Перейти до змісту

Подборка фактов о гражданском оружии.

foxx77

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
і так тема для роздумів ....

в Луцьку є лише один тір, та одне стрєльбіщє, де законно можна стріляти з такої зброї ... ну і власне пристріляти приціл чи оптику ...

Цікаво де? на Володимирській?

Ще є один в Рожищах

уну, на Володимирськiй!

доречі є фотка "домашнього" арсеналу ...

якраз чистимо, поліруємо "стволи" з батьком ... бо після міні потопу і аварії трохи почали ржавіти ....

знизу 3 слота для звичайних мисливських ружей ...

доречі 3й ствол якраз для "BenchRest", є глушак і всьо таоє =)

так шо про полювання, і взагалі нарізну зброю трохан знаю, і все шо кажу з власного досвіду взято =)

+ я не протистую проти спорту, бо сам займався досить довго "стендовою стрільбою", просто дивлячись реально на ці речі, про вільний обіг зброї в нас в країні твердження дуже сумнувні ...

Опубліковано

Ничего страшного не произойдет,поначалу всякие мажоры,папенькины сыночки,чинуши перестреляют друг друга в салунах,гопота 10 раз подумает перед тем как идти на дело,прекратится беспрдел влась имущих,т.к.мы для них есть быдло,а станем вооружонным быдлом,появится взаимоуваженние.

Опубліковано

Повністю підтримую! Мало того, в школах вбивства почнуться і т.д.

І ніякі штрафи нам не допоможуть ви ж усі це розумієте!

Винищим самі себе!

Опубліковано
Повністю підтримую! Мало того, в школах вбивства почнуться і т.д.

І ніякі штрафи нам не допоможуть ви ж усі це розумієте!

Винищим самі себе!

Вы меня не так поняли,я имел ввиду,что наоборот ,нужно дать,чтобы общество очистелось,да и влась надо немного присадить.Взять например Молдову,сильно они дергались против народа?

Опубліковано

нє нє ..

я все поняв правильно ...

тобто те шо в штатах/німеччині дитина прийшла в школу, взяла пістоля і перестріляла кілька людей? то це "очістка общєства" ?

(ну про школи я згадав бо це найбільш "скандальні" факти .... а інших прикладів мільйони)

ізвольтє ... но я категорично проти такіх заходів ...

а "вони" і так самоочистяться .. тільки от жертв сторонніх буде не так багато ....

Опубліковано
доречі 3й ствол якраз для "BenchRest", є глушак і всьо таоє =)

ну-ка ну-ка, третий откуда? ремингтон или похожее на маузер? и как куча у бенчрестового ствола, на какую дистанцию отстреливали и под какой патрон ствол?

Если увлекаешься бенчрестом, знаешь что проводятся соревнования в Украине на эту тему, и народ выезжает постреляться на 300-500-800 метров? :)

Опубліковано

ружо .25 калибра .. якесь бельгійське ... Батя купив в якогось поляка за смішні гроші ... з початку не міг догнати нашо воно =) потім почав відстрілювати голубів в дворі ^_^ потім вичитав про такий спорт, поняв шо і як ... кучі нема =) нема упорів/кріплень а впирать в мішок і тд ніто...... і патрони дуже похожі на 6РРС але не вони =)

воно для коротких дистанцій, до 300м ...

З.І.

люблю стріляти без упорів, попадаю в 1.5 літрову пляшку в безвітряну погоду з 150 метрів стоячи десь в 8/10 випадків ... (з мєлкокалібєрного, з іншого тяжко, воно дуже тяжке зазвичай)

+ дуже добре "відчуваю" винос, при стрільбі по рухомим цілям ...

З.І.

там вчетелям дозволяється носити пістолі в школах

і ти б хтів шо б твої діти ходили в таку школу ?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...