Перейти до змісту

Страйкболистам

vetra

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 215
  • Створено
  • Остання відповідь
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

http://www.youtube.com/watch?v=U_vcZIH11-c

дурацький ролік, але показує страйкбол з середини...

Макклауди - енто зло :)

http://www.youtube.com/watch?v=7nvCm64_C6o

еще один москальский

от их пропаганды блевать хочеться

на оружие разрешения не надо - врут

и.. да....

привет всем Луцким покемонам ))

а это Луцкие ) случайно нашел

http://www.youtube.com/watch?v=FF2nc1pGgwg

Опубліковано
http://www.youtube.com/watch?v=U_vcZIH11-c

дурацький ролік, але показує страйкбол з середини...

Макклауди - енто зло :)

http://www.youtube.com/watch?v=7nvCm64_C6o

еще один москальский

от их пропаганды блевать хочеться

на оружие разрешения не надо - врут

и.. да....

привет всем Луцким покемонам ))

а это Луцкие ) случайно нашел

http://www.youtube.com/watch?v=FF2nc1pGgwg

Хе хе і ми вже там є, а 2й ролік класний 290км/ч це да оч. круто

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Мужикі є ідея щодо відкриття Страйка тобто легенда гри за якою хотілося б зіграти.Обговорював з Пашою він сказав що не проти ми чекаємо на відгуки хто підтримує таку гру на відкритті!!!!!!!!

Легенда за якою все ропочалося.

В 9.00 ранку на окраїні лісу в с.Гаразджа було замічено двух невідомих чоловіків кавказької національності.Оперуповноважений дільничій села прослідував за невідомими,після годинної ходьби за невідомими в гущавину лісу дільничий замітив банду невідомих озброєних чоловіків біля 10 чол.Міліціонер відразу помчав за допомогою. В 10год 56хв до села підїхали бійці спецпідрозділу ”Беркут”.Міліціонер провів бійців до місця на якому він бачив кавказців.По прибуттю Беркутята намагались взяти банду але їм це не вдалося і банда кавказців зникла.Як потім виявилося бандити по дорозі взяли 5-тьох заручників і по переслідуванню вони осіли на кинутій воєнній частині яка знаходиться а Гаразджинському лісі.В 12 00 Прибули бригади ЦСО ”A”СБУ та ГУБОЗ ”Сокіл” командири яких хотіли домовитися з кавказцями щоб ті в свою чергу відпустили заручників і здалися.Але бандити на відсіч відмовилися здаватися і сказали що при будь якій намозі спецпідрозділів провести штурм вони вб’ють заручників.Про подяльші дії ми будемо вас інформувати!

Так би мовити події склалися так з початку а потім ми розприділимо хто за чеченів хто за ГУБОЗ хто за А СБУ

Опубліковано

Тобто ми хочемо зробити саму гру дуже приближеною до справжньої бойової ситуації.Я запропонував вибрати заздалегіть терористів чол.10 і заручників (можна й не страйкболістів)чол.5 .Ці терористи сидять в будівлі і чекають на парламентера якому вони висовують свої умови тобіж машину до ареопорту а там в свою чергу виліт на Ближній Схід ну і кругленьку суму.Парламентер говорить що машина с грошима буде тікі під ранок по іншому ніяк ну і терористи згоджуються і чекають в той час Центр Спеціальних Операцій вивідує підступи до будівлі та складає схему штурму в кожної групи спецназу має бути радіостанція з якою до них буде говорити центр про подальні події.Кароче кому тре обясню подробно шо і як.Ми тут подумали щоб приблизити ситуацію до бойової штурм хочимо запланувати під ранок якшо все буде норм.

Опубліковано

та робіть, я не заперечую :)

в мене тільки є ще ропозиція якось зїздити на "дальні села", наприклад в Рівне... або їх до нас запросити

Опубліковано

2vetra

Дійсно найкращі сюжети коли його знімає страйкболіст з камерою в руках, який в свою чергу лазає разом з гравцями. Тоді хоча б 10% того драйву можна передати.

2-й ролік це максималізм і місцями навязування ідей і думок журналюги. Не скажу що реконструкція на всі 100% це погано, це дуже добре і потрібно, але не ціною всього і вся.

