Перейти до змісту

Який провайдер краще Аверс чи Візор?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Цікавить реальна швидкість скачки в по-мегабайтних тарифів,чи є глюки ,реальні терміни установки при підключенні і т.д.

Тобто всі "підводні камні"? Дуже потрібна ця інформація!

• Відповідей 54
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Що, ніхто не користується цими провайдерами...?

Забудь цих "провайдерів", не варто вибирати між найгіршими...

если у других в том раёне нет технической возможности - приходится выберать из того что есть

Опубліковано

В цей будинок що я переїхав Фотакома(Датагруп) нажаль нема і поки непередбачається!Взнавав сьогодні,Візор також в перспективі :( .І це все на пр.Молоді.Здавалося б не межа Луцька...Лишається тільки Аверс попробувати :unsure:

• Адміністратори
Опубліковано

Як тимчасовий варыант пыдключиcь до Аверса.

Сподобаэться будеш користуватись.

Ні то дасть тобі можливість з інетом дочекатись можливості від Укрелекому чи від ДГ чи від Візора.

Опубліковано

Сьогодні пішли підписали з візором договір на користування їх внутрішніми ресурсами (обмінник і тд) 24 грн в місяць.

Кабель протянули ми самі, підключили нас в свіч ще вчора.

Сьогодні після оформлення бумажок дали на руки листок з ІРшками і сказали що пропишуть у себе на роутерах прямо зараз і по приїзді до дому все вже буде працювати.

пройшло декілька годин...

Дзвінок на візор №1 - пропишем трошки пізніше

Дзвінок на візор №2 - до 18ти все запрацює

Дзвінок на візор №3 - завтра з 10ти...

:glare: так що відносини з ними почались радужно)))

Опубліковано
Кабель протянули ми самі, підключили нас в свіч ще вчора.

Прокладка була в межах будинку чи між будинками ?

Болюче питання той ВІЗОР разом з Аверсом ...... :(

Опубліковано

Аверс наразі змінив свого постачальника послуг не на користь ДГ, про що вже говорилося.

Можливо зараз їхній інтернет буде працювати дещо краще. :) (аби знову лінію у 100% не забили)

• Адміністратори
Опубліковано

Так, і збільшили швидкість підключення на 33%. Може тепер і буде працювати краще, а може знову в 100% загрузять канал офісними торентами. Це вже треба питати нінішніх користувачів аверса.

Опубліковано

Інтернет аверса непогано працює особливо з російськими ресурсами.

В мене стоїть вдома візор і аверс, тому можу наглядно тестувати :)

Граюсь іноді на сервері лінейки Абусс... З візора ідеально зранку і пізно ввечері. вдень підлагує...

а З аверса досить стабільний конект...

Але при пінгуванні і ходінні по сайтах, то візор трішки краще.

Тому не варто спускати аверс в трубу.

До речі тех підтримка у аверса досить компетентно відповідає на запитання.

• Адміністратори
Опубліковано
Але при пінгуванні і ходінні по сайтах, то візор трішки краще.

на рахунок пінгів тут є інформація що вони їх не обмежують тарифним пакетом, таким чином вселяючи оптимізм в абонента що в нього супер канал навіть коли той грузить його на 100% і відбивають всяке бажання дзвонити в службу підтримки. Тобто такий icmp не показує реальну картину загрузки абонентського каналу а тільки збиває з толку саму діагностику проблеми. Ну і не треба забувати що "хороший пінг" не значить що пінгований ресурс буде до абонента стояти передом а не задом :)

ps: доречі, 17:05 :)

Опубліковано

З Уарнет також невезе...На Молоді 8А знаходиться їх локальна мережа.А я на Молоді 6.Мені сказали якщо я прокладу кабель за свій рахунок від них до себе (це приблизно 200-300 метрів між будинками),а метр кабеля коштує 5грн,то буде в мене щастя.Але 1500грн за кабель віддати,то круто.Ось такі справи.Ну,будем надіятись,що Аверс не підведе.

Опубліковано
Уарнет також невезе...На Молоді 8А знаходиться їх локальна мережа

В нас в місті їх тільки мережі, чи ще щось є?

На сайті глухо.

І якщо так, скільки тих мереж і де (приблизно)

Опубліковано

а кабель с понтом в них купувать? :) Кабель тобі обійдеться в 3 - 3.5грн за метр, або, краще, купи дві точки Wi-Fi. Вкладешся гривень в 800, тіко тре їх якось запітать і розмістить.

Опубліковано

Wi-Fi трохи дорого, можливо попитаю завтра на Фотакомі за радіо інтернет.Кажуть вони на 40 -му кварталі вишку поставили.

Опубліковано
Уарнет також невезе...На Молоді 8А знаходиться їх локальна мережа

В нас в місті їх тільки мережі, чи ще щось є?

На сайті глухо.

І якщо так, скільки тих мереж і де (приблизно)

Перезвони до них 80332 74-02-04 або 74-02-22

Опубліковано

А які тарифи в Інтертелекомі на нет?Бо на сайті їхньому пише одне а туди дзвониш,то розказують зовсім інше що за 4 гіг трафіку близько 200 грн в місяць..

Опубліковано
А які тарифи в Інтертелекомі на нет?Бо на сайті їхньому пише одне а туди дзвониш,то розказують зовсім інше що за 4 гіг трафіку близько 200 грн в місяць..

Главная >Тарифы и услуги>Абонентам>Беспроводной Интернет>Мобільне Життя - ReVolution

Годину тому перестав пахати світлан. Звоню кажу мол так і так не подає ваш візор признаків життя.

Tracing route to svitlan.lutsk.ua [193.109.144.9]

over a maximum of 30 hops:

1 <1 ms 1 ms <1 ms router.tuman [192.168.1.150]

2 6 ms 7 ms 3 ms 10.100.129.113 (ІРшко роутера видана візором)

3 * * * Request timed out.

4 * * * Request timed out.

Pinging vizor.lutsk.ua [193.109.144.3] with 32 bytes of data:

Request timed out.

Request timed out.

Request timed out.

сапорт - пропінгуєйте свій шлюз

я - пінгується

сапорт - значить проблема не у нас, у мене є в тому будинку де ящик знайомий і якби була якась проблема він би мені повідомив на протязі 5ти хвилин

що тільки мені не пропонувалось.. і підіть законектіться без свого роутера на пряму.. і возмущався чого у мене на wan порту МАС адреса 66:66:66:66:66:66 (з моменту підключення на іншу не змінювалась)

а це фактично тільки перший день користування послугою :sm110:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...