Jump to content

Recommended Posts

где-то в первых числах мая часов в 23.00 на западе появилась звезда .

за 5-8 секунд увеличилась от полярной раз в 10 и резко исчезла

кто-то знает за это явление?

что это было? только не НЛО....а то я в это не поверю.

Метеор по ходу зору, може супутник (щось там повернулось). А може вибух в далекій галактиці (промінь по ходу зору, рентгенівське проміння із-за ефекту Доплера переходить в світловий діапазон). Може космічна частинка високої енергії попала в око, це сприйнялося як спалах на небі. Варіантів багато :)

Це був супутник. Якщо уважно спостерігати за небом, таких речей можна побачити немало. Причина світіння - як уже хтось вище зазначав, повертання плоскої поверхні так, що світло Сонця відображається від неї на спостерігача. Це звичне явище... <_<

Може космічна частинка високої енергії попала в око, це сприйнялося як спалах на небі.

:D :D :D :D :D:0123:

я частый гость ночного неба и отличить спутник или звезду.хоть с плоской .хоть с перпендикулярной -пока ещё в состоянии.это безусловно была вспышка!!!

Не всі супутники мають видиму швидкіть!

Я подібне також не один раз бачив...

Що таке оверквотінг і що від мене хоче невідомий Правник??? Уже не вперше! :angry: :angry: :angry: :angry:

• 2 weeks later...

сегодня слышал приблизительно такую же историю от знакомых.

Самое вероятное из всего,скорее всего это был - дельтаплан. Тоже упомянули про яркое свечение(наверно прожектора),и исчез...

Сидів собі вчора десь близько пів на першу ночі на балконі, пив каву, читав Ремарка :) як вибігли дві сусідки з криком: "НЛО")))

Забіг до них у кімнату (з іншого боку будинку) і що бачу: щось розміром схоже на зірку дуже швидко по хаотичній траєкторії (вверх-вниз, вправо-вліво, косяком; але з поля зору не зникало, хвилин з 10 це можна було вільно спостерігати))) маталось по небу. Дівчата були просто переконані, що побачили НЛО :)

Але здається мені - це можна якось пояснити...

Як думаєте, що це було? :)

Як думаєте, що це було? :)

"Забіг до них у кімнату" --- по моему и есть ответ :)

второй вариант.. (при условии хреновой погоды)

парашютиста "засосало в штопор" ,вот и болтался 10 мин по небу,куда его ветер понесет.

(при условии хреновой погоды)

парашютиста "засосало в штопор" ,вот и болтался 10 мин по небу,куда его ветер понесет.

То була тиха, зоряна ніч.

Та і не міг парашутист світитися як зірка :)

Ветер у земли и выше её поверхности - разные вещи, а у парашютиста мог быть источник света. Конечно зависит от скорости перемещения. Если очень быстро - мог быть какой-нибудь светлячок, например, если расстояние до него нельзя было уверенно определить. Как вариант - радиоуправляемая модель самолёта/вертолёта. Или шаровая молния :)

• 8 months later...

где-то в первых числах мая часов в 23.00 на западе появилась звезда .

за 5-8 секунд увеличилась от полярной раз в 10 и резко исчезла

кто-то знает за это явление?

что это было? только не НЛО....а то я в это не поверю.

Ну були в мене гості. Не переживай - вже полетіли. :D:friday:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Create New...