snight Опубліковано 4 Червня, 2009 в 12:47 Поділитися #26 Опубліковано 4 Червня, 2009 в 12:47 З другої сторони, Партія регіонів та БЮТ - дві найбільш послідовні політичні сили. І повинні співпрацювати. Скільки вже піаритись на антагонізмахТому що послідовний (с)...Запрацюють на повних парах блін, на наповнення власних кишень і на те як прикріпити сраку посильніше до крісла в вр. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
romaxa11 Опубліковано 4 Червня, 2009 в 13:08 Поділитися #27 Опубліковано 4 Червня, 2009 в 13:08 скільки було слів про те що таке спарення неприроднє, а зараз скільки слів що це єдино можливе спарення, мабуть своєю смертю вмерти не хочуть, знову просять щоб народ їм поміг Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Harvester Опубліковано 4 Червня, 2009 в 13:41 Поділитися #28 Опубліковано 4 Червня, 2009 в 13:41 І тепер ці розмови, що президента буде вибирати парламент Може вони нас провокують? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
romaxa11 Опубліковано 4 Червня, 2009 в 14:28 Поділитися #29 Опубліковано 4 Червня, 2009 в 14:28 Ширка - це прекрасно Що тут ще скажеш Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kudrom Опубліковано 5 Червня, 2009 в 07:50 Автор Поділитися #30 Опубліковано 5 Червня, 2009 в 07:50 Ітак, припускаємо, що ширка відбувається, зміни вносяться в Конституцію, 450 народних заср обранців обирають народного Проффесора Президента з двома судимостями і народного Прем’єра Великомученицю Юлічку, і подовжують строк роботи діючого свинарниказаконодавчого органу, а також впроваджують вибори в два тури депутатів, щоб одна сила завжди мала більшість і всьо рішала.Які ваші дії? Мирно це все споглядаємо чи щось робимо? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
romaxa11 Опубліковано 5 Червня, 2009 в 08:01 Поділитися #31 Опубліковано 5 Червня, 2009 в 08:01 ось і проявилась вся деструктивна суть Ю, хоча ІМНО вона все вірно робить, якщо я б був армянським євреєм, я б так само робив Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kudrom Опубліковано 5 Червня, 2009 в 08:10 Автор Поділитися #32 Опубліковано 5 Червня, 2009 в 08:10 тоді чим ти кращий за неї? і чим твої погляди краще, якщо ти говориш такі дурниці? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
SunSeth Опубліковано 5 Червня, 2009 в 08:28 Поділитися #33 Опубліковано 5 Червня, 2009 в 08:28 Видно, що Tolik_lt дружині допомагає, бо його вже кілька днів не видно, а romaxa11 все дбає (на форумі), як Україну розбудувати, не до дітей йому )) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
romaxa11 Опубліковано 5 Червня, 2009 в 08:44 Поділитися #34 Опубліковано 5 Червня, 2009 в 08:44 тоді чим ти кращий за неї? і чим твої погляди краще, якщо ти говориш такі дурниці? я просто хочу зрозуміти чим людині могла настільки зненавидітись країна в якій вона накрала стільки мільйоно-мільярдів, люблю логіку в подіях а ти вже передьоргуєш, для мене "вкрасти" то не пусті слова - це великий гріх, після якого до сповіді і до причастя не можна йти, бо ці обряди вимагають чистої совісті і покаяння, а вони мають місце тільки коли віддаш крадене Видно, що Tolik_lt дружині допомагає, бо його вже кілька днів не видно, а romaxa11 все дбає (на форумі), як Україну розбудувати, не до дітей йому )) я зараз сплю меньше леніна, а на форумі розслабляюсь Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kudrom Опубліковано 5 Червня, 2009 в 09:45 Автор Поділитися #35 Опубліковано 5 Червня, 2009 в 09:45 тоді чим ти кращий за неї? і чим твої погляди краще, якщо ти говориш такі дурниці? я просто хочу зрозуміти чим людині могла настільки зненавидітись країна в якій вона накрала стільки