Перейти до змісту

БРУНО, банить или не банить

Zevs_Isver

156 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

по ТВ слышал что БРУНО запретили для показа в Украине

на ИМДБ тож наткнулся на новость

как по мне то правльно сделали,

нечего тратить время и перевоить на украинский всякий бред

а ваше мнение?

Опубліковано

А мені "Борат" сподобався... Не скажу, що я без ума від кіна - але мені більше імпонують якісь ненапряжні фільми. Дивитися кіно і думати - не люблю. На роботі думати багато доводиться. Правда, українською я фільм не дивився :)

Крім того, як на мене, значно більше є інших фільмів, які варто було б заборонити в Україні, але не такого плану.

Опубліковано

Мені якось пофіг ^_^

Якщо людина захоче подивитися це кіно, то вона знайде способи це зробити.

Особисто я його навряд буду дивитися.

Опубліковано

Щоб судити про фільм потрібно його подивитись. Можливо він і дійсьно не вартий показу але це можна взнати лише подивившись його чи, принаймі, почавши дивитись.

Опубліковано

Я навіть вирішив погуглити, що то за моральна похабщина така - "Бруно", яку слід забороняти для показу.

Наскільки я зрозумів, то фільм має бути на кшталт "Борат", але герой повністю протилежний. Чесно кажучи, не бачу сенсу забороняти цей фільм, але також не бачу сенсу його дивитись. Висміювання американців, їхніх звичок і традицій, як на мене, уже не популярне. Хоча, я можу помилятись, і тема фільму нецікава лише мені...

• 2 тижня потому...
Опубліковано

В мене є, не ріп, але дивитися можна. Переклад російський, здається одноголосий. Ледь знайшов в неті. Мені фільм сподобався. Можу викласти. Пишіть якщо кому потрібно.

Опубліковано

фільм - банальна пошлятіна, ціль фільма шокувати, але нас фіг чим зараз шокуєш. Отак дивишся і скучно. Років 10 назад було б ще цікаво.

Згадайте фільм "Чистіліще" тоді був шок, а зараз сприймається як неякісна пародія.

Опубліковано

фільм повний брєд...

був скачав двд5 - після перегляду зразу видалив.. так як вільне місце на вінту більш потрібне ніж такій фільм

Опубліковано

Украина - ЕДИНСТВЕННАЯ страна в мире, запретившая показ этого фильма... :blink:

Костицкому и Ко пора начать думать головой, а не жопой.

Банально, конечно, но запретный плод сладок - в ЖЖ уже все уши прожужжали этим Бруно :)

ЗЫ. Выбрал 2-й пункт.

Опубліковано

не зрозумів суті теми

пародія на відморозків, на сучасну відморожену культуру

Висміювання американців, їхніх звичок і традицій, я
взагалі зараз все глобалізація , тому мабуть не тільки американців(якраз головний герой з Європи)

чому всі дивляться бачать(звертають увагу) тільки "пошлятіну"

Trix

був скачав двд5 - після перегляду зразу видалив.. так як в
де

а взагалі або не дивились або не нате дивились

• Адміністратори
Опубліковано

Я три рази видаляв те гамно з ftp, побачу ще раз - закрию взагалі тим діячам, що його заливають, доступ.

Або візьму і опублікую тут тих, хто категорично проти фільма але собі скачав :).

• Адміністратори
Опубліковано

А це 12 чоловік :)

10.xxx.46

10.xxx.160

10.xxx.145

10.xxx.117

10.xxx.80

10.xxx.82

10.xxx.225

10.xxx.85

10.xxx.50

10.xxx.209

10.xxx.109

Опубліковано

який би фільм не був заборона не вихід. згадайте стару мудрість про заборонений плід

• Адміністратори
Опубліковано

Заборон не було в палеоліті і мезозої, а вже в середньовіччя люди приходили до висновків що деякі речі треба обмежувати.

І це правильно.

Опубліковано
угу,

так же правильно как и не позволять детям пить, курить и ругатся матом

а вони потім все одно п"ють, курять, і матюкаються:))

"скікі тобі можна казать, б..дь, шоб ти не матюкався??батько для тєбя шо, пустоє мєсто?"(с)

дітям це дивицця ніззя, а дорослим можна

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...