Перейти до змісту

Суд дозволив владі Луцька звільнити вулицю Замкову від стихійної торгівлі

pura

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Луцький міськрайонний суд скасував заходи із забезпечення позову громадян, що торгували по вулиці Замковій. Про це власкору ЗІКу повідомив сьогодні, 16 липня, директор департаменту підприємництва Луцької міської ради Олександр Козлюк.

Як стало відомо, попередня ухвала Луцького міськрайонного суду, що зупинила рішення виконкому міськради від 10 червня про заходи щодо впорядкування територій, прилеглих до ринку «Центральний» була відмінена.

Попередньо Луцькрада також подала відповідну заяву із клопотанням скасувати цю ухвалу. І Луцький міськрайонний суд відкликав попередню судову ухвалу від 3 липня цього року.

«Відповідно до частини 2 статті 188 Конституції України, відповідач, або інша особа…має право заявити клопотання про скасування заходів. Відповідно до листа департаменту підприємництва Луцькради та рішень всіх інших комісій суд прийняв до висновку, що клопотання Луцької міської ради про скасування заходів із забезпечення позову, застосовуваних ухвалою Луцького міськрайонного суду від 3 липня 2009 року є обґрунтованими та має терміновий характер, а тому його слід задовольнити», – процитував ухвалу суду Олександр Козлюк.

Довідка ЗІКу:

29 червня виконавчий комітет Луцької міської ради прийняв рішення «Про заходи щодо впорядкування територій, прилеглих до ринку «Центральний». Згідно з ним, торгувати на територіях, прилеглих до Центрального ринку, заборонено. А усі, хто там зараз торгує, мали звільнити ці місця до 29 червня. Таке рішення прийнято для того, аби пішоходи і транспорт могли вільно рухатися вулицями й тротуарами біля «Старого» ринку, де торгівля заборонена. Людей не виганяли, а пропонували перебратися на Новий ринок у селі Рованці, поблизу вулиці Боженка, чи на інші ринки, де є вільні місця.

zik

Опубліковано

Ай... нікуда нічо ніхто не піде... вже вон черепашки зняли... як сиділи так і сидять... шаурма і т. п.

Поки ринок не пошлють звідти то нічого не буде, а він там лишній елемент.

Опубліковано

А як на мене - це дибілізм: віддати ринок тим, хто торгує гнилими бананами, восковими яблуками, і насиченими нітратами фруктами. А ті, хто біля своєї хати виростили черешню, чи в чоботах бродили по лісах, відмахуючись від комарів, і збираючи чорницю та лисички - не можуть продати їх на базарі, бо вони не мають закріплених за ними місць, так як торгують не круглий рік.

Так, прилеглі вулиці слід звільняти від хаотичної торгівлі. Але людям, які там продавали здорову продукцію - слід запропонувати інші місця на тому ж ринку. Адже це нам з вами доведеться ходити на базар, і вибирати, що купити - чи непотравлені гербіцидами огірки і картоплю, чи кетчупи і мівіну.

Опубліковано

Топік про Старий ринок. На старому ринку тільки сотаннім часом, як я бачу, дали людям місця під навісами. І вони там туляться один біля одного.

Опубліковано

Що заважає власникам контейнерів на старому ринку зробити кусок місця під оренду селянинові? І ПП - фінансове вливання і селянини лишається на старому ринку торгувати.

А що там з навісними рядами, що між вулицею до замку і будівлею ринку. Вони ж вроді для таких речей і задумані.

Опубліковано

Міська рада без перестану клєпає рішення про реконструкції, переносищо чогось кудась, впорядкування... А відсоток виконання даних рішень мізерний. А якщо ще діло по судах "гуляє", то грош-цена йому в найближчий рік-два, а може і більше.

Опубліковано

Чий "хазяїн" - питання другорядне. Основне для мене - можливість купити здорову (наскільки це можливо), вирощену в нормальних умовах їжу, а не насичену хімікатами і генно модифіковану.

Опубліковано
А як на мене - це дибілізм: віддати ринок тим, хто торгує гнилими бананами, восковими яблуками, і насиченими нітратами фруктами. А ті, хто біля своєї хати виростили черешню, чи в чоботах бродили по лісах, відмахуючись від комарів, і збираючи чорницю та лисички - не можуть продати їх на базарі, бо вони не мають закріплених за ними місць, так як торгують не круглий рік.

Якщо я не помиляюсь з ініціативи міського голови та асоціації фермерів був створений тимчасовий ринок (на вул. Глушесь, біля 4 шк.) якраз призначений для таких цілей - сезонного продажу свіжих місцевихї продуктів. Не знаю коли він працює (і чи працює зараз), але ініціатива назустріч була.

