Перейти до змісту

Що сталось з Трьошкою???

eNyk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Пару днів пізно проїзджаю повз клуб "21 століття", а там ніфіга не світиться і п'яних обриганих юнаків і юначок на зупинці не видно... ^_^

Що сталось? Ремонт там якийсь чи шо? Я явно не "клабер", а знайомі і товариші всі поголовно тусуються в Метро, тому буду дуже вдячний за інформацію.

Опубліковано

сьогодні мені одна дівчинка сказала, що це мабуть через те, що десь місяць назад (чи навіть давніше) там одного штруля зарізали. А потім після цього випадку ще й перевірки всякі налетіли, ну і прикрили лавочку. Мені здається, що так воно і є

• 2 тижня потому...
Опубліковано
місяць назад (чи навіть давніше) там одного штруля зарізали

Зарезали там не "штруля". Там зарезали человека. Включай голову перед тем, как ляпать что-то...

А по сабжу. Если в трёшке действительно затеяли ремонт, то, боюсь, он надолго затянется. Потому как дядя Нежур заканчивает строительство офисного центра напротив Фокстрота на пр-те Воли. Все финансовые мощности на данный момент скорее всего будут задействованы там... Сейчас ему не до "Трёшки"... :)

Опубліковано
місяць назад (чи навіть давніше) там одного штруля зарізали

Зарезали там не "штруля". Там зарезали человека. Включай голову перед тем, как ляпать что-то...

А по сабжу. Если в трёшке действительно затеяли ремонт, то, боюсь, он надолго затянется. Потому как дядя Нежур заканчивает строительство офисного центра напротив Фокстрота на пр-те Воли. Все финансовые мощности на данный момент скорее всего будут задействованы там... Сейчас ему не до "Трёшки"... :)

Может этот "ШТРУЛЬ" и был хорошим "человеком" - но тусняк там ещё тот ------- одни ШТРУЛИ.

Опубліковано

Якби йому було не до "трьошки", то навіщо в такому випадку затівати ремонт?!

Хоча згідний, ремонт може затягнутись надовго. Підозрюю, що потреба в ремонті має об'єктивну причину, а не суб'єктивне бажання власника...

Опубліковано

а я б спалив.

Ой про що це я? А точно - я про ремонт як ніби після пожежі. Оббити все до цегли і переробити - гадюжник, ще той! І вбивства і траханина по кущам, і трава з порошками в туалеті..

про що говорити. ?

Опубліковано

Ух ти, а я все думав, що там готель будується :)

Опубліковано

Готель там будувався ще до Нежура. Якщо не помиляюсь, власником був "Мавекс". А потім будівлю викупив Нежур, перепрофілював трішки, та й будує. Ось тільки добудувати ніяк не може...

Женя, якщо тебе послухати, то треба позакривати всі нічні клуби в Луцьку. ;)

Опубліковано

Власником був Амексім

Зараз там будується комплекс, в якому має бути готель (якщо не помиляюсь -- на третьму поверсі, з прикольними терасами з видом на парк), нічний клуб, кінотеатр, бутіки, офіси, кілька точок фастфуду, власна пекарня, конференц-зал і ще багато цікавого. Для "рядових" лучан цікавим буде ресторан на верхньому ярусі будівлі з великою терасою і чудовим краєвидом на парк і замок. Такого рівня закладів по всій Україні лише кілька штук. І це лише "перша черга". Є проект на зведення ще однієї будівлі за нині існуючою. Вона має бути ще більш шикарною, в проекті є навіть вертолітна площадка. Також на місці трьошки за проектом має бути комплекс, в порівнянні з яким комплекс "Волинь", за словами Нєжура -- "дєцкій садік" :)

Нєжур якось робив мені екскурсію по тому комплексу. Якщо воно буде хоча б на 50% відповідати його планам -- це буде БОМБА! Бровін з його закладами будуть в дупі.

Опубліковано

У Бровина, кроме его заведений, есть еще очень грамотный менеджмент. А у Нежура, как я понимаю, с этим проблема... Часто бывает что хорошие начинания владельца гибнут из-за непрофессионализма манеджеров....

Опубліковано

незнаю чи буде там готель, але зараз там все переробляється під бутікі і розважальний комплекс - автомати, більярд...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...