Перейти до змісту

StreetWars. Луцьк.

noven

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В Лондоні почалася ролева гра StreetWars, повідомляє AFP. Її значення полягає в тому, що жителі міста, що побажали взяти участь в заході, озброюються водяними пістолетами і починають полювати один на одного.

Кожний учасник StreetWars на початку гри одержує конверт, в якому він знайде ім'я "жертви", її адресу і місце роботи, а також фотографію і завдання "ліквідувати" цю людину за допомогою водяного пістолета. Якщо "кілеру" вдасться виконати завдання, "жертва" передає йому свій конверт. Останній учасник, що залишився "в живих" одержить грошовий приз, що становить близько 270 фунтів стерлінгів.

Представники правоохоронних органів заявили, що дії гравців вони вважають безвідповідальними. За словами представників London's Metropolitan Police і British Transport Police, якщо їх співробітники побачать людину, озброєну водяним пістолетом, на вигляд схожим на справжній, вони вживуть заходів по його затриманню.

StreetWars в Лондоні триватимуть три тижні, причому полювання йтиме 7 днів у тиждень і 24 години на добу. Подібні заходи вже пройшли в Нью-Йорку, Ванкувері, Сан-Франциско, Лос-Анджелесі і Відні.

http://www.streetwars.net/

гра буде проводитись в Луцьку...

вся інформація, умови, час і правила будуть викладені на www.westafmob.org.ua .

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Предлагаю игру "убить новена" :))) Каждый участнег покупает себе водяной пистолет и пачку презервативов чтобы заправить их водой / пищевой краской. Мишень одна - новен. Срок игры 2 недели. Кто чаще замочит новена тот и победил. мочить можно в любых местах и в любое время суток. игра идет нон стоп 24 часа в сутки 14 календарных суток начиная с 20 августа. Сутки начинаются в 00:00.

Кто меньше всех замочил новена считается проигравшим и следующим мочат его (снова две недели). Играющими считаются все кто прочитал этот текст (автоматический скрипт всех фиксирует :))) )

p.S. Единственное место где нельзя мочить новена это сверху на памятнике Шевченко перед универом. Если кто увидит там новена - знайте он просто отсиживается. :)))

Новен, приходи сегодня играть в пейнтбол :)

Опубліковано

Костя ти теж мій фан ? ) чи мені здалося?

організовуйте фанклуб..

Торік, Кмд, Костя, Дімон ......

:blush:

в пейнт прийду.. але певно з друзями всетаки приємніше грати ;)

Опубліковано

новен, я тож ФАН!!! )))))))))))))))))))))))))

маю два апупєнних пісталєта , з моря привіз! ми там такий CS устраювалили - піпєтс!!!

• Адміністратори
Опубліковано
Костя ти теж мій фан ? ) чи мені здалося?

організовуйте фанклуб..

Торік, Кмд, Костя, Дімон ......

:D

в пейнт прийду.. але певно з друзями всетаки приємніше грати :)

Хм.

Я й незнав що я твій фан.

• 3 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...