Перейти до змісту

Баня/Сауна

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 62
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Порадьте ще де в нас хороші віники можна регулярно купувати?

В Епіцентрах-НовихЛініях, нє?

Ще є віники в "Світ Саун" на Ветеранів. Навіть вибрати дають.

Опубліковано

ostapus,SG008,

Порадьте ще де в нас хороші віники можна регулярно купувати? А то на Дубнівській куплений останній раз просто розсипався.

Цікавлять і березові і дубові. А ще підкиньте рецепти підготовки віника до парної.

в Епіцентрі можна вибрати

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Дякую, Plum, потішив.

Розказуйте ще де берете хороші віники і як запарюєте.

До речі, в "Світі саун" віників уже нема, тільки евкаліптові.

Опубліковано

Віники заготовляю сам - березаові та дубові після свята Петра і Павла. Далі їх сушу і підвішую в гаражі. Купувати можна на Данила Галицького в лазні. Ті що в новій лінії - пародія на віники. Віник можна використовувати і 2-3 рази в залежності від інтенсивності експлуатації і його стану. Замочувати віник треба завчасно перед процесом пропарки.

Опубліковано

Блін, я уже другий рік збираюсь спробувати сам пару віничків заготовити і всьо "шото мєшаєт":))

тому беру в банях на Галицького чи на Розвилці, але їхня якість погана. Часом беру із запасів брата. Він купував на дорогах України. На трасі Київ-Житомир часто продають хороші віники, особливо дубові. Легкі, але в той же час густі і гнучкі.

Опубліковано

На Галицького тільки березові.

Для ніжного жіночого тіла саме березові і підходять. Дубові мають більш жорстку структуру, інколи можуть дряпнути , ним не можна нормально розтерти спину. Зате дубовим можна захопити багато пари і одночасно притиснути її до тіла. Дубовий довше замочувати. Я особисто віддаю перевагу березовому. (стаж -7 років щосуботи)

Опубліковано

В товариша в Ківерцях є партія заготовлених березових віників... можу попитати чи не продав би... а скільки вам треба?

та ну, лапатий дубовий ліпше, ніж березовий, у березовому гілочок які дряпають більше

навіть якщо березовий і посипався, але добре запарений, то його гілочки не так подряпають шкіру як дубові... (було неоднократно... жінка сварилася бо подряпини йшли від шиї до поясниці на спині ))))))

• 4 місяця потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...