Перейти до змісту

Хочу купити ББЖ

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сабж, потрібен ББЖ, так як поки грім не гримне мужик не перехреститься, сьогодні пропало світло по всьому будинку, і вирубився комп, після чого вінда не захотіла загружатися, а на вінті диплом і ще куча всяких важливих файлів. З допомогою консолі за дві годинки систему відновив, але більше так попадати не хочу.

Потрібен ББЖ, вартість орієнтовно *(до 120 зелених). Дивився на сайті медіамаркету, ну там і ціни ГгГгг :blink: в основному на 10-15 баксів дорожче ніж в інших.

і так, по суті. Потужність компа десь ~800 Вт, *з повним навантаженням, час який потрібно щоб ББЖ тримав систему - 20 хв.

серед бж які приблизно б задовільняли умову, бачив два

1. APC Back-UPS CS 650VA 230V

2. Mustek PowerMust 1000 USB

Хто юзав той чи інший, які переваги\недоліки!? Може хто може підказати альтернативу!?

І ще підкажіть де в луцьку дешевше купить цю штукенцію!?

Опубліковано

Бери APC.

Так як доводиться ремонтувати і APC , і Mustek, то перший значно якісніше виконаний.

Єдине "но", його вихідна потужність лише 650VA і її буде малувато для твоїх заявлених 800Вт

Опубліковано

1) У APC з молодших лінійок ES та CS не підійде нічого там максимальне навантаження 700VA=405Вт.

2) треба вибирати вищого класу, наприклад:

а) APC Back-UPS RS 1200VA LCD 230V - макс.навант. = 720 Вт

Типовая продолжительность работы в автономном режиме

под половинной нагрузкой 12.1 Минуты (330 Ватт)

Полная нагрузка - 2.9 Минуты (660 Ватт)

б) APC BACK-UPS RS 1500VA 230V - макс.наван.= 865 Вт.

Типовая продолжительность работы в автономном режиме - 11.5 Минуты (432.5 Ватт)

Типовая продолжительность работы в автономном режиме

под полной нагрузкой - 3.2 Минуты (865 Ватт)

Вартують ці упси... ого-го...=(

Так що щоб добитись підтримки 800 Вт. - 20 хв., треба потратити чимало....

Думаю тобі варто зупинитись на тих самих китайських, працюють вони непогано, і гарантія 2 роки на ті самі Mustek або Powercom.

Опубліковано

sorry, випидково 2 раза клацнув і запостилося 2 рази :blush:

як варіант:

Mustek PowerMust 1000 USB

1000 VA\600W

200VA - 45 мин, 300VA - 25 мин, 400VA - 15 мин, 600VA - 8 мин, 800VA ~ 5 мин, 1000VA - 3 мин

http://www.mustek.ru/product/model-41.prod

ціна приблизно 118-120$

P.S. прохання не путати VA та Вт, в даному випадку то не одне і теж )))

Опубліковано
оффтоп, а что у тебя за комп на 800 ват?

підтримую))) комп на 800 Вт то занадто, може у нього там сервер завалявся, а не комп? ;)

Опубліковано

Та нормальный такий комп :)) Там мабуть одна відяха на всі 600 Вт тягне *Nvidia GeForce GTX295*

08.png

А тепер по темі, АПС звичайно якісніші, але і дорожчі, 20% вартості становить сама торгова марка APC. =)

Схоляюсь до паверкома, так як воно реально довше тримає.

А 800 Вт, це потужність при повному навантаженні, так як процесори Core2Duo без навантаження знижують своє енергоспоживання до мінімуму ~35-40 Вт, і в відеокарті є якась технологія енергозбереження, тому, думаю, в нормальному режимі комп аби 350-400 Вт витягав.

Опубліковано
думаю, в нормальному режимі комп аби 350-400 Вт витягав.

а блок питания у тебя какой?

комп на 800 Вт то занадто, може у нього там сервер завалявся, а не комп? ;)

а что сервер? если сервер - не обязательно прожорливый...