3-й ролік - Смерш типу тренується. Треба було б дійсно забабахати їм живих терів, більше камер і дійсно зняти класне відео. Хлопці працюють в правильному напрямку!

Думаю будемо їздити по регіонам + в себе треба буде влаштувати.

Щодо мілсіма, то думаю треба буде відточити деталі і найти будівлю схожу на банк по планіровці. Чур я за терорів.

Опубліковано

Дякую мужикі за підтримку але наших так би мовити 3-4 голосів замало треба всім розповісти і послухати що вони про це думають а я думаю ми з Пашою ще все відшліфуємо і тоді має вийти БОМБА!!!

Опубліковано

Найшов на серваку пару фоток з прошлого Сталкера ;)

icon_plus_1.gifОтже десятка:

post-64-1264497874.jpg

Ворон єдиний хто прикриває і стримує свободу, всі інші флангують врага :D

Доречі завдяки цьому дуже швидко проломили лівий фланг, а потім правий і центр. В неприкритий тил так і не попали =)

post-64-1264497903.jpg

Організатори: "А вот сдесь нада сровнять с землей свободу"

post-64-1264497942.jpg

Но-но, останій мутант за мною!!!

post-64-1264497968.jpg

На брифінгу в обєктив влізла тільки третина ^_^

post-64-1264497984.jpg

Гітара, шмайсер і коньячок ;)

post-64-1264498001.jpg

Військовий патруль засік активність, непощастило комусь! :rolleyes:

post-64-1264498021.jpg

Коньяк закінчився.

post-64-1264498047.jpg

Бля свобода на горизонті. Диверсіона група в обход і в тил!!!

post-64-1264498065.jpg

4години гри пора чогось/когось "порубать"

post-64-1264498088.jpg

О свобода??!! Один????!! Щось тут не так :angry:

Опубліковано

Парні, ховайте ваші пости, де багато фото в так називаємі згортки, ато скролінгом цілий кілометр в темі накручуєш. Приклад нижче, якщо незнаєте.

[mоre=назва]текст, фото і т.д.[/mоre]

Опубліковано

DEHIM, а що це таке?

Songoku, а чого він тобі з такої близької відстані в голову цілиться? муьант, чи шо?

Опубліковано
DEHIM, а що це таке?

Songoku, а чого він тобі з такої близької відстані в голову цілиться? муьант, чи шо?

Та я пристрілювався а він підступно ззаду дуло до вуха :P

Опубліковано
DEHIM, а що це таке?

Там пише, типу захист на айфона, пам'ятаєш Паша всі наші подвідігі і не тікі фільмував на нього шей на голову кріплення зробив...

Защіта в нашем деле архиважная...

post-1044-1264508357.jpg

Опубліковано
Ну от знач відкриєм сезон пафосно...

post-1044-1264499216.jpg ніби весела штука, Паші на заметку

Я б з радістю відкрив сезон так пафасно як заплановано але не знаю скільки народу нас підтримає!

Опубліковано

Якщо зробити не тупий сценарій... то всі кому не лень. Ну це я говорю як і за луцьких так і обласних страйкерів бо останнім сценарій роль велику грає. :smoke:

Опубліковано

Короче.Сценарій вище сказаний відпадає.Кажуть що це не канає будемо думати над іншим!

Опубліковано

Да тут треба застосовувати колективну обчислительну мощность коліктіва желатільно за пивком. Звісно з попереднім накідками сценаріїв :beer::smoke::0158:

Опубліковано
я тільки "за"...

Я теж тільки за.Тільки треба домовитись на коли, я з собою ше Льошу або Саломіна візьму і ще тре позвонити комусь з ментів як ви кажете?

Опубліковано
я тільки "за"...

Я теж тільки за.Тільки треба домовитись на коли, я з собою ше Льошу або Саломіна візьму і ще тре позвонити комусь з ментів як ви кажете?

Ну кажем кунечно yes. Як кажуть чим більше народу тим більше ідей і цікавих ігрових моментів що можем придумати.

Опубліковано
Ну кажем кунечно yes. Як кажуть чим більше народу тим більше ідей і цікавих ігрових моментів що можем придумати.

На коли організовувати місце в лазні???

Ну що ж погода має покращуватись, можливо що на неділю буде -2:0 градусів. Отже можна починати.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...