Перейти до змісту

Луцький міський голова

PR-Nick

Голосування  

134 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Шановні бордівці!

Хто на вашу думку має шанси стати мером Луцька на наступних виборах?

З.І.Пишу в lutsk.talks, так як це питання виходить за межі суто політичного.

• Відповідей 90
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Особисто я не бачу нормальних претендентів.

Напевно прийдеться обирати "мєньшеє із зол".

Хоча часу ще достатньо.

Так що поки що ХЗ.

Надіюсь народ підкине пару претендентів і тоді створю голосувалку.

Опубліковано

Єодна деталь - вибори МГ відбудуться в березні наступного року, тобто фактично виборчі камранії співпадуть з президентською гонкуою. Тоїсь реально всі штаби будуть вкалувати на виборах гаранта, а не МГ. У такому разі у виграшному становищі Шиба, штаб якого вкалуватиме на одні вибори

Опубліковано

В березні може і закінчаться, але ще десь до кінця літа будуть підраховувати голоси, заявляти про масові фальсифікації, збирати майдани, звертатися до судів, кричати "Геть ЦВК!!!" і т.д. :mdr:

Опубліковано

Шиба наразі програє. Якщо він не робитиме радикальних кроків, то шансів обмаль.

Опубліковано
Нє, давайте О.Главацького :)

только хотел предложить, а то скучно как-то без "прибабливих жінок..." и "цихрових замків..."

Опубліковано
b0rg - я би на твому місці із такою підтримкою все таки спробував ;)

(і це я цілком серйозно).

от-от і я цілком серйозно, але хорошим людям думаю там тяжкувато буде, але B0rg, треба ж комусь починати :)

десь рік тому по приколу розшифрувала для себе B0rg - будущий отец родного города.

а що, все може бути...

• Адміністратори
Опубліковано
B0rg - будущий отец родного города.

а що, все може бути...

і запрацює лульцтеплоенерго на благо міста :)

Опубліковано
Нє, давайте О.Главацького :)
только хотел предложить, а то скучно как-то без "прибабливих жінок..." и "цихрових замків..."

"вони з мене сміються, а мені обідно..." :)
Опубліковано

Кривицький на вибори не піде, маю певність. Реальні кандидатури - Чернецький, Кравчук, Козюра, Шиба, Корольчук.

Альо! Вибори гаранта - 25 жовтня, який березень?

По-перше, вроді ше нема рішення суда, а Ющенко ше повоює. по-друге, я писав, шо в березні вибори міського голови, а не гаранта. По-моєму, реально вибори гаранта відбудуться десь в грудні-лютому.

Стосовно луцьких виборів.

за Козюрою стоїть Гриценко і ресурс екс-губерантора Бндаря і Балоги

за Кравчуком - Кривицький і Романюк. дуже йомовірно, шо Кравчука підтримає і одна із новорощених політичних структур у Києві

Шиба - власний ресурс

Корольчук - БЮТ.

Щн однією темною конячкою може бути кандидат від "Свободи", бо рейтинг цієї сили зашкалив 15% в Луцьу

виявляєтсья, Шиба заробив тільки 150 кусків:

Загальний обсяг сукупного доходу Луцького міського голови Богдана Шиби з джерел в Україні та за її межами упродовж 2008 року становив понад 146,15 тисячі гривень

Джерело: http://www.volynnews.com/news/government/6157/

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...