мільйоно-мільярдів, люблю логіку в подіях а ти вже передьоргуєш, для мене "вкрасти" то не пусті слова - це великий гріх, після якого до сповіді і до причастя не можна йти, бо ці обряди вимагають чистої совісті і покаяння, а вони мають місце тільки коли віддаш крадене ну я теж думаю, що ти так би не поступив в жодному випадку навіть "якщо я б був армянським євреєм", просто такою фразою ти підганяєш всіх вірменських євреїв під одну гребінку, судячи з далеко не найкращої їх представниці... як не прикро, єдиним, хто пробує якось боротися з цією спробою узурпації влади є Президент, але кому він цікавий з таким рейтингом... а речі то він говорить правильні - в народу хочуть забрати право вибору... хотілося б не просто вести дискусію про БЮТ і ПР (з ними всьо ясно), а почути, які ваші дії в тому випадку, якщо у вас заберуть право вибору? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
romaxa11 Опубліковано 5 Червня, 2009 в 10:20 Поділитися #36 Опубліковано 5 Червня, 2009 в 10:20 Якщо б у нас зараз все процвітало, всі мали чим зайнятись і т.д. і т.п. Ю могла б спарюватись з ким завгодно і з ким завгодно воювати і це нікого б не цікавило, бо політика дістала вже всіх, а життя прекрасне АЛЕ в країні криза, бабла реально не хватає (тому і бакс не росте ) 4-ри денний і 4-ригодинний робочий тиждень, безробіття, короче не найкращий час злити народ. За політиками не підуть, а громадські організації можуть підняти нормальну двіжуху і більшість її підтримає. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kudrom Опубліковано 5 Червня, 2009 в 11:03 Автор Поділитися #37 Опубліковано 5 Червня, 2009 в 11:03 які саме організації? перелік в студію!поки що єдина організація, яка активно виступає проти - це Президент Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Andruha_gpz28 Опубліковано 5 Червня, 2009 в 12:29 Поділитися #38 Опубліковано 5 Червня, 2009 в 12:29 які саме організації? перелік в студію!поки що єдина організація, яка активно виступає проти - це Президент Народ вже стільки разів наїB@ли, що народ вже не вірить нікому і нічому, навіть тому бджоляру, який маючи таку колосальну підтримку народу, жодної своєї обіцянки не виконав. А даремно, тому що, якби бандити таки сіли в тюрми, а не в уряд і в Раду, то зараз такої ситуації б не було. А тепер, мені здається, що Президента вже ніхто не підтримає. Закінчиться його пісенька на мінорній ноті, і піде він з трону до своїх глечиків і вуликів. імхо. А ситуація жахлива. Депутатики з своїми паханами класно придумали. Нащо тратити мільярди на всенародні вибори президента (народу багато, та ще й думають гади по різному, а раптом не того виберуть), якщо недоторкані маріонетки в зРаді правильно проголосують, і питання вирішено. Розстріляв би гадів. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
STRIKER Опубліковано 5 Червня, 2009 в 14:10 Поділитися #39 Опубліковано 5 Червня, 2009 в 14:10 які саме організації? перелік в студію!Наприклад, ВО "Свобода":http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/010761/http://blogs.pravda.com.ua/authors/tiahnybok/4a2506a449bc1/Але багато хто з "щирих націонал-патріотів" "впритул" цього не помічає (правда, за портретами своїх ідолів "найщиріших патріотів" Шкіля і Яворівського їм, напевно, взагалі важко що-небудь розгледіти). А от Колєснічєнко помітив. Ця ФСБ-шно-МОССАДівська прокладка кілька хвилин "ґлаґоліла" з трибуни ВР України?! про "хвошистську" "Свободу", яка не дозволяє "толєрантному" "Хесед-Ар'є" навчити "толєрантності" українських дітей. Чекаємо постанову ВР про рекомендацію Міністерству Юстиції зняти з реєстрації "ВО "Свобода"". Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
