Перейти до змісту

Парку біля ЗАГСу кінець?

zaHARE

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
йомойо... а де мені тепер з собачкою гулять?

собачку в квартирі гуляй, парк не для собачок.

Вот вот, або прибирай за нею, ато парк не для людей, а для тварин!

• Відповідей 59
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

угу, парк для людей... які там мусорять... єдине що правильно зробили, це те що всі лавочкі спиляли, проблема великої кількості сміття вирішена)

Опубліковано
угу, парк для людей... які там мусорять... єдине що правильно зробили, це те що всі лавочкі спиляли, проблема великої кількості сміття вирішена)

і з цим згідний, люди деколи гірше тварин, а лавочкі взагалі нерозумію навіщо там зрізали :angry:

Опубліковано
Береш ж..пу в руки йдеш по жильцях навколишніх будинків.. формуєш спики, складаєш КОЛЕКТИВНЕ ЗВЕРНЕННЯ.

Один лист в прокуратуру..... другий в мерію...

В будинку по вул. Кравчука 15ж підписи збирались, я думаю що і в решті будинків ж.к. "Колізей" теж.

Може в проекті й є... згідно генплану... затвердженого сесією.. але ПРОЕКТ і процедура погодження це небо і земля.. як по часу так і по суті.

На дошці оголошень під під"їздом висіла ксерокопія з нібито генплану. І місце під стоянку там дійсно є. Але на тій ксерокопії немає ні одного підпису (мене це насторожило. Хоча як він має насправді виглядати я поняття не маю). Цей папірець вже зірвали, тому сфотографувати немає змоги.

Опубліковано

Тут може бути 2 варіанта.Або навмисно зробили тіпа утєчку інфи,щоб перевірити реакцію людей,авось прокатить або дійсно такі плани виношуються(можливо поки на рівні проекту).

І суть питання навіть не в цьому парку чи в Шибі з його командою.Реально я пам'ятаю,як нам в школі казали,що Луцьк одне з найзеленіших міст в Союзі.Генпланом забудови постійно були передбачені сквери і парки в мікрорайонах.І я вважаю,що логічно вирубавши(навіть якщо мусово) 10 дерев,треба посадити як мінімум 10,а краще 20-30.

Я пам'ятаю зелену аллею(роздільну полосу) на теперешній вул.Грушевського(може є в когось фоткі виложіть)-знесли.Був хороший скверик на Гордіюк біля дитсадків-зараз там вроді щось будують.

Другий момент-коли дають комусь місце під стоянку-99,9%,що через парочку років там щось збудують.

Справедливо буде відмітити,що зараз в центральному парку зроблено багато роботи з покращення його стану.Але чутки про продаж частини парку також були.Може поки криза цей сценарій зупинила?

• Адміністратори
Опубліковано

Підозрюю що це вже не новий генплан. В мене є цей план, правда невідомо звідки скачався більш як півроку тому.

Опубліковано
Підозрюю що це вже не новий генплан. В мене є цей план, правда невідомо звідки скачався більш як півроку тому.

Який в тебе є і який не новий? Новий генплан Луцька ще не затвердили на сесії.

Опубліковано

Да на проспекте Победы (нынешняя Грушевского) был класный сквер от Проминя до самого Вокзала. А сделали ВЗЛЁТНО ПОСАДОЧНУЮ ПОЛОСУ для БОИНГОВ. Нахрена спрашивается? Там что Автобан? Дорога всесоюзного сообщения? Один из вариантов ---- это под шумок из тех же материалов соорудить пару тройку домов для себя и родственников. Второй вариант --- это модное слово "ОТКАТ" - (сейчас так называют взятку). Думаю шиба и ещё пару тройку человек получат неплохой "ОТКАТ" от будующего владельца изумительной "Европейской" стоянки. Я даже слегка догадываюсь кто может быть владельцем этого "Чуда Инжинерной мысли".....

Когда-то вместо жилого комплекса колизей и рядом стоящего с ним "Спортивного ангара" была большая стоянка. Сначала оттяпали кусок под" Колизей" --- и наверняка хозяина уверили что "несказанно его отблагодарят", потом отгрызли ещё кусок под "Ангар" :) .... ну а тут кризис и всё такое. И попросил видать человек (непростой человек) благодарность обещанную. И преглядел место бесхозное-ни кому не нужное, нефиг мол срать под деревьями и землю морать нечистотами. Да будет стоянка красивая, и бабки всегда приносящая. Ну вот вообщем гдето так :)

Опубліковано
твайу дівізію!

