Перейти до змісту

Коаліція БЮТ і Регіонів: брати навіки?

kudrom

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
З другої сторони, Партія регіонів та БЮТ - дві найбільш послідовні політичні сили. І повинні співпрацювати. Скільки вже піаритись на антагонізмах

Тому що послідовний (с)...

Запрацюють на повних парах блін, на наповнення власних кишень і на те як прикріпити сраку посильніше до крісла в вр.

• Відповідей 62
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

скільки було слів про те що таке спарення неприроднє, а зараз скільки слів що це єдино можливе спарення, мабуть своєю смертю вмерти не хочуть, знову просять щоб народ їм поміг

Опубліковано

Ітак, припускаємо, що ширка відбувається, зміни вносяться в Конституцію, 450 народних заср обранців обирають народного Проффесора Президента з двома судимостями і народного Прем’єра Великомученицю Юлічку, і подовжують строк роботи діючого свинарниказаконодавчого органу, а також впроваджують вибори в два тури депутатів, щоб одна сила завжди мала більшість і всьо рішала.

Які ваші дії? Мирно це все споглядаємо чи щось робимо?

Опубліковано

ось і проявилась вся деструктивна суть Ю, хоча ІМНО вона все вірно робить, якщо я б був армянським євреєм, я б так само робив

Опубліковано

Видно, що Tolik_lt дружині допомагає, бо його вже кілька днів не видно, а romaxa11 все дбає (на форумі), як Україну розбудувати, не до дітей йому ))

Опубліковано
тоді чим ти кращий за неї? і чим твої погляди краще, якщо ти говориш такі дурниці?

я просто хочу зрозуміти чим людині могла настільки зненавидітись країна в якій вона накрала стільки мільйоно-мільярдів, люблю логіку в подіях :) а ти вже передьоргуєш, для мене "вкрасти" то не пусті слова - це великий гріх, після якого до сповіді і до причастя не можна йти, бо ці обряди вимагають чистої совісті і покаяння, а вони мають місце тільки коли віддаш крадене

Видно, що Tolik_lt дружині допомагає, бо його вже кілька днів не видно, а romaxa11 все дбає (на форумі), як Україну розбудувати, не до дітей йому ))

я зараз сплю меньше леніна, а на форумі розслабляюсь :)

Опубліковано
тоді чим ти кращий за неї? і чим твої погляди краще, якщо ти говориш такі дурниці?

я просто хочу зрозуміти чим людині могла настільки зненавидітись країна в якій вона накрала стільки мільйоно-мільярдів, люблю логіку в подіях :) а ти вже передьоргуєш, для мене "вкрасти" то не пусті слова - це великий гріх, після якого до сповіді і до причастя не можна йти, бо ці обряди вимагають чистої совісті і покаяння, а вони мають місце тільки коли віддаш крадене

ну я теж думаю, що ти так би не поступив в жодному випадку навіть "якщо я б був армянським євреєм", просто такою фразою ти підганяєш всіх вірменських євреїв під одну гребінку, судячи з далеко не найкращої їх представниці...

як не прикро, єдиним, хто пробує якось боротися з цією спробою узурпації влади є Президент, але кому він цікавий з таким рейтингом... а речі то він говорить правильні - в народу хочуть забрати право вибору...

хотілося б не просто вести дискусію про БЮТ і ПР (з ними всьо ясно), а почути, які ваші дії в тому випадку, якщо у вас заберуть право вибору?

Опубліковано

Якщо б у нас зараз все процвітало, всі мали чим зайнятись і т.д. і т.п. Ю могла б спарюватись з ким завгодно і з ким завгодно воювати і це нікого б не цікавило, бо політика дістала вже всіх, а життя прекрасне АЛЕ в країні криза, бабла реально не хватає (тому і бакс не росте ;) ) 4-ри денний і 4-ригодинний робочий тиждень, безробіття, короче не найкращий час злити народ. За політиками не підуть, а громадські організації можуть підняти нормальну двіжуху і більшість її підтримає.

Опубліковано

які саме організації? перелік в студію!