max Опубліковано 5 Червня, 2009 в 14:16 Поділитися #40 Опубліковано 5 Червня, 2009 в 14:16 Народ вже стільки разів наїB@ли, що народ вже не вірить нікому і нічому, навіть тому бджоляруНасправді, той український народ взагалі якось туго думає, і зазвичай не тим що треба. При такому народові - існування його, і конкретно той факт, що ти, Andruha_gpz28, пишеш на цьому форумі українською - це лиш щасливий збіг обставин і частково заслуга провідника української нації Степана Бандери. Про те що "народ" (а точніше маси) хочуть ковбаси і вже ЗАРАЗ, а на змін устрій держави у неконституційний устрій їм начхати - я вже не кажу. Не дивно що той "народ" постійно ломають через коліно всі кому не лінь... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
STRIKER Опубліковано 5 Червня, 2009 в 14:27 Поділитися #41 Опубліковано 5 Червня, 2009 в 14:27 А тепер конкретніше про народ. Признавайтесь, хто голосував за косату хвойду. Тепер беріть плакатик "Я голосував за "БЮТ", пробачте мені" і на майдан, народ надасть вам можливість змити ганьбу кров'ю: у штурмі ВР ви будете у перших рядах . Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
max Опубліковано 5 Червня, 2009 в 14:28 Поділитися #42 Опубліковано 5 Червня, 2009 в 14:28 Я не голосував п.с Якщо чесно сутність її зрозумів десь близько до 2006го року остаточно. у штурмі ВР ви будете у перших рядах Елітний передовий батальон з бійців афроамериканського похождення (саус парк) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
max Опубліковано 5 Червня, 2009 в 15:47 Поділитися #43 Опубліковано 5 Червня, 2009 в 15:47 [nd], пане флудерасту, спочатку дайте відповідь на моє запитання в цій темі - http://board.lutsk.ua/index.php?showtopic=...50&start=50А вам не башляють, ви просто ренегат за бесплатно? Статусом безкоштовнї хвойди не треба гордитися, пане. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vanus Опубліковано 5 Червня, 2009 в 16:22 Поділитися #44 Опубліковано 5 Червня, 2009 в 16:22 Якщо Ющенко розпустить раду я поїду в київ його підтримати, РАДУ ГЕТЬ!!!!Коли збираються депутати і кажуть що проблема наша в нашій конституції то я плакати хочу!!!! АПЯТЬ ДУРЯТЬ!!!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Harddriver Опубліковано 8 Червня, 2009 в 09:13 Поділитися #45 Опубліковано 8 Червня, 2009 в 09:13 Пропало всьо Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kudrom Опубліковано 8 Червня, 2009 в 09:13 Автор Поділитися #46 Опубліковано 8 Червня, 2009 в 09:13 Ширка не склалась! Ура! Амбіції Яника стати всенародним Президентом перемогли Юля мабуть в шоці... Думаю, після цього всього рейтинги цих сил обваляться, так що позітів Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
romaxa11 Опубліковано 8 Червня, 2009 в 09:20 Поділитися #47 Опубліковано 8 Червня, 2009 в 09:20 позітіфф хіба що від того що всьо пропало, але вони залишаються у ВР Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kudrom Опубліковано 8 Червня, 2009 в 09:35 Автор Поділитися #48 Опубліковано 8 Червня, 2009 в 09:35 ну законних підстав розпускати Раду зараз немає, чи я не правий? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
max Опубліковано 8 Червня, 2009 в 09:52 Поділитися #49 Опубліковано 8 Червня, 2009 в 09:52 Як на мене все занадто просто, моя українська підсвідомість відчуває якийсь подвох Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tolik_lt Опубліковано 8 Червня, 2009 в 10:18 Поділитися #50 Опубліковано 8 Червня, 2009 в 10:18 Як на мене все занадто просто, моя українська підсвідомість відчуває якийсь подвохі тому не може вiдшукати у своїх глибинах український переклад клятого москальського слова "подвох" Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.