Перейти до змісту

Бензин подорожчав!

kudrom

Рекомендовані повідомлення

я заправлявся на панхімі - це оптова фірма, але має просту заправку тому напевно така ціна

бензин нормальний, там не так далеко від ДПЗ, просто не мій район і їдеш спеціально на заправку то заливаю повний бак, зато чуствуєш економію

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 87
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Вог, Лукойл, Укрнафта, Окко - моїй субару похер 14л/100км.

А вот хондовські трамбівки і мотодуви люблять тіко 5-й Лукойл або ВОГ інакше глохнуть н*х

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вог, Лукойл, Укрнафта, Окко - моїй субару похер 14л/100км.

А вот хондовські трамбівки і мотодуви люблять тіко 5-й Лукойл або ВОГ інакше глохнуть н*х

"хондовські трамбівки і мотодуви" - це шо таке, розкажи хлопцям з села :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

АМКУ рекомендовал нефтетрейдерам снизить цены

АМКУ завершил расследование действий нефтетрейдеров в г. Киеве.

Киевское городское территориальное отделение Антимонопольного комитета Украины рекомендовало компаниям Транспетролеум, Лукойл - Украина, Альянс Холдинг, Кло, УТН-Восток, Кершер, Концерн Галнафтогаз и Континиум - Галичина приостановить действия, содержащие признаки нарушения законодательства по защите экономической конкуренции по установлению необоснованных цен на бензин в розничной сети Киева и снизить розничные цены на моторные бензины. Об этом сообщил сегодня глава отделения Сергей Кириленко.

По словам Кириленко, до 4 июня вышеуказанные компании должны дать письменный ответ по поводу выполнения рекомендации. "С 25 мая резко начал дорожать бензин, причем оптовые цены росли на 4-5%, а розничные – на 8-9%", - сказал он.

В свою очередь присутствующие на заседании коллегии территориального отделения АМКУ представители компаний заверили главу отделения, что уже сегодня розничные цены вернулись в рамки ценового коридора.

Ранее сообщалось, что органам АМКУ поручено в максимально сжатые сроки проверить обоснованность повышения цен на топливо.

©
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Сегодня на ВОГе цена на 95тую бензу 6.58 !!! Ого лихо! Кто что скажет ....??? Готовятся к сезону отпусков?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бл... а я тільки в Карпати зібрався їхати. Задрали вже з тим підвищенням

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кого цікавить солярочка не дорого :D ! пишіть

будь - який літраж за Ваші гроші

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а А-95 за ті ж гроші не має :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мда.... а у меня "газ" выкобениваеться :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бачили шо з бензином робиться? З року в рік одні і тіж граблі.

Йосип дед, антиполовый комитет спить чи їм всім пох?

Те шо вони кажуть, чи там рекомендують для заправок, то тим заправкам пох.

Хоч соляра в якигось рамках тримається, але на довго? Значить тоже пох.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Солярочка євро? За які гроші? Талончики? Можна і в приват :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

жнива на носі - цим все пояснюється. (я так думаю). чому б не використати шанс обікрасти себе вкотре...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На ОККО сьогодні А-95 по 6,28 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Рівному, на тому ж ОККо - 6,18. І як це панімать?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну що, пора знову заправити побільше А-95 на ANP по 5,78 на цей раз...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

"Аргос" - А95 - 5.88

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Аргосівський бенз - тіко на руські машини. Вони люблять "з буторком" :0013:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До речі, не такий вже й поганий цей ANP 95. Їхав в Закарпаття на ньому (ОККО була закрита), назад - на ОККО 95 Євро. Розхід - такий самий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ANP зараз неіснує, це вже майже укрнафта, компанія злягла від неї залишились тільки назва

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Аргосівський бенз - тіко на руські машини. Вони люблять "з буторком" :0013:

На старих машинах особливо відчувається коли бенз неправильний. Стараюсь тільки на ОККО заправлятись.

До речі на А-92 яка ціна зараз?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ANP зараз неіснує, це вже майже укрнафта, компанія злягла від неї залишились тільки назва

незнаю чи злягла, а поки що в них бензин дешевший.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні зранку 95 бензин: ВОГ 6.58, ОККО 6.38

Вчора розмовляв з одним чоловіком на тему для чого лити 95 зебин коли є 92. Коротко кажучи 95 в нас купити неможливо, так як це з якоюсь присадкою 92. Я троха вагаюсь мож дійсно лити 92 але для двигуна температура, швидкість, об*єм згорання не той, в результаті очевидно відіб*ється на моторесурсі.

Але якщо і так заливаєш 92 то для чого платити більше?

Хто що знає про дане питання?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Раніше на WOG був А-92 Мозирський, то він кращий ніж А-95!

Зараз не знаю, що вони продають!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні зранку 95 бензин: ВОГ 6.58, ОККО 6.38

Вчора розмовляв з одним чоловіком на тему для чого лити 95 зебин коли є 92. Коротко кажучи 95 в нас купити неможливо, так як це з якоюсь присадкою 92. Я троха вагаюсь мож дійсно лити 92 але для двигуна температура, швидкість, об*єм згорання не той, в результаті очевидно відіб*ється на моторесурсі.

Але якщо і так заливаєш 92 то для чого платити більше?

Хто що знає про дане питання?

Тут питання дуже цікаве... З одної сторони десь читав що в нас 95 не виробляють, проте 92-й досить якісний (дехто навіть каже що октанове число більше ніж 92), з другої кажуть що лити 92 в інжектори - не можна... ніби без присадок двигуну погано буде.

Я також думаю попробувати 92-й, бо на якісний легше натрапити. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На Волині з минулого тижня фактично не змінилася середня роздрібна ціна на бензин марки A-95, яка продовжує залишатися однією з найнижчих у Західній Україні.

На 11-ти луцьких АЗС середня ціна бензину марки А-95 з вівторка становила 5 гривень 99 копійок. Відповідно до даних інспекції з контролю за цінами у Волинській області, найвищу ціну за 1 літр бензину марки А-95 – 6 гривень 58 копійок – зафіксовано на АЗС «WOG». Найнижчу ціну зафіксовано на АЗС «Альфа-Нафта» – 5 гривень 78 копійок.

Середня роздрібна ціна на A-95 минулого тижня становила 5 гривень 97 копійок за літр.

За даними інспекції з контролю за цінами, середня ціна бензину марки A-95 на Волині була нижчою, ніж по всій Західній Україні, на 0, 2%. До прикладу, минулого тижня найвища середня ціна на А-95 бензин була зафіксована на Івано-Франківщині – 6 гривень 8 копійок.

zik

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...