vanus Опубліковано 3 Серпня, 2006 в 04:24 #1 Опубліковано 3 Серпня, 2006 в 04:24 Я ДУЖЕ СИЛЬНО ПОВАЖАЮ СВОГО ПРЕЗИДЕНТА!Я НЕ ВІРЮ БАНДИТАМ, ЩОБ ВОНИ НЕ ПІДПИСУВАЛИ!Прошу провести останні події хвилиною гробового мовчання.+1
Адміністратори kmd Опубліковано 3 Серпня, 2006 в 06:32 Адміністратори #3 Опубліковано 3 Серпня, 2006 в 06:32 Ну що вчимо новий гімн Україним. "Владимирский централ"
mix_forever Опубліковано 3 Серпня, 2006 в 06:35 #4 Опубліковано 3 Серпня, 2006 в 06:35 Ех блін, як казав один мій друг, у нас 2 виходи: тупо наблюдати як все йде к х**ям собачим, чи стати снайпером
difoto Опубліковано 3 Серпня, 2006 в 07:50 #5 Опубліковано 3 Серпня, 2006 в 07:50 да.... бандити сидітимуть... тікі не в тюрмах, а в кріслах...
Ken Опубліковано 3 Серпня, 2006 в 08:17 #6 Опубліковано 3 Серпня, 2006 в 08:17 Ну що вчимо новий гімн Україним."Владимирский централ" 1.Весна опять пришла И лучики тепла Доверчиво глядят в моё окно Опять защемит грудь И в душу влезет грусть По памяти пойдет со мной. Пойдет, разворошит И вместе согрешит С той девочкой, что так давно любил. С той девочкой ушла, С той двочкой пришла. Забыть ее не хватит сил. Прип Владимирский централ (ветер северный Этапом из Твери (зла немеренно Лежит на сердце тяжкий груз Владимирский централ (ветер северный Хотя я банковал (жизнь размена Hо не очко, обычно, губит, А к одиннадцати - туз. 2.Там под окном зэка, Проталина тонка И все ж не долга моя весна. Я радуюсь, что здесь Хоть это-то, но есть. Как мне твоя любовь нужна. Припев.
Shkoder Опубліковано 3 Серпня, 2006 в 09:03 #7 Опубліковано 3 Серпня, 2006 в 09:03 Юля небось от негодования последние волосы обрывает на разных местах .. но вообще я рад, что все закончилось именно так, а не гражданской войной к которой были все предпосылки. слава президенту и будущему экс-премьеру миротворцу
Innate Опубліковано 3 Серпня, 2006 в 09:14 #8 Опубліковано 3 Серпня, 2006 в 09:14 Готовимось до гіршого, надіємось на краще ...От вам і наш ПРЕЗИДЕНТ, який "кусався" з НОВОСПЕЧЕНИМ премєром.Так за що особисто я стояв ноги мерз на майдані, кричав Ющенко і таке інше, якщо вони нині найліпшими друзями стали ??? О_О
Songoku Опубліковано 3 Серпня, 2006 в 09:33 #9 Опубліковано 3 Серпня, 2006 в 09:33 Політика. А сьогодні просто логічне завершення
Shkoder Опубліковано 3 Серпня, 2006 в 09:35 #10 Опубліковано 3 Серпня, 2006 в 09:35 политика политикой, а по факту два года из жизни страны можно вычеркнуть
Innate Опубліковано 3 Серпня, 2006 в 09:38 #11 Опубліковано 3 Серпня, 2006 в 09:38 І то, як мініму 2 . . . І то, за цих 2 роки схід України може належати Росії.Що далі буде ....
Vint Опубліковано 3 Серпня, 2006 в 09:52 #12 Опубліковано 3 Серпня, 2006 в 09:52 Ось наш президент :"Я обращаюсь к нации с пониманием отнестись, что мы имеем уникальный шанс ...""Есть возможность по сути с белого листа вернуться к реализации того, что было провозглашено на Майдане...""Сегодня президент подает руку парламенту, идет навстречу и дает ему шанс..."в мене нема слів... , повний 3,14здец...
Yurez Опубліковано 3 Серпня, 2006 в 10:26 #13 Опубліковано 3 Серпня, 2006 в 10:26 +1приспустимо державний прапор...слово "політик" чомусь асоціюється у мене з усіма матюками, які язнаю...
ЙОЖИК Опубліковано 3 Серпня, 2006 в 10:41 #14 Опубліковано 3 Серпня, 2006 в 10:41 слово політик чомусь асоціюється у мене з усіма матюками, які язнаю... Як я тебе розумію!
kudrom Опубліковано 3 Серпня, 2006 в 11:29 #15 Опубліковано 3 Серпня, 2006 в 11:29 Ну що, помовчали? І вистачить! Чому ми маємо сумувати, перейматися тим, на що на маємо впливу? Мені теж прикро, я був за розпуск, але... Поки насправді нічого страшного не трапилося. Ми не повертаємося в Радянський Союз і ніякої федерації не буде. Коли почнуть приймати такі рішення - тоді можна виходити з протестом, а зараз просто варто займатися своєю справою. І виклреслювати з життя країни нічого не треба. Півроку були то передвиборчі напряги, то ці коаліційні розбірки - і що? Вимерли всі? Голодаєте? Гіперінфляція? Обвал фондового ринку? Нічого такого навіть близько. В нас унікальна країна, в іншій вже б була повна торба... Все буде добре
mix_forever Опубліковано 3 Серпня, 2006 в 11:52 #16 Опубліковано 3 Серпня, 2006 в 11:52 Та для нас все буде як і було... То ті шо біля корита будуть і далі гризтись... а простому народу якось пох...