Опубліковано
мммм, если хватило денег взять видашку за 600 баксофф

мені ця ляля дісталась в подарунок :))) А гроші викидать на афігєнний упс трішки жалко, так як світло не дуже то часто й вирубають, *раз два в місяць* і то на 20-30 хв, треба щоб комп зміг цей час працювати.

--

Телефонував знайомому, тзаймається ремонтом і продажом комп техніки, він порекомендував Powercom Imperial IMD-1025AP каже що по електр. характеристикам нічим не поступається АПС а по ціні навіть виграє.

Опубліковано

Якщо вірити характеристикам, то цей Powercom досить непоганий. При твому навантаженні, якщо не дурять, 20 хв. повинен тримати. Але ж це все дуже відносно. Через рік роботи його акумулятор вже буде зовсім не такий, як новий, і відповідно час роботи скоротиться....

Опубліковано
Якщо вірити характеристикам, то цей Powercom досить непоганий. При твому навантаженні, якщо не дурять, 20 хв. повинен тримати. Але ж це все дуже відносно. Через рік роботи його акумулятор вже буде зовсім не такий, як новий, і відповідно час роботи скоротиться....

Ну це за умови якщо його активно юзати то акум. почне лагати, а якщо раз-два в місяць, не думаю що це критично.

Опубліковано

Powercom Imperial краще ніж Мастек. В молодших моделях мав одну проблемку з інвертором (при навантаженні більше 70% завалював напругу, таке було в 525АР) Але ніби це питання вже вирішене.

А 20-30хв. при повному навантаженні - можливо, але сумнівно.

Що стосується акмулятора, то він живе років 3-ри, а далі міняй обовязково.

Від того хто виробник акумулятора теж багато залежить.(Якість маю наувазі).

Опубліковано

Визначився, буду брати Powercom Imperial IMD-1025AP

тепер постало інше питання, де в луцьку його можна подешевше купити :) Мені зацінили 130 зелених. :)

Опубліковано
Потрібен ББЖ, вартість орієнтовно *(до 120 зелених). Дивився на сайті медіамаркету, ну там і ціни ГгГгг :blink: в основному на 10-15 баксів дорожче ніж в інших.

і так, по суті. Потужність компа десь ~800 Вт, *з повним навантаженням, час який потрібно щоб ББЖ тримав систему - 20 хв.

серед бж які приблизно б задовільняли умову, бачив два

1. APC Back-UPS CS 650VA 230V

2. Mustek PowerMust 1000 USB

Дякую за зауваження по цінам, дійсно ГгГгг :blink:.

Виправлено:

ББЖ APC Back-UPS CS 650VA $130 $117

ББЖ Mustek PowerMust 1000 USB, 98-0CD-U1000 $115 $95

ББЖ Mustek PowerMust 1000 LCD, 98-0CD-L1000 $115 $99

Опубліковано

Дуже попрошу торги перенести в приват або в куплю/продам. Цей розділ -- для обговорення технічної частини.

Опубліковано

Відпишусь по темі. Взяв я всетаки Mustek, модель PowerMust 1400 USB.

Вчора увесь день тестував, як сам упс так і софт під нього. Враження позитивні. Мій комп ця штукенція тримає 31 хв. Це тільки ЖК монітор 19" і системник, перехідників від упса на звичайну розетку в комплекті не було, такщо нічо лєвого не підключав.

Із того що не сподобалось але вдалось побороти.

1. Коли виключаєш упс, його вентилятор продовжує працювати.

2. За відсутності живлення піщить кожні 10 сек.

Вилікував, від того що мені не подобалось, дуже просто: розібрав упс, відключив вентилятор, температура *(за даними програмного забезпечення для моніторингу температура змінилась десь на 1градус, з 25 стала 26.

Пищалку спочатку вимикав програмно, але вона сама вмикалась після вимкнення\увімкнення упса, її теж довелось вручну відключити.

Тепер все по-моєму, за статусом упса і напругою стежить програма моніторингу, коли пропало живлення подає знак, коли акб розряжаються до 15 %, програма репетує і пропонує на протязі 3х хв зберегтись і все вимкнути.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...