поки що єдина організація, яка активно виступає проти - це Президент

Опубліковано

поки що єдина організація, яка активно виступає проти - це Президент

Народ вже стільки разів наїB@ли, що народ вже не вірить нікому і нічому, навіть тому бджоляру, який маючи таку колосальну підтримку народу, жодної своєї обіцянки не виконав. А даремно, тому що, якби бандити таки сіли в тюрми, а не в уряд і в Раду, то зараз такої ситуації б не було. А тепер, мені здається, що Президента вже ніхто не підтримає. Закінчиться його пісенька на мінорній ноті, і піде він з трону до своїх глечиків і вуликів. імхо.

А ситуація жахлива. Депутатики з своїми паханами класно придумали. Нащо тратити мільярди на всенародні вибори президента (народу багато, та ще й думають гади по різному, а раптом не того виберуть), якщо недоторкані маріонетки в зРаді правильно проголосують, і питання вирішено.

Розстріляв би гадів. :mdr:

Опубліковано

Наприклад, ВО "Свобода":

http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/010761/

http://blogs.pravda.com.ua/authors/tiahnybok/4a2506a449bc1/

Але багато хто з "щирих націонал-патріотів" "впритул" цього не помічає (правда, за портретами своїх ідолів "найщиріших патріотів" Шкіля і Яворівського їм, напевно, взагалі важко що-небудь розгледіти).

А от Колєснічєнко помітив. Ця ФСБ-шно-МОССАДівська прокладка кілька хвилин "ґлаґоліла" з трибуни ВР України?! про "хвошистську" "Свободу", яка не дозволяє "толєрантному" "Хесед-Ар'є" навчити "толєрантності" українських дітей. Чекаємо постанову ВР про рекомендацію Міністерству Юстиції зняти з реєстрації "ВО "Свобода"".

Опубліковано
Народ вже стільки разів наїB@ли, що народ вже не вірить нікому і нічому, навіть тому бджоляру

Насправді, той український народ взагалі якось туго думає, і зазвичай не тим що треба.

При такому народові - існування його, і конкретно той факт, що ти, Andruha_gpz28, пишеш на цьому форумі українською - це лиш щасливий збіг обставин і частково заслуга провідника української нації Степана Бандери.

Про те що "народ" (а точніше маси) хочуть ковбаси і вже ЗАРАЗ, а на змін устрій держави у неконституційний устрій їм начхати - я вже не кажу.

Не дивно що той "народ" постійно ломають через коліно всі кому не лінь...

Опубліковано

А тепер конкретніше про народ. Признавайтесь, хто голосував за косату хвойду. Тепер беріть плакатик "Я голосував за "БЮТ", пробачте мені" і на майдан, народ надасть вам можливість змити ганьбу кров'ю: у штурмі ВР ви будете у перших рядах :) .

Опубліковано

Я не голосував :)

п.с Якщо чесно сутність її зрозумів десь близько до 2006го року остаточно.

у штурмі ВР ви будете у перших рядах

Елітний передовий батальон з бійців афроамериканського похождення :) (саус парк)

Опубліковано

[nd], пане флудерасту, спочатку дайте відповідь на моє запитання в цій темі - http://board.lutsk.ua/index.php?showtopic=...50&start=50

А вам не башляють, ви просто ренегат за бесплатно? Статусом безкоштовнї хвойди не треба гордитися, пане.

Опубліковано

Якщо Ющенко розпустить раду я поїду в київ його підтримати, РАДУ ГЕТЬ!!!!

Коли збираються депутати і кажуть що проблема наша в нашій конституції то я плакати хочу!!!! АПЯТЬ ДУРЯТЬ!!!!

Опубліковано

Ширка не склалась! Ура! Амбіції Яника стати всенародним Президентом перемогли :) Юля мабуть в шоці...

Думаю, після цього всього рейтинги цих сил обваляться, так що позітів :)

Опубліковано
Як на мене все занадто просто, моя українська підсвідомість відчуває якийсь подвох

і тому не може вiдшукати у своїх глибинах український переклад клятого москальського слова "подвох"

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...