Перейти до змісту

Віддам комп'ютерний хлам

Yarchik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Віддам комп'ютерний хлам - корпус з обрізаними коннекторами, які йдуть до кнопок і індикаторів, вроді робочий БЖ АТХ, материнка з процом (ніби якийсь 300мгц, але не знаю, чи робочий проц, чи робоча мамка... вроді не грузилося). На мамці - дві планки пам'яті. Ще є CD-ROM, флопік, РСІ-відяха, мережева плата.

Віддам просто так, строк дії оголошення - до вечора 13.05.2009 р., далі просто викину в смітник.

Єдина умова - самовивіз, і забрати все :) Воно "акуратно" поскидане в корпус.

Опубліковано

Першим в приват написав S30, другим - FOX92.

Відповідно, пріоритет за S30.

Про нннннннаслідки повідомлю.

Опубліковано

Глянь що там за пам'ять. і який об'єм. Якшо sdram то я тобі ше Гухарден 0,33 пляшку привезу чи дві.

Опубліковано
Глянь що там за пам'ять. і який об'єм. Якшо sdram то я тобі ше Гухарден 0,33 пляшку привезу чи дві.

Вроді SDRAM, але який об'єм - хз. На наклейці пише "4М". Хоча навряд чи це її об'єм.

post-263-1242066102.jpg

Ти краще скажи, де ти Хугарден береш в Луцьку пляшкове? :)

Бо я завше мушу йти в Майдан/Корабель, і в пластикову посуду наливати, якщо десь за межами бару планую вживати :)

ЗІ. Ага, ще на наклейці є "64" цифри... це вже ближче до правди.

Опубліковано

Трохи мало але б забрав.

Наш Край на Шевченка, воно там відносно недавно з'явилось, вчора пив, на смак майже таке саме як розливне, дуже маловідчутна різниця.

Опубліковано
Трохи мало але б забрав.

Ок. Я їх візьму з собою на офіс.

Постарайся до завтра, до 18.00 забрати.

Опубліковано

Вроді SDRAM, але який об'єм - хз. На наклейці пише "4М". Хоча навряд чи це її об'єм.

ЗІ. Ага, ще на наклейці є "64" цифри... це вже ближче до правди.

Дозволю собі невеличку підказку.

Напис 4M*64 відповідає об'єму пам'яті 32 Mb.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...