Перейти до змісту

Куплю порт в ОГО

leviks

Рекомендовані повідомлення

Ізза дефіциту портів в ОГО підключитися проблемно

Тому даю оголошення про те, що куплю порт в ОГО по вулиці Гулака Артемовського.

Можливо хтось має підключення і не (дуже) використовує чи просто має бажання продати - то я куплю.

Механізм простий - йдемо в телеком і офорляємо здачу порта і я його оформляю на себе ;)

Візор не пропонувати, вже маю(ся).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо хтось має підключення і не (дуже) використовує чи просто має бажання продати - то я куплю.

Механізм простий - йдемо в телеком і офорляємо здачу порта і я його оформляю на себе ;)

Боюсь, що такий фокус не поканає... Тому що при звільненні порта, він надається першому у черзі на даній площадці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

звідповідними заявами і тд я думаю може проканати =)

З.І.

простіше знайти в свому під*їзді чи будинку когось з ого, і зробити інет на двох .. навіть збільшити швидкість =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дякую за слушну пораду, от аби дійсно тут найти кого

мо хто тут є - Гулака Артемовського 23А, відгукніться :)

звідповідними заявами і тд я думаю може проканати =)

З.І.

простіше знайти в свому під*їзді чи будинку когось з ого, і зробити інет на двох .. навіть збільшити швидкість =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А не простіше поки та черга-шмерга купити якийсь 3G-мобільник, і пакетик відповідний, від Утела чи Піпл-нет? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та в мне не один компутер, ти ж бачив

Пробували Утел - працює доволі слабенько, там аби одному фатило, або в них канали загружені, або наш панельній будинок не розрахований на пропускну спроможність 3G

Купив собі інет в Інтертелекому, шоб на вихідні при виїздах до батьків мати інет з собою, то шо скажу - в бізнес час попа повна, хоча зранку і ввечері - все літає.

А не простіше поки та черга-шмерга купити якийсь 3G-мобільник, і пакетик відповідний, від Утела чи Піпл-нет? ;)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В бізнес час - попа майже у всіх :)

Особливо як офісний планктон о 9-й ранку ломиться за свіжим спамом чи на Однокласснікі, або рівно в 14.00 також непоганий "провал".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А Датагруп не иає підключень на цій вулиці, там швидкість більше ніж ого, правда трафік обмежений.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В бізнес час - попа майже у всіх :)

На УТК так само? За 3 м-ці непомітив якихось поп у певний часовий проміжок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у утела тоже "поп" не замечал.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"ПОПЫ" были у меня по несколько раз в день, когда пользовался услугами интернета от "Аверса". Не каждый день, но были часто. Тоесть когда перешел на "ОГО" в раю себя почувствовал от счатья, что в 19:00 инет есть и еще с заявленной скоростью... вообще укртел рулит. Также на работе пользуюсь "Utel", "тупиков" не замечал.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А Датагруп не иає підключень на цій вулиці, там швидкість більше ніж ого, правда трафік обмежений.

Нема тут Датагрупа на жаль....

А в мене епопея продовжуєця. ))))

Тиждень не було інету - бо "міняли обладнання". Тепер кожен день інет діваєця перманентно на годинку-другу, і все одне і теж - то "ребутять обладнання", то "у вас віруси", то "профілактика", то "проблеми у провайдера вищого рівня"...

Я певно про Візор книжку напишу.

Молитву я вже придумав - "Боже! Охорони мене від візоровського інтернету. А від ворогів і кризи я сам вже якось відібюся".

А пропозиція - як ніколи в силі.

Посереднику - відро пива в Корчмі за сприяння в справі, а також великий ріспект від колективу інтернет-розробників.

До речі, в середині липня ОГО обіцяє порти. Боюся, що до цього при здоровому глузді я не дотягну, тому куплю порт зараз :D

Люди - поможіть! :friday:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Потерпи еще немного. Надеюсь телефон от УТК есть? Заява написана?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Молитву я вже придумав - "Боже! Охорони мене від візоровського інтернету. А від ворогів і кризи я сам вже якось відібюся".

:friday:

Дивно. В організації де адмінив сидів на їх вайфайному інеті з 2005 по 2007 рік. Нет "з кінцями" пропадав буквально пару раз. Але щось там таки змінилось знач.  

В топік - відписав приватом. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Потерпи еще немного. Надеюсь телефон от УТК есть? Заява написана?

Телефон есть, а заявы еще не писал

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бери паспорт на кого телефон, его-же идентификационный код + заява от спареных соседей что они не против подключения тебя к инету(только если телефон спаренный) и на телеком. Перемоги 2, кабинет 201 или 217.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А якщо ше простіше то заяку в інеті на телефон залиш... простіше і не тре паспортів і всьої фігні... я так оформив. Тіко спитали потім лічний код телефона і все. Та і Київ працює, а в Луцьку такі "РАБОТНІКІ" тіко видимість создають. Телефон є туда безплатний з стаціонарних, то якщо якісь питання звониш туда і там бистро все рішають, а не по 2 год до наших набираєш, а там занято, а потім поморожені голоса ненають як відмазатись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаешь - лучше промолчи ;)

А якщо ше простіше то заяку в інеті на телефон залиш... простіше і не тре паспортів і всьої фігні... я так оформив.

Заявку можно дать в нете ТОЛЬКО если есть свободные порты на той АТС, к которой подключен номер ;)

Та і Київ працює, а в Луцьку такі "РАБОТНІКІ" тіко видимість создають.

Факты?!?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А якщо ше простіше то заяку в інеті на телефон залиш... простіше і не тре паспортів і всьої фігні... я так оформив. Тіко спитали потім лічний код телефона і все. Та і Київ працює, а в Луцьку такі "РАБОТНІКІ" тіко видимість создають. Телефон є туда безплатний з стаціонарних, то якщо якісь питання звониш туда і там бистро все рішають, а не по 2 год до наших набираєш, а там занято, а потім поморожені голоса ненають як відмазатись.

У тебе є якісь конкретні доводи про працівників Укртелекому? Краще подумати, чим щось говорити... ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А якщо ше простіше то заяку в інеті на телефон залиш... простіше і не тре паспортів і всьої фігні... я так оформив.

Заявку можно дать в нете ТОЛЬКО если есть свободные порты на той АТС, к которой подключен номер ;)

Та і Київ працює, а в Луцьку такі "РАБОТНІКІ" тіко видимість создають.

Факты?!?

Ну не скажи, я подключался когда свободных портов не было, и мне сказали что мол подождите месяца эдак 2-3. Я настрочил на сайте онлайн заявку на подключени, в итоге через 20 дней имел интернет дома. Так сказать вне очереди. У них когда освобождается порт, я так думаю, автоматически перекидывается порт на след. заявку в интернете. Так как мне позвонили из Киева через 15 дней и сказали: Готовтесь подключать интернет дома, и через 5 дней все было готово.

Как я делал, пошел с паспортом и кодом на Перемоги, 2, написал там заявление на подключение, в тот же день написал на сайте заявление. Имею неплохой результат.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...