Перейти до змісту

Хвилина мовчання

vanus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я ДУЖЕ СИЛЬНО ПОВАЖАЮ СВОГО ПРЕЗИДЕНТА!

Я НЕ ВІРЮ БАНДИТАМ, ЩОБ ВОНИ НЕ ПІДПИСУВАЛИ!

Прошу провести останні події хвилиною гробового мовчання.

+1

• Адміністратори
Опубліковано

Ну що вчимо новий гімн Україним.

"Владимирский централ" :smile-zachot:

Опубліковано
Ну що вчимо новий гімн Україним.

"Владимирский централ" :)

1.Весна опять пришла

И лучики тепла

Доверчиво глядят в моё окно

Опять защемит грудь

И в душу влезет грусть

По памяти пойдет со мной.

Пойдет, разворошит

И вместе согрешит

С той девочкой, что так давно любил.

С той девочкой ушла,

С той двочкой пришла.

Забыть ее не хватит сил.

Прип

Владимирский централ (ветер северный

Этапом из Твери (зла немеренно

Лежит на сердце тяжкий груз

Владимирский централ (ветер северный

Хотя я банковал (жизнь размена

Hо не очко, обычно, губит,

А к одиннадцати - туз.

2.Там под окном зэка,

Проталина тонка

И все ж не долга моя весна.

Я радуюсь, что здесь

Хоть это-то, но есть.

Как мне твоя любовь нужна.

Припев.

:)

Опубліковано

Юля небось от негодования последние волосы обрывает на разных местах .. но вообще я рад, что все закончилось именно так, а не гражданской войной к которой были все предпосылки. слава президенту и будущему экс-премьеру миротворцу :)

Опубліковано

Готовимось до гіршого, надіємось на краще ...

От вам і наш ПРЕЗИДЕНТ, який "кусався" з НОВОСПЕЧЕНИМ премєром.

Так за що особисто я стояв ноги мерз на майдані, кричав Ющенко і таке інше, якщо вони нині найліпшими друзями стали ??? О_О

Опубліковано

І то, як мініму 2 . . .

І то, за цих 2 роки схід України може належати Росії.

Що далі буде ....

Опубліковано

Ось наш президент :

"Я обращаюсь к нации с пониманием отнестись, что мы имеем уникальный шанс ..."

"Есть возможность по сути с белого листа вернуться к реализации того, что было провозглашено на Майдане..."

"Сегодня президент подает руку парламенту, идет навстречу и дает ему шанс..."

в мене нема слів... , повний 3,14здец...

Опубліковано

+1

приспустимо державний прапор...

слово "політик" чомусь асоціюється у мене з усіма матюками, які язнаю...

Опубліковано

Ну що, помовчали? І вистачить!

Чому ми маємо сумувати, перейматися тим, на що на маємо впливу? Мені теж прикро, я був за розпуск, але...

Поки насправді нічого страшного не трапилося. Ми не повертаємося в Радянський Союз і ніякої федерації не буде. Коли почнуть приймати такі рішення - тоді можна виходити з протестом, а зараз просто варто займатися своєю справою. І виклреслювати з життя країни нічого не треба. Півроку були то передвиборчі напряги, то ці коаліційні розбірки - і що? Вимерли всі? Голодаєте? Гіперінфляція? Обвал фондового ринку? Нічого такого навіть близько. В нас унікальна країна, в іншій вже б була повна торба...

Все буде добре :)

Опубліковано
Та для нас все буде як і було... То ті шо біля корита будуть і далі гризтись... а простому народу якось пох...

Народу не повинно бути пох...

Якщо ти не цікавишся політикою - то скоро політика зацікавиться тобою... :o

Опубліковано

Народу не пох. Всі політики вороги народу.

Побачив політика - вбий його (морально) ! :)

Опубліковано

Я підтримую Мікса. Яка різниця, хто нами керує, якщо нимикерує лише бажання нажитися за рахунок народу.? :smile-zachot:

• Адміністратори
Опубліковано

Хотів багато чого сказати. Наболіло.

Але взяв з бару самий пристойний коньяк який в мене був, бахнув 100 грам.

Сижу думаю.

А МОЖЕ НАХ ТУ ВСЮ ПОЛІТИКУ?

Тимбульше що завтра тяпниця :beer:

Опубліковано

Я був за розпуск... (як і більшість напевно форумчан)... Був би психологом чи соціологом міг би сказати що це у нас кипить протестний дух - має бути тільки так як хочемо а не інакше + патріотизм.

Зранку послухав звернення президента ( вночі так і не дочекався)... сночатку було дуже гірко за цей вчинок президенка.. а через декілька годин роздумів зрозумів.. що Ющ має рацію, здоровий погляд на політичну ситуацію, не заангажовану власними політичними перконаннями, здатним ідти на компроміси (що є дуже важливо, на мій погляд).

Як не крути 50 відсотків українців за антикризову коаліцію і з цим варто і необхідно рахуватись. Забезчивши країні курс (завдяки універсалу) він зробив спробу унеможливити на деякий час хочаби ту сам у федарілізацію. Як не крути Захід - в основу дотаційний. І опинившись в якому краї воєводстві чи іншій формі федералізації мешканці даного регіону могли би розраховувати самі на себе на свої сили, що фактично для заходу означав би крах ( це моя думка, яка підкріплена статистичними даними).

Вступ в НАТО - важливо дуже важливо враховуючи стан нашої армії, сам свідок. І фактичне одобрення Яником даного пункту великий плюс Ющенку.

Питання мови - воно надумане дуже тут просто слід було поставити крапку в спекулюванні даним питанням.

Я патріот, але патріот який розуміє ситуацію яка склалался на даний в Україні. І хід президента одобрюю (ЮЩ тепер президент України а не президент Західно-Центрального регіону).

А протести завжди будуть, від них нікуди не дінешся.важливо знайти здоровий компроміс тоді і буде все гаразд.

Опубліковано

Довіра до президента у мене висока, але мені гірко. Хоча за стільки років історії (якщо хто вчив історію) то видно що вперше в ній (історії україни) було зроблене рішення на зєднання двох гетьманів, чого не було досі. А ще я вірю в те що без волі на те зверху (наприклад Бога) цього б не сталося.

ПРОТЕ ЯКЩО НАС БУДУТЬ ОБМАНЮВАТИ!!!!!!!!!!!!!!!

Я зоставляю над собою право

НА БУНТ

але вже зовсім не мирний!

Ваш Ванус!

Опубліковано

През сам винуватий. Треба було після виборів не слухать Пороха і прочих "любих друзів", а таки визначитись, що Тимошенко -- менше зло, ніж Янук. (Жулька на його здоровий глузд ДУЖЕ розраховувала, кста.)

Тим більше, що до виборів у помаранчевих була домовленість -- хто більше набере -- того і прем'єр.

Эх, ніззя з презом в карти грать садіцца, ніззя.

І Морозу, "світочу конституційної реформи" _зразу_ пообцяти омріяну табурєтку, хай заткається. А то опять -- Порох поліз на спікера, аргументувавши, що НУ залишається ну _зовсім_ без влади.

ДурачокЪ. Спікер -- імхо це більш прокляття, ніж м'яке крісло.

А тепер що? "Маємо, що маємо" (с). 5 років будем наблюдать злобну рожу Богатирьовой, а Ахмед-ки, Допкіні, Шкірі і прочі обладатєлі ларькофф, спортівних штанофф і дішових пантофф у 90-х керуватимуть країною, по своїм "раскладам". Амінь :(

+1

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...