Перейти до змісту

Акции и скидки в магазинах Луцка

lumax

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Магазин"Сток" напротив "Троянды" - у них постоянно скидки на разные группы товара, одежда там как мужская так и женская. В субботу купила летнюю кофточку -50% .Да....и там много Mexxовских вещей, в общем супер.

• Відповідей 731
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Интересно: Они сами ценники переклеивают, минусуя 50% или при покупателе делят цену??

Вещи висят по старой цене, а перед ними написана сегодняшняя скидка.Я постоянно туда захожу и знаю какими были цены на те или иные вещи и какими они стали, а во вторых, я знакома с хозяйкой магазина, доверяю ей, и опять же за счет знакомства в курсе цен, акций, скидок и тому подобного. Не верите в распродажи? А вам когда нибудь удавалось купить платье от Dorothy Perkins за 70 грн???А мне вот удалось :P

Опубліковано

Чула від знайомої що Тигрес з 20-го лютого робить акцію до 8-го березня.

Там мають бути костюмчики для дівчаток італійські монтефіоре в районі 200-250 грн. і також знижені ціни на товари для дівчаток.Будуть по скринькам кидати листівки з цінами та купоном на знижку.

Опубліковано
Интересно: Они сами ценники переклеивают, минусуя 50% или при покупателе делят цену??

— Шеф, что делать? Наши товары никто не берет!

— Поднимите цены ещё на десять процентов и повесьте большой плакат: «Грандиозная распродажа! Освобождение складских помещений! Цены снижены на 40%!»

Народ обожает эти магические слова.

Опубліковано
— Шеф, что делать? Наши товары никто не берет!

— Поднимите цены ещё на десять процентов и повесьте большой плакат: «Грандиозная распродажа! Освобождение складских помещений! Цены снижены на 40%!»

Народ обожает эти магические слова.

По этому поводу маленькая история.

В конце 90-ых я с другом зашли в Тигрес и он присмотрел к дню св. Валентина подарок девушке - гламурную подушечку с надписью "ЛОВЕ". Цена 28 грн. Для бедного студента это были нехилые деньги (приблизительно пол ящика водки можно было бы купить). Но увидели объявление про акцию через неделю - скидка уже точно не помню на сколько % на всё. До праздника две недели, можно подождать. Приходим через неделю, видим ценник. 34 грн зачёркуто, акционная цена 31 грн. И так во всём магазине и на всё (многие цены мы запомнили с прошлого посещения). После этого в акции от Тигреса я не верю.

зы Сорри за оффтоп

Опубліковано

в Магазині Топ sicret знижки великі, в Savage знижки здаєтсья 50 відсотків, в Мегаспорті в центрі і в Mango)))) :D :D

Опубліковано
в Магазині Топ sicret знижки великі, в Savage знижки здаєтсья 50 відсотків, в Мегаспорті в центрі і в Mango)))) :D :D

А я не можу дозволити собі такі знижки: в мене такої накрутки немає :(

Опубліковано

А я не можу дозволити собі такі знижки: в мене такої накрутки немає :(

це про що саме ви написали? :huh: :huh:

Опубліковано
Магазин"Сток" напротив "Троянды" - у них постоянно скидки на разные группы товара, одежда там как мужская так и женская. В субботу купила летнюю кофточку -50% .Да....и там много Mexxовских вещей, в общем супер.

Да,только не раз мы там ловили завышенные цены на абсолютно идентичный товар на варшавке. Или две вещи ,но разного цвета и цена уже тоже разная.

• 4 тижня потому...
Опубліковано

На роботі хтось пустив "слух", що в фокстроті, той що на вул. Рівненській, сьогодні (13.03.10) з 14 год. знижки 40-60%.

Мною інформація не підтвержена ;)

Опубліковано
На роботі хтось пустив "слух", що в фокстроті, той що на вул. Рівненській, сьогодні (13.03.10) з 14 год. знижки 40-60%.

точно. колись побачив в фокстроті магнітолу 2-din з навігацією. ціна стоїть 5400, перекреслено, знижка пише 40%, і нова ціна 3200! як раз шукав щось подібне думаю ото справді халява. тра брати! але на всяк сфоткав цінник з назвою моделі, бігом до компа і на hotline.ua - ціна по інет-магазинах 2800-3000 :) от вам і фокстрот

Опубліковано

точно. колись побачив в фокстроті магнітолу 2-din з навігацією. ціна стоїть 5400, перекреслено, знижка пише 40%, і нова ціна 3200! як раз шукав щось подібне думаю ото справді халява. тра брати! але на всяк сфоткав цінник з назвою моделі, бігом до компа і на hotline.ua - ціна по інет-магазинах 2800-3000 :) от вам і фокстрот

я ще рік чи два назад, під час одного так званого "розпродажу" від Фокстрота, зрозумів, що вони вміють лише одне - спочатку зависити ціну на 100 %, а потім скинути 30 % і пр цьомо голосно заявити, що в них РОЗПРОДАЖ... Це розвод, а не розпродаж...

Опубліковано

я ще рік чи два назад, під час одного так званого "розпродажу" від Фокстрота, зрозумів, що вони вміють лише одне - спочатку зависити ціну на 100 %, а потім скинути 30 % і пр цьомо голосно заявити, що в них РОЗПРОДАЖ... Це розвод, а не розпродаж...

100% ти правий. Я щойно звідти (купляв неакційний товар) - ціни спочатку завищені, а потім типа знижка (просто порівняв ціни, які були там 2 тижні тому). Але народу там... жуть. Черги - шалені. Народ любить халяву. :P

Опубліковано

За кордоном на 70% товарів діють скидки, а також "купи один - отримай один безкоштовно", "пів ціни", часто пишеться ціна яка потім перекреслюється товстою червоною лінією і знизу маленьким шрифтом друкується реальна ціна товара - захочеш взнати скільки коштує - мусиш придивлятись, а "попередня"(перекреслена) ціна мозолить очі... Різноманітних схем і систем скидок багато - в нас воно тільки все запускається

halfpricepic.jpg

Special_Half_Price.jpg

buy_one_get_one_free.jpg

buy-1-get-1-free-sale-YELLOW.jpg

sale50big.jpg

в магазині більше 1000 одиниць товарів ціна на кожен 1 фунт(12 грн.)

453099524_38b11ee9a8.jpg

із особистої колекції =):

x8d54286b.jpg

скидки діють даже на авто:

fullbig.jpg

купи один Doodge - получиш другий безсплатно (робиться коли мають поступити нові моделі авто(старі моделі вже некому будуть не потрібні), продають 2 авто по ціні одного! =)

• 1 місяць потому...
Опубліковано

хто підскаже де в Луцьку можна реально обміняти виграшну кришечку від пива "оболонь"?

купив пляшку пива "оболонь" і під кришечкой найшов "Вітаємо 0,5!". На сайті оболоня скачав список обмінних пунктів у Луцьку, найближчим виявився магазин "Нивка", але там відмовили в обміні... :( Думаю чи шукати іншу точку обміну, чи дзвонити і скаржитись на гарячу лінію...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...