Перейти до змісту

ЧП на Рывненськый АС

Kazus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Точних даних не маю, але все ж таки: Сьогодні на Рівненській АЕС трапилась якась аварія. По словам людей, які живуть поблизу видно сильний дим. Також їх повідомили, щоб вони не виходили з будинків.

Опубліковано

Ты знаешь, я думал про это. Электричество пропадало на 1-2 секунды на пр. Возрождения как раз в это время... хз чо там ))

Опубліковано

Якщо кожне зникнення світла пов"язувати з ЧП на АЕС (у вихідні світло зникало на кілька хвилин разів три - грози), можна сон і апетит втратити...

Опубліковано
Якщо кожне зникнення світла пов"язувати з ЧП на АЕС (у вихідні світло зникало на кілька хвилин разів три - грози), можна сон і апетит втратити...

ГГ.. я не то имел ввиду, если топикстартер прав, то вполне возможно и из-за какой-то там неполадки и мигнул свет, может и из-за погоды.. всякое может быть )))) И никакой паники :blink:

Опубліковано

запасаємся антирадинами и белими покривалами

мммм. у меня монитор гаснет каждие несколько минут...ето что микро аварии на електростанции

Опубліковано

мене цікавить тільки одне. Коли навколишні населені будуть евакуювати, от тоді треба панікувати. А так їх там мабуть кожного місяця просять не висовуватись <_<

Опубліковано

Евакуації не буде.. не буде кого евакуювати...

І знову ж таки щоб не створювати паніку..

А дим, то й костер можна запалити..

Опубліковано

звонив до МНЧСників вони на морозі типа нічого не знають :excl::angry:

мну перезвонили що це навчання на Кузнецовській АЕС :rolleyes: :rolleyes:

Опубліковано

Паніко - не паніко, але...

Сьогодні зранку був у Ковелі, мало бути судове засідання. Не відбулося, тому що один з учасників процесу (пожежник за професією) - подав суду заяву про відкладення слухання справи, так як йому терміново слід виїхати в м. Кузнецовськ Рівненської області.

Скуя би Ковельських пожежників гнати в Кузнецовськ?

Опубліковано

тра моніторити радіаційний фон...

можливо хтось має прибор, то нехай нас тут повідамлює..

а то ша хмарка з опадама принесе нам порцію...

тра глянути куди вітер..

• Адміністратори
Опубліковано

Ех..

Радіація в нормі, так шо нафік паніку.

мабуть навчання проводять

Опубліковано

В мене сусід працює на тій АЕС, казав що дійсно була аварія і мало не вибухнув другий блок. Був викид радіації, всю зміну примусово відправляють в санаторій на профілактичне лікування, казав що у товаришів по зміні почало вилазити волосся :( :( :angry: :angry:

Опубліковано

Залежить від "дози" зараження мабуть.

А тишина, через те, щоб не було паніки. Це реально міг бути другий Чорнобиль.. Людський фактор млін..

Опубліковано
Залежить від "дози" зараження мабуть.

А тишина, через те, щоб не було паніки. Це реально міг бути другий Чорнобиль.. Людський фактор млін..

а що ж ви чекали? влада ніколи правди людям відразу не скаже

відбувся витік брудної води з першого контура

Опубліковано

На днях на Ровенской АЭС произошел пожар. Из-за короткого замыкания помещение для хранения инструментов затянуло дымом. На станции говорят, что ЧП на работу станции не повлияло. «Это не пожар, а задымление. Там огня не было. Просто оболочка кабеля начала плавиться. Но мы быстро все устранили, и никто не пострадал. Паники не было, ведь пуганые у нас не работают. Но теперь мы, на всякий случай, проверяем проводку, выключатели и розетки в других помещениях, чтобы избежать повторения инцидента», — рассказывает нам Валерий Шинкарь, начальник отдела работы с общественностью и СМИ РАЭС.

О том, что угрозы не было и нет, говорят и в местном МЧС, только вот они утверждают, что инцидент случился в центральном зале, а не в подсобке. «Наше подразделение приехало, но мы ничего не тушили, а просто отключили электричество», — говорит начальник центра пропаганды ГУМЧС в Ровенской области Богдан Мамчур.

Несмотря на все заверения пожарных и атомщиков, люди близлежащих к станции домов воспринимают случившееся с опаской. «Благо в этот раз все обошлось, так сказать, малой кровью, а вот как будет в следующий раз — неизвестно... Я дыма не видел, но слышал сирену пожарных машин», — говорит Сергей, житель дома, расположенного недалеко от АЭС.

Напомним, последнее ЧП на станции случилось в прошлом году — 29 мая, разорвало трубу для подачи воды в реактор. Тогда на станции тоже заверяли, что выброса радиоактивных веществ не было. Но люди, причем не только вокруг станции, но даже во Львове, паниковали и боялись выходить на улицу.

©

Опубліковано
На станции говорят, что ЧП на работу станции не повлияло. «Это не пожар, а задымление. Там огня не было. Просто оболочка кабеля начала плавиться. Но мы быстро все устранили, и никто не пострадал.

©

я запевняю що то був не дим а пара

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...