Перейти до змісту

Фото блискавки

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

Зараз гроза, хтось сфотографує блискавку?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Собираешь коллекцию? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ні, гроза була шикарна!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Але дивна, все робить :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю, не знаю :) В мене Візор не робить. Сиджу через МТС.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Блискавки були шикарні. Невже ніхто не зфотографував?!

А ось грім слабенький. Десь дуже далеко знаходився епіцентр. Дивно, що у Візора обладнання "полетіло".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я хотів але в мене з фототехніки тільки моб телефон тому не вийшло(

:D Не кажіть... Для мене також був приємний сюрприз, коли я ввімкнув комп'ютер і працював інтернет.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

АДСЛ рулить! Ніякого страху перед грозами! :P

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перенесіть тему із фото - у обговорення проблем АДСЛ та ЛАН ;)

АДСЛ рулить! Ніякого страху перед грозами! tongue.gif

Не правий, не дай бог блискавка влупила би десь в якусь підстанцію АТС - хана було б половині телефонів із модемами вкупі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, так блискавка може влучити і в будинок, коли я милуватимусь сяйвом в небі через вікно; або у парасольку, коли я переходитиму дорогу, йдучи додому...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори
Не правий, не дай бог блискавка влупила би десь в якусь підстанцію АТС - хана було б половині телефонів із модемами вкупі.

Кабеля 33-ого мікрорайона практично всі прокладені по фасаду будинка між 1 і 2 поверхами (відсутня комунціаційна каналізація). Так що під час грози висока напруга може легко згенеруватись в тих кабелях і лупанути по абонентському обладнанню.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я про що.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось, що в мене тільки що вийшло. Блискало правда не інтенсивно, тому вийшла така куценька блискавочка =)

post-203-1242762866.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Блискати шось перестало =\ Коротше шоб сфотографувати блискавку: камеру прикручуємо до штатива, ставимо в ручний режим, відкриваємо діафрагму на максимум і ставим максимальну витримку, повертаємо камеру в ту сторону, де інтенсивно блискає, самі тим часом від гріха подалі відходимо від камери, чекаємо. Коли лупане блискавка - вона сама себе проекспонує. Все просто =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Значит, себя жалко, а камеру - нет? ;)

Диафрагму лучше прикрывать ;)

А выдержку лучше ставить "от руки", если есть такая возможность в аппарате. Если нет - тогда максимум, секунд 30, опять же, если есть такое значение в камере.

Ну и грозу выбирать поинтереснее, понастоящее, чтобы блымало несколько раз в минуту, тогда красиво получается.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ех, сьогодні красиво блискає, шкода, що не в мою сторону =( Не пропустіть - можна багато красивого зняти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...