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Осінь - держи прапор вище, а то мну в баньці до середини 2010 року (Zibers).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Осінь понту? Ти всерівно революцію незробиш. Ця тема на дєцкій лєпет тіко тяне)) Діткі несваріться все буде добре! ;)

незробиш пишеться окремо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Осінь, понту? Ти всерівно революцію не зробиш :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Того в нас і в країні все так хріново, бо всі думають "краще мовчати, бо революцію все одно не зробиш. Краще плисти ха течією і прогинатися під сракату власть".

Прогинайтесь блін:)

(А я от блін одна не така! Ай да я звьоздочка! БУГОГА))))

Зіберс прювет! Скоро буду там, де й ти :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От ми й разом на аватарці :) Дуже щасливі :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

відриваємся під мятал.

іділія )))))))))))))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Того в нас і в країні все так хріново, бо всі думають "краще мовчати, бо революцію все одно не зробиш. Краще плисти ха течією і прогинатися під сракату власть".

Це ти вже задалеко плюнула.

А таких тем і криків уже стільки, що варто розділ окремий створювати. Не набридло ще?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прогинайтесь блін:)

(А я от блін одна не така! Ай да я звьоздочка! БУГОГА))))

Зіберс прювет! Скоро буду там, де й ти :)

:lol: Прогінатися під кого? яка течія? Форум це не країна і бан це не тюрємний срок :lol: нуй забанили і шо? хоч форум почітати зарегай ака друго і вуаля)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дійсно. А нащо тоді сміття надворі викидати в урну? все одно більшість викидає повз неї. Пра?

Нащо ми парк ходили прибирати? Якщо там все одно потім кидали сміття. І все одно брудно було опісля - до наступного прибирання?

Кожна дія має свій результат.

Ехвєкт бабочки, пацани.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

е, ета. від теми то не уходьте!

осінь, скажи жені що він злочинець, бо грабує крупні кіностудії виставляючи ріпи в мережі. це порушення діючого законодавства і кримінально-наказуємі вчинки, що ніяк не тяне на моральний вчинок :)

женя, скажи осені що її манера спілкування викликає в тебе такі ж почуття як заливання малалєтніми хакерами на фтп кам_ріпу в якості 300х200 без погодження з тобою :)

актівнєє, актівнєє

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от і пішли перші суфльори...

:0016:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пффф.. Недочекаєтеся. Я за вільний файлообмін!! Кіноіндустрія не збідніє.

Про манеру спілкування вищевказаної пані вже сказано чимало. Для чого зайвий флейм у Флеймі? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

осень. все проще. ты говоришь "борда иди нах".

через месяца два если ты вспоминаешь борду то она тебе нужна.

если борда вспоминает тебя - то ты ей.

это если по взрослому и без скидки на пол, как ты и хочешь.

в противном случае размазывая сопли тонким слоем ты подтверждаешь своих оппонентов.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

*витирає пафосні соплі з поверхні екрану*

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...