Jordan23 Опубліковано 3 Серпня, 2006 в 12:10 #17 Опубліковано 3 Серпня, 2006 в 12:10 Та для нас все буде як і було... То ті шо біля корита будуть і далі гризтись... а простому народу якось пох...Народу не повинно бути пох...Якщо ти не цікавишся політикою - то скоро політика зацікавиться тобою... :o
Ukrod Опубліковано 3 Серпня, 2006 в 14:45 #18 Опубліковано 3 Серпня, 2006 в 14:45 Народу не пох. Всі політики вороги народу. Побачив політика - вбий його (морально) !
Maggot Опубліковано 3 Серпня, 2006 в 16:33 #19 Опубліковано 3 Серпня, 2006 в 16:33 Я підтримую Мікса. Яка різниця, хто нами керує, якщо нимикерує лише бажання нажитися за рахунок народу.?
Адміністратори kmd Опубліковано 3 Серпня, 2006 в 20:08 Адміністратори #20 Опубліковано 3 Серпня, 2006 в 20:08 Хотів багато чого сказати. Наболіло. Але взяв з бару самий пристойний коньяк який в мене був, бахнув 100 грам. Сижу думаю. А МОЖЕ НАХ ТУ ВСЮ ПОЛІТИКУ? Тимбульше що завтра тяпниця
Адміністратори t0rik Опубліковано 4 Серпня, 2006 в 09:47 Адміністратори #21 Опубліковано 4 Серпня, 2006 в 09:47 политика политикой - а тяпница по расписанию )))
zanj Опубліковано 4 Серпня, 2006 в 11:00 #22 Опубліковано 4 Серпня, 2006 в 11:00 Я був за розпуск... (як і більшість напевно форумчан)... Був би психологом чи соціологом міг би сказати що це у нас кипить протестний дух - має бути тільки так як хочемо а не інакше + патріотизм.Зранку послухав звернення президента ( вночі так і не дочекався)... сночатку було дуже гірко за цей вчинок президенка.. а через декілька годин роздумів зрозумів.. що Ющ має рацію, здоровий погляд на політичну ситуацію, не заангажовану власними політичними перконаннями, здатним ідти на компроміси (що є дуже важливо, на мій погляд).Як не крути 50 відсотків українців за антикризову коаліцію і з цим варто і необхідно рахуватись. Забезчивши країні курс (завдяки універсалу) він зробив спробу унеможливити на деякий час хочаби ту сам у федарілізацію. Як не крути Захід - в основу дотаційний. І опинившись в якому краї воєводстві чи іншій формі федералізації мешканці даного регіону могли би розраховувати самі на себе на свої сили, що фактично для заходу означав би крах ( це моя думка, яка підкріплена статистичними даними).Вступ в НАТО - важливо дуже важливо враховуючи стан нашої армії, сам свідок. І фактичне одобрення Яником даного пункту великий плюс Ющенку.Питання мови - воно надумане дуже тут просто слід було поставити крапку в спекулюванні даним питанням.Я патріот, але патріот який розуміє ситуацію яка склалался на даний в Україні. І хід президента одобрюю (ЮЩ тепер президент України а не президент Західно-Центрального регіону).А протести завжди будуть, від них нікуди не дінешся.важливо знайти здоровий компроміс тоді і буде все гаразд.
vanus Опубліковано 4 Серпня, 2006 в 17:47 Автор #23 Опубліковано 4 Серпня, 2006 в 17:47 Довіра до президента у мене висока, але мені гірко. Хоча за стільки років історії (якщо хто вчив історію) то видно що вперше в ній (історії україни) було зроблене рішення на зєднання двох гетьманів, чого не було досі. А ще я вірю в те що без волі на те зверху (наприклад Бога) цього б не сталося.ПРОТЕ ЯКЩО НАС БУДУТЬ ОБМАНЮВАТИ!!!!!!!!!!!!!!!Я зоставляю над собою право НА БУНТ але вже зовсім не мирний! Ваш Ванус!
Orfey Опубліковано 4 Серпня, 2006 в 19:05 #24 Опубліковано 4 Серпня, 2006 в 19:05 вже сьогодні голосування за суддів показало що то буде за коаліціяшанс розпуску парламенту ще досить високий
Harddriver Опубліковано 4 Серпня, 2006 в 19:43 #25 Опубліковано 4 Серпня, 2006 в 19:43 През сам винуватий. Треба було після виборів не слухать Пороха і прочих "любих друзів", а таки визначитись, що Тимошенко -- менше зло, ніж Янук. (Жулька на його здоровий глузд ДУЖЕ розраховувала, кста.) Тим більше, що до виборів у помаранчевих була домовленість -- хто більше набере -- того і прем'єр. Эх, ніззя з презом в карти грать садіцца, ніззя. І Морозу, "світочу конституційної реформи" _зразу_ пообцяти омріяну табурєтку, хай заткається. А то опять -- Порох поліз на спікера, аргументувавши, що НУ залишається ну _зовсім_ без влади. ДурачокЪ. Спікер -- імхо це більш прокляття, ніж м'яке крісло. А тепер що? "Маємо, що маємо" (с). 5 років будем наблюдать злобну рожу Богатирьовой, а Ахмед-ки, Допкіні, Шкірі і прочі обладатєлі ларькофф, спортівних штанофф і дішових пантофф у 90-х керуватимуть країною, по своїм "раскладам". Амінь +1
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.