Перейти до змісту

Де повчити їздити?

fedot

Рекомендовані повідомлення

А ніхто не пробував біля Нової лінії, де будівництво йде, поряд з мостом? там досить непогана площадка. але може закрита вже.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще поряд з дачним є піщаний кар’єр, але напевно там дуже пильно, я власне зараз катаюсь по піщаним полям вкритим мохом з маленькими соснами(за Кульчином)) Краса, природа, задоволення, практика - сосенки жалко, тому керую акуратно)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще поряд з дачним є піщаний кар’єр, але напевно там дуже пильно, я власне зараз катаюсь по піщаним полям вкритим мохом з маленькими соснами) Краса, природа, задоволення, практика - сосенки жалко, тому керую акуратно)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ніхто не пробував біля Нової лінії, де будівництво йде, поряд з мостом? там досить непогана площадка. але може закрита вже.

Ну якщо розібратись то можна прямо на стоянці Там-Таму )) але страшно давати кермо новачку, адже є трішки перешкод- клумби, накриття на візки, ну і сам там-там )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ІМХО Крупа -- ідеальне місце для такої практики.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всмислі аеропорт? Туди не пускають і там все закрите... ну мо то було коли я був, а зараз не вкурсі!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всмислі аеропорт? Туди не пускають і там все закрите... ну мо то було коли я був, а зараз не вкурсі!!!

пускають, там тож люди-охоронці, бутилці оковитої,(неподумайте шо там алкоголіки :) ) або декілька гривень і перед вами *зелена дорога*. удачі!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

там на воротах телефон вісить охорони (десь вище проо це вже казали), дзвоніть і вас пускають за пару грн. А а хоть драг організовуйте....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чоловіки, ну ви хоть тему то переглядайте, а не тільки заголовки і останнє повідомлення :D Друга тема і по другому кругу про Крупу!

Скільки там до тої Крупи?! З часу створення теми та з хорошим інструктором вже можна було б екстерном здати на права ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...