Перейти до змісту

~ ціни на електромонтажні роботи ?

avitalik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

хто підкаже ~ ціни на електромонтажні роботи ? (з урахуванням "кризи")

без з'єднувальних коробок, по стіні під штукатурку, по стелі за гіпсокартоном в гофрі

(тільки ціни не "будівельників-електриків" або ?$+100грам)

Опубліковано

Монтаж і підключка щитка 200 грн. ++/-

Проведення кабеля 15-20 грн за точку (розетка, світильник, коробка)

Монтаж розеток світильників 20 грн за точку

можу дати телефон і порекомендувати дві бригади що постійно мені роблять

Опубліковано

Монтаж розетки - 10-15 грн/шт

Монтаж выключателя - 10-20 грн/шт

Монтаж светильника - 15-25 грн/шт

Штробление бетонной стены - 20-25 грн/м.п.

Штробление кирпичной стены - 20-25 грн/м.п.

Штробление стены из гипса - 10 грн/м.п.

Монтаж провода в штробе - 10-15 грн/м.п.

Монтаж электрокороба и укладка провода в электрокороб - 25-30 грн/м.п.

Монтаж провода в подвесном потолке и в ГК перегородках - 8-10 грн/м.п.

Штробление стен под установку подразетников - 15-20 грн/шт

Опубліковано

щоб точно взнати вартість робіт треба виїхати на обєкт, і вже на місці приблизно прикинути

дзвони допоможемо 8050-3788278 Валерій

Опубліковано

але 500грн це також перебор, колись давно ще до кризи самі наглі хотіли 200грн, а конкуренти вішали за 50грн і казали дякую

Опубліковано

фігассє...

в ночі тільки закінчив з проводкою в квартирі...(опускав розетки/вимикачі, заміна на єврокоробки, прокладав кабель і підключав 12 точкових світильників в гіпсокартонній стелі, викидав стару проводку)

ото я бабла і зекономив...

з першого поста, зрозумів, що таки доведеться ще кидати один провід з щитка на санвузел, пральна машинка та бойлер думаю спалять дроти...

Опубліковано

У мене знайомий робить зо 8у.о. 1 точка. В це входить: штроблінні, прокладання кабеля, монтаж розеток чи перемикачів. Зараз не знаю його цін, можливо і дешевше.

Опубліковано

Це що виходить, якщо я cам проклав у своїй кімнаті електропроводку, натикав світильників, вимикачів під них, і штук 8 розеток - то я більше 100 баксів зекономив?? О_о

Опубліковано

За наймінімальнішими розцінками я зекономив 935 гривень... Це при тому, що складних операцій я не робив... Електрики, ви подуріли такі ціни виставляти)

• Адміністратори
Опубліковано

Ціна, як на мене, випливає з ціни потраченого часу. В кожного вона своя і залежить від того наскільки він голодний.

Я, для прикладу, хочу в місяць не менше 3-5 тис. грн.(це по скромному). Виходить що при 20 робочих днях в місяць маю щодня заробляти близько 200 грн. Ось і виходить, якщо порахувати затрачений час - то і виходять такі суми. :)

Це що виходить, якщо я cам проклав у своїй кімнаті електропроводку, натикав світильників, вимикачів під них, і штук 8 розеток - то я більше 100 баксів зекономив?? О_о

скільки ти потратив на це часу, реально?

Опубліковано

весь прікол в тому що на квартиру кваліфікованим електриком з нуля до лампочок витрачається десь 3-4 дні а вартість таких робіт мінімум 3-5 тис. грн.

• Адміністратори
Опубліковано

Ну..., якщо все по правилам і по закону, то такі роботи помоєму "один у полі воїн" не має права робити.

Плюс з суми треба заплатити податок і т.д. Так що не така вже і велика ця сума :)

• Адміністратори
Опубліковано

так і є, комерсанти нормально оцінюють свою роботу а держава підло не хоче цінити роботу вчителів, лікарів, простих роботяг ....

Опубліковано
скільки ти потратив на це часу, реально?

3 дні, це ще при тому, що працював я ручною дреллю і з паузами)

З усім набором інструментів це робиться максимум за день

Перфоратором штробиться рівчачок в штукатурці і цеглі, там через 50-100 см сверляться дірочки для дюбелів-скоб, фрезою вирізаються дірки під коробки. Ну і до розподільної коробки ця вся біда підключається скруткою.

Метр проводки виходить 1-3 гривні. Розетки - 10-12 грн, вимикач - 10-14 грн, пакет скоб для скріплення 10 гривень, коробки - по 70 копійок - 1.50 грн. Всього мені це вилізло в 110 гривень.

Якщо гіпсокартон - там взагалі робити нічого, проводку кріпити просто не вимагається, точки лише виводяться, коробку вставив, і красота. Світильники легеньким рухом встановлюються

Опубліковано
Ну..., якщо все по правилам і по закону, то такі роботи помоєму "один у полі воїн" не має права робити.

Плюс з суми треба заплатити податок і т.д. Так що не така вже і велика ця сума :)

Не знаю як по закону, а роботи там елементарні. Все, що треба для безпеки - викручені запобіжні пробки і індикаторна викрутка

Опубліковано

...не всім дано як то кажуть, для декого монтаж пускачів, електродвигунів, силових щитків і іншого "хеві індастрі" електрообладнання - як дитяча забавка, інші - знають лиш куди вилку тикати і як лампочки міняти....

Опубліковано

Угу, це як в старому анекдоті)

Сломалась у человека машина. Он остановил проезжающего водителя, и договорился с ним о ремонте за 500 р.

Водитель взял молоток, ударил 1 раз им по автомобилю, автомобиль завёлся.

Человек, у которого сломалась машина спрашивает :"А за что ты взял 500 рублей? Ты всего 1 раз стукнул молотком."

Ему отвечает водитель:"Стукнул молотком - 1 рубль. Знал, куда стукнуть - 499 рублей".

А взагалі, мабуть дається взнаки те, що я випускник фізичного факультету))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...