нема в людей ні розуму ні фіга

+1

Маразм крєпшаєт.

Я вже не дивуюсь ніяким перлам нашої влади.

Так що в разі чого маякуйте. Якраз нещодавно купив палатку. Розіб'єм наметове містечко і будем мітингувати.

Опубліковано
какойто дяденька с "большими ушами" из "архитекрутры" сказал что - "да, стоянка нужна и будем стоить, этож для людей, чтобы в дворах машины не ставили, всё для людей, а те кому ненравится - мугут итти сами знаете куда"

тока что по Аверсу дяденька засветится - это Григорий Шэвчук

Опубліковано

так, давайте розберемося, є таке рішення чи нема?

і що юридично треба для його впровадження? хто в курсі нюансів місцевої бюрократії? може юристи щось підкажуть?

якщо це не "утка" і є таке рішення, то збираються підписи в всіх прилеглих будинках і йде "атака", якщо нема - то нема чого і напрягатися

Опубліковано

Вообщем то я поддержу акцию! И с удовольствием помитингую (благо рядом живу). Сволочи скоро весь город в асфальт закатают. Раньше удивлялись с Америки (Нью_Йорка в частности) как мол там люди живут? Один бетон и смог. Видать теперь наш черёд пришёл. :( Скоро в проэкте тотальная продажа всех лесных загородных массивов, чтобы и картошки пожарить негде было :(

Опубліковано

Для інформації.

Майже 100% земель навколо Луцька.. приватна власність.

так, давайте розберемося, є таке рішення чи нема?

і що юридично треба для його впровадження? хто в курсі нюансів місцевої бюрократії? може юристи щось підкажуть?

якщо це не "утка" і є таке рішення, то збираються підписи в всіх прилеглих будинках і йде "атака", якщо нема - то нема чого і напрягатися

Завтра запитаю...

Як не забуду.. роботи багато.

Опубліковано
Така заява міського голови була викликана повідомленням директора «АвтоПаркСервісу» про можливу вирубку 14-ти тополь у сквері, біля дороги, де планувалось облаштування парковки.

Тобто плани такі були.

Стосовно басейну це добре,але на замість частини парку.

Опубліковано

"На сьогоднішній день комунальне підприємство «АвтоПаркСервіс» обслуговує стоянки по вулицях Глушець, Кафедральна, Богдана Хмельницього, Карпенка-Карого,які призначені для обслуговування 123 одиниць автотранспорту. На парковках трудиться шість працівників обслуговуючого персоналу.

Вартість однієї години паркування на стоянках «АвтоПаркСервісу» становить 3 гривні"

Круті ціни :ohmy:

Опубліковано

Це дійсно не новий генплан.

Ось новий і на ньому ніякої парковки теж немає.

Громадська забудова планується навколо «Аргоса», а парк який був, такий і залишився.

post-1132-1244117768.jpg

Опубліковано
"На сьогоднішній день комунальне підприємство «АвтоПаркСервіс» обслуговує стоянки по вулицях Глушець, Кафедральна, Богдана Хмельницього, Карпенка-Карого

також на Винниченка (біля кадастру)

Опубліковано
Така заява міського голови була викликана повідомленням директора «АвтоПаркСервісу» про можливу вирубку 14-ти тополь у сквері, біля дороги, де планувалось облаштування парковки.

Тобто плани такі були.

Дуже конструктивне зауваження.... а визнати, що даремно запустив "ванючку" слабо?

Опубліковано

Тобто плани такі були.

Дуже конструктивне зауваження.... а визнати, що даремно запустив "ванючку" слабо?

Взагалі-то інфа пішла від Аверсу і як бачиш не даремно.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Це дійсно не новий генплан.

Ось новий і на ньому ніякої парковки теж немає.

Громадська забудова планується навколо «Аргоса», а парк який був, такий і залишився.

post-1132-1244117768.jpg

а що це за зелененький райончик під номером 10, вроді такого насправді не ма? чи то травичка...?

Опубліковано

Там же обозначено, что это кустарник какой-то ;)

Берёзки возле "ПриватБанка" на углу, а дальше идёт газон с кустами напротив "Ориента".

2nataliya

Квадрат №10 - post-419-1245246382.jpg и post-419-1245246770.jpg.

P.S. Склейте эту мессагу с предыдущей, плиз :blush:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...