Перейти до змісту

Купиться Байк!

Iron Death

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Купится байк недорого та неспішно! Знаю для вела то замало але людина може потратити в районі 500грн.

В вбитому стані непропонувати і ще не пропонувати двох-подвеси і мега круті вели типу ардіси і азімути. :D

Розглянем всі пропозиції! ;)

Опубліковано

Я думаю, что пока что человеку нужно собирать деньги, потому что ну слишком маленькая сумма для чего-то похожего на байк :(

Опубліковано

Якщо дюдина хоче "сісти, катать і горя незнать" - суму треба підняти.

Якщо ж "катать і техзону знать" збирати потроху з запчастин.

Опубліковано

Хотят купить авто недорого. Знают, что это мало, но есть 500 у.е.

Убитые лахи не предлагать, отечественный и российский автопром и китайцев не предлагать.

Из той же оперы неисполнимых запросов.

Тут люди десятилетних немцев за 1500 продают, так что 500 грн. - самая цена парулетнего подубитого Ардиса.

Опубліковано

Взагалі велосипеди б/в початкового рівня коштують 1000-1500 гривень.

Але, якщо бюджет вище не піде і хочеться їздити вже, а не дозбирувати, то я бачу три варіанта:

1. Купити таки Ardis. Колега їздить і не заморочується (каже навіть, що задоволений :)). Ну будеш підкручувати трохи. Поміняєш найбільш галімі деталі через деякий час...

2. Купити щось однопередачне українсько-білоруське... (ХВЗ, Аїст...) або http://www.velokiev.com/forum/viewtopic.php?f=14&t=60856

3. Чекати щось подібне на цю пропозицію: http://www.velokiev.com/forum/viewtopic.php?f=14&t=61620

Але таке трапляється рідко і дуже швидко продається. Можна чекати ду-у-у-у-же довго.

Опубліковано
500 грн. - самая цена парулетнего подубитого Ардиса.

купленого на варшавці за 300грн :lol:

Мені ви очі не відкрили! людині це усьо пояснив! А поняття вбитий це не на ходу!

мені назвали сумму і попросили запостити і все! Можливість купити мінімальна але всеж є!

Думаю якшо хтось запропонує стартона на ходу і то уже добре буде. Пропозицій не побачив тількі флуд... Можливість пропонувати вели дорощі на пару сотень грн тоже ніхто невідміняв, ше один плюс те що людина переконаеться шо за таку ціну вона нічого некупить.

• 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...