Jump to content

Руханка → 12 квітня. Луцьк. Фотоквест - Zero Layer.

ursa

Recommended Posts

12 квітня, в місті Луцьку відбудеться фотоквест. Зареєструвати команду необхідно до 10 квітня 2009 року.(Реєстрація буде відбуватись на ресурсі з 6 квітня)

Нехай переможе креативніший!

icon_plus_1.gifДетальніше

P.S. Помилки - не мої:)

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

2 ursa і не мої))

насправді кінцева інфа буде наднях... форма реєстрацій завтра.

перша гра тестова... пропозиції, зауваження вітаються!

Ну і де там реєструватись? Чи мене файрволл зарізав на деякі пункти?

До речі, який внесок вступний? (можна в приват, завтра прочитаю )

зарізав, мабуть... без внеску... це пробний квест. по результатам буде вирішено чи варто проводити і які внески...

Є обмеження до вибору транспорту пересування?

є. пересування на своїх 2х. чому? для рівності, для адреналінчику =)

цього разу не буде завдань, котрі вимагають віддалятись від старту, фінішу на значні відстані...

Реєстрація не на 12мавп, а на іншому, я вже розібрався. )) Але ....

о 14.00

час не підходить.... :( інші плани, виставлені до виконання два роки тому..... Участвувати не будемо... Але чекаєм звіту!

якщо квест на 17.00? будете?

на 10-11 були б.... адже ДНР в малої дитини...Наша присутність обовязкова.... .Там спізнюватись не можна, бо іменинник втомиться, захандрить або піде до люлі.... ((

Та й прошу на нас не зациклюватись. Інші будуть. Незамінних людей немає.

Просто хотілось би знати про результат і наскільки воно відрізнятиметься від існуючих в Луцьку авто- і пішохідних квестів (добре знайомий із активним учасником). Не хотілось би "ловити" "вичурниє композіциї", а таки фото на, наприклад, якісь філософсько-краєзнавчі теми... Але це все ІМХО.

До участі допускаються команди в кількості 2-5 чоловік, озброєні (одним!) цифровим фотоапаратом.(ДУЖЕ Круууті фотографи неу допускаються)

Nikon D80 - это признак очень крутого фотографа? :)

Nikon D80 - это признак очень крутого фотографа?

Это признак хорошего вкуса и понимания в технике, а вот уже юзание её и видение эт другой вопрос.

Я так понимаю не допускаются те кто этим деньги зарабатывают. :0043:

Хобби - хоббем ;) Но когда понимаешь, что оно ещё может и финансировать житиё - зачем отказываться? :)

По теме - со временем уже определились окончательно?

"Всі завдання повинні бути виконані за допомогою однієї камери без зовнішньої пост-обработки (допускається обробка засобами камери); невиконання цієї умови веде до дискваліфікації команди." -  розумно складений текст пункту на якому можна позрізати багато непотрібних учасників  - незрозуміло що малось на увазі - виконання завдання лише за допомогою фотоапарата без обробки чи виконання завдання лише за допомогою одного апарата?

"На фініші команда повинна мати все необхідне устаткування, для копіювання знімків зі своєї камери в комп'ютер оргкомітету." тобто якщо хтось захоче вибрати необхіжний кадр переглянувши його на ноутбуці не копі.йте на флешку - це може призвести до непорозумінь і можливого зняття команди -  переглянули найбільш вдалі фото на компі але на фініші копіювати лише з  фотіка бо організатори не вміють дивитись метаданні :)

" Учасники фотоквесту надають можливість організаторам використовувати фото-, видео-, аудио- і текстові матеріали, отримані в ході гри, для реклами і розвитку фотоквесту і інших проектів організаторів."    тобто це значить що на ваших класних фотознімках хтось може потім підзаробити адже організатори (до речі хто це? і хто жюрі?) можуть займатися різними проектами і цим самим учасники віддають їм право використовувати знімки наприклад для реклами чогось чи друку у журналі, газеті і т.д. що саме по собі несе деякі прибудтки від продажу  а авторам фото дулю. 

цікаво як організатори уявляють процес фотозйомки 2-5 людей одним апаратом не зважуючи  що різні марки апаратів по різному відображають реальність - одні трішки надають теплоти у кадр інші холоду, і такі нюанси треба знати щоб гарно врахувати експозицію і правильно  передачу кольорів. Я б ніколи не взяв участь у фотоконкурсі фотографучи чужим апаратом навіть  однотимним з моїм. Фотоапарат це  частина тіла фотографа  - його невід'ємний інструмент і фотографувати на конкурсі чужим фотіком це наче бігти на стометрівці з чужими ногами. - Брєд. Відразу видно що організатори мало що смислять у фотографії і організвують все на свій хлопський розум якого у них у галузі фотографії небагато

да на хлопський розум (багато небагато не вам судити).

блін, зроби краще!!!! з радістю побігаю ТВІЙ квест...

фото не будуть використовуватись в комерційних цілях.

я не джек - потрошитель щоб різати... бабло на квестерах рубати ніхто незбирається... надалі якщо будуть внески то на призи та витрати.

Я б ніколи не взяв участь у фотоконкурсі фотографучи чужим апаратом навіть однотимним з моїм.
До участі допускаються команди в кількості 2-5 чоловік, озброєні (одним!) цифровим фотоапаратом.(ДУЖЕ Круууті фотографи неу допускаються)

більшість учасників любителі з цифромилом. суть квесту поламати мозок над завданням з командою(друзями)... хто в квестах приймав участь той розуміє.

2madkot: будь простішим, і люди до тебе потянуться.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Create New...