Перейти до змісту

Руханка → 12 квітня. Луцьк. Фотоквест - Zero Layer.

ursa

Рекомендовані повідомлення

2 madkot: це квест а не виставка професійних фотографів...

тут буде потреба швидко зробити фотку по сюжету, а не створювати нові фотошедеври.

і оцінюватися результати будуть не по тому що "онтут тінь на фотці якось неприродньо виглядає...".

якщо порівняти з нашими велоквестами, уяви що прийшов Лєнс Армстронг і начав розказувати що ми паскудно їздимо і велосипеди у нас зломки китайські, і педалюємо ми неправильно.....

ти трішки не з тієї точки зору дивишся на це дійство...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 63
  • Створено
  • Остання відповідь

корче кому надо тот приёдт кому нет тот выскажит своё фе, это его личное, меня лично устраивают и условия и время. И мне пофиг что кто как к этому относится. я не профи фотограф и мне интерессно что из этого получится. :0061:

А где старт уже решили?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну вибач якщо тебе образили  мої слова - якщо так все просто то нафіга придумувати такі правила? зроби просто - команда 2-5 людини -  фото робляться лише камерою без обробки на компі. Команда це значить  кілька людей котрі разом вирішують спільну ідею. але ж вони можуть розділитись для виконання завдання -в одних краще виходить одне в інших інше. - навіщо їх привязувати до одного фотіка? чи це я не зрозумів правила стосовно одного апарата?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 madkot: це квест а не виставка професійних фотографів...

тут буде потреба швидко зробити фотку по сюжету, а не створювати нові фотошедеври.

і оцінюватися результати будуть не по тому що "онтут тінь на фотці якось неприродньо виглядає...".

якщо порівняти з нашими велоквестами, уяви що прийшов Лєнс Армстронг і начав розказувати що ми паскудно їздимо і велосипеди у нас зломки китайські, і педалюємо ми неправильно.....

ти трішки не з тієї точки зору дивишся на це дійство...

а хто каже про виставку - якщо у вас стоїть першим пунктом швидкість а не якцість то тоді всім пряма дорога у будки для створення автофото  -кинув монету і отримав фото. Я думав у вас ідея зробити цікавий, якісний кадр на певну тему в обмежений час, а виявляється головне швидкість а якість потім.  Доречі фотіки я не критикував. А от стосовно судійства і форми оцінки тут питання взагалі відкрите - хто буде оцінювати і які критерії оцінки фото?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

правила скопіпастив, чуток шліфовані. впевнений, 12 ввечері будуть перероблені. все поступово...

один фотік для того, щоб команда нерозділялась. якщо напр. прийдецця робити фото в кількох віддалених місцях.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

жюрі оцінює кожну фотографію по 10-бальній системі по трьом критеріям:

відповідність завданню,

оригінальність,

якість виконання (професійність).

за суддівство ще спілкуюсь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от бачиш - виявляєвляється ще стільки недоробок. доречі  стосовно нерозділення - то ця ідея не найвдала  - це гарно проходить для авто, вело квестів а для фотоквесту тут такий варіант не проходить. не знаю точно але здається подібні квести у Києві куди мене регулярно запрошують друзі та все ніях не виходить зїздити -  там ставиться завданян по темам і дається  певний час а  скільки фотіків у команди залежить лише від команди. дам ще інформацію для роздумів- якщо із одним апаратом щось  станеться- команда що в прольоті?  - фігня малята. тому перегляньте свої умови і краще зменшіть і спростіть на першу гру ніж виявиться що відбили бажання на майбутнє. успіхів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

заради покращення якості пропоную розглянути як це робиться у Києві 

http://www.snapshot.kiev.ua/main/rules/ind...08f9a1b6ee602d7

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 madkot: спс! поюзаєм

успіхів. думаю на настцпні квести може і я приєднаюсь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сорі за офтоп, але якщо завтра буде дощ, то понесете ваші фотоапарати з квеста в ремонт. Так що акуратніше з технікою. Беріть великі зонти. (пляжні :D )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дааа це змова з фанфото =))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хехе відбулось! еем відгуки???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну шо??

як все пройшло???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15 команд. завдання такого плану:

Квест-ліст

1. Це молодість!

2. Портрет незнайомки.

3. Адреналін.

4. Навиворіт.

5. Рамки геометричності.

6. Ех… 90-ті…

7. Вічно можна спостерігати...

8. Давним – давно в одній далекій галактиці =)

9. Реалії сьогодення =/

10. 6.000.000.000 самотніх людей…

Додаткові умови:

1. Два фото повинні бути зроблені в приміщені.

2. На одному фото одночасно присутні більше 10 ти людей.

3. На одному фото повинна бути вантажівка.

4. Одне фото зроблене на вул. Лесі Українки.

5. На одному фото присутня вся команда.

рівень фото огого!!!! завітала команда зі Ровно.) по відгукам всі стомленні, але давольні... хз. мабуть вдалось)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На додаткові умови требе було б щоб команда сиділа на грузовику, в буді, її плахи 10 людей по вул. Л.Українки в якесь приміщення :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

втомлені. то втомлені. але такі заходи треба все-таки проводити зранку. годині об 11-12.

З.І. Мені сподобалося.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Під вечір також непогано. Але бажана сонячна погода, бо з мильницею без сонця важкувато. А так :smile-zachot: за квест.

З нетерпінням жду результатів. І цікаво було б побачити фотографії переможці по кожному квест завданню!

Я.с.RAW

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хм... впечатления не однозначные, с одной стороны понравилось, с другой что то как то чегото не хватало.

Погоды наверное, и всё таки я тоже думаю что такое надо делать с утра и при солнечной погоде.

Но в принципе спасибо было интерессно вынес многое для себя :0043:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фотки викладіть, будь-ласка!!! Цікаво подивитись на результати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фотки обіцяли сьогодні вечором.

Я.с.RAW

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

будь - яка інфа по квесті, результати:

http://12mavp.net/index.php?go=/projects/&id=0314171556

фото тут:

http://photo.volyn.net/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якби ще в тому портфоліо підписувалися назви фото..а то засоціювати можна по-своєму

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вони пономеровані... дивитись квест ліст. (правда іде 1,10 ,2,3....)

непортфоліо... свій сайт вбив шоб фоти показати)) title за кілька днів виправиться...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...