І ще одне. Кожен господар свого щастя. Ось порада:

їдеш в будь-яке село під Луцьком, знаходиш господаря, який має гектирчик-другий городу і домовляєшся з ним про постачання свіжих продуктів. Проблему вирішено :)

Бо далеко не факт, що серед лісових гробочків на базарі хтось не знайде поганку, або у свіжонадоєному молоці не вилось палочку стафілочогосьтам :(

Опубліковано
Бо далеко не факт, що серед лісових гробочків на базарі хтось не знайде поганку

Така описочка по Фрейду. Чи це так задумано?

п.с. В мене виникла ідея для назви альбому для неіснуючої фолк-блек-рейдіейшн-ембіент банди із Любешова...

Опубліковано
Бо далеко не факт, що серед лісових гробочків на базарі хтось не знайде поганку

Така описочка по Фрейду. Чи це так задумано?

:D Я задумався....

Опубліковано

Yarchik

Згодний, треба дати виробнику місце на базарі, Юлька грозилась використати бабло европейське на реформи сільхозгосподарства, побудувати їм місця торгівлі в містах, забеспечити доставку, захистити від чиновників,. Була блять навідь по телеку трансляція її виступу, і де це все, уроди, поки не ростріляють одного другого, ці посередники будуть жиріти [censored]

Опубліковано
Yarchik

Була блять навідь по телеку трансляція її виступу, і де це все, уроди, поки не ростріляють одного другого, ці посередники будуть жиріти [censored]

Юлька! Навідь! Розберись з базаром! [censored] Все пропало!

Опубліковано
п.с. В мене виникла ідея для назви альбому для неіснуючої фолк-блек-рейдіейшн-ембіент банди із Любешова...

любєшовскіє жєдочькє на Замковой прадавалі лєсниє гробочкє..

Опубліковано
Yarchik

Була блять навідь по телеку трансляція її виступу, і де це все, уроди, поки не ростріляють одного другого, ці посередники будуть жиріти [censored]

Юлька! Навідь! Розберись з базаром! [censored] Все пропало!

та випив вчора троха, вот і понєсло, як ця вже хрень достала вся. От наприклад в Криму, особливо розумні забудовують берег і тим самим закривають доступ до моря, по телеку ловлять якусь бабку і питають - "а як ви на це все дивитеся?" а та улибаєть і каже "А чьто мі можєм сделать?" шоб попасти в воду вона іде паралельно берегу хрен знає скільки, потім в проходік маленький для негрів який оставили.... як це так? ...країна заборів і захватів територій... людей рахують за бидло поки вони це дозволяють.

Мені чогось здається що на Волині люди не дали б так море закрити.

Опубліковано

О! Бач. Тобі і пити не треба. Шо куриш? (По-секрету: на Волині моря нема). Але зі Світязем те саме роблять. Та шо там Світязь, перед "Білочкою" будували років 15 якусь фігню типу мотелю-борделю і вже як кілька тижнів відтяпали (загородили) добрий шмат лісу. Отаке..

Опубліковано
І ще одне. Кожен господар свого щастя. Ось порада:

їдеш в будь-яке село під Луцьком, знаходиш господаря, який має гектирчик-другий городу і домовляєшся з ним про постачання свіжих продуктів. Проблему вирішено :)

Про це я знаю, але для цього, дякувати Богу, в мене ще живі золоті теща з тестем :)

Опубліковано

любєшовскіє жєдочькє на Замковой прадавалі лєсниє гробочкє..

Папрашу тут на любешовскіх!!!! :)

А євреїв в Любешові майже не залишилось... Іх в другу світову з усього району звезли і розстріляли, захорон зробили майже в центрі міста... І три дні кров з хлоркою стікала з могили в річку Стохід... ото таке... Це розказував батько мого батька...

Анти офф-топ: овочі-ягоди-фрукти ми купляємо на привозі, що біля жд вокзалу: працюєдовго десь до 18-00, ціни помірні, торгують якраз селяни, а не перекупщики, ото таке.

Опубліковано

О! Бач. Тобі і пити не треба. Шо куриш? (По-секрету: на Волині моря нема). Але зі Світязем те саме роблять. Та шо там Світязь, перед "Білочкою" будували років 15 якусь фігню типу мотелю-борделю і вже як кілька тижнів відтяпали (загородили) добрий шмат лісу. Отаке..

от нашо ти розказав що в нас моря нема?

Опубліковано

в нас забагато "виробників" і всіх забезпечити місцями не вийде, в світах же як, фермер обробляє пару десятків тисяч гектарів, а не пару соток, і рентабильність в нього на порядок вища і спокійно можуть ще й перекупники накручувати і всім буде добре, а у нас тільки й чекають, щоб ті бабульки перестали город обробляти, зразу ціна буде як за бензу рости з нашими перекупниками, от і получається економічна необхідність в тих малюсіньких бабульках, бо в нас економіка живе без законів які вивчають мільйонні армії економістів з вищою освітою (censored)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...