ko5teg Опубліковано 14 Квітня, 2009 в 10:20 #26 Опубліковано 14 Квітня, 2009 в 10:20 і так тема для роздумів .... в Луцьку є лише один тір, та одне стрєльбіщє, де законно можна стріляти з такої зброї ... ну і власне пристріляти приціл чи оптику ...Цікаво де? на Володимирській?Ще є один в Рожищахуну, на Володимирськiй!доречі є фотка "домашнього" арсеналу ... якраз чистимо, поліруємо "стволи" з батьком ... бо після міні потопу і аварії трохи почали ржавіти .... знизу 3 слота для звичайних мисливських ружей ... доречі 3й ствол якраз для "BenchRest", є глушак і всьо таоє =)так шо про полювання, і взагалі нарізну зброю трохан знаю, і все шо кажу з власного досвіду взято =)+ я не протистую проти спорту, бо сам займався досить довго "стендовою стрільбою", просто дивлячись реально на ці речі, про вільний обіг зброї в нас в країні твердження дуже сумнувні ...
abbrek Опубліковано 14 Квітня, 2009 в 11:50 #27 Опубліковано 14 Квітня, 2009 в 11:50 Ничего страшного не произойдет,поначалу всякие мажоры,папенькины сыночки,чинуши перестреляют друг друга в салунах,гопота 10 раз подумает перед тем как идти на дело,прекратится беспрдел влась имущих,т.к.мы для них есть быдло,а станем вооружонным быдлом,появится взаимоуваженние.
ko5teg Опубліковано 14 Квітня, 2009 в 12:45 #28 Опубліковано 14 Квітня, 2009 в 12:45 Повністю підтримую! Мало того, в школах вбивства почнуться і т.д. І ніякі штрафи нам не допоможуть ви ж усі це розумієте!Винищим самі себе!
abbrek Опубліковано 14 Квітня, 2009 в 16:26 #29 Опубліковано 14 Квітня, 2009 в 16:26 Повністю підтримую! Мало того, в школах вбивства почнуться і т.д. І ніякі штрафи нам не допоможуть ви ж усі це розумієте!Винищим самі себе!Вы меня не так поняли,я имел ввиду,что наоборот ,нужно дать,чтобы общество очистелось,да и влась надо немного присадить.Взять например Молдову,сильно они дергались против народа?
ko5teg Опубліковано 14 Квітня, 2009 в 16:30 #30 Опубліковано 14 Квітня, 2009 в 16:30 нє нє .. я все поняв правильно ... тобто те шо в штатах/німеччині дитина прийшла в школу, взяла пістоля і перестріляла кілька людей? то це "очістка общєства" ?(ну про школи я згадав бо це найбільш "скандальні" факти .... а інших прикладів мільйони)ізвольтє ... но я категорично проти такіх заходів ... а "вони" і так самоочистяться .. тільки от жертв сторонніх буде не так багато ....
foxx77 Опубліковано 14 Квітня, 2009 в 17:20 Автор #31 Опубліковано 14 Квітня, 2009 в 17:20 там вчетелям дозволяється носити пістолі в школах
Zed Опубліковано 14 Квітня, 2009 в 17:22 #32 Опубліковано 14 Квітня, 2009 в 17:22 доречі 3й ствол якраз для "BenchRest", є глушак і всьо таоє =) ну-ка ну-ка, третий откуда? ремингтон или похожее на маузер? и как куча у бенчрестового ствола, на какую дистанцию отстреливали и под какой патрон ствол? Если увлекаешься бенчрестом, знаешь что проводятся соревнования в Украине на эту тему, и народ выезжает постреляться на 300-500-800 метров?
ko5teg Опубліковано 15 Квітня, 2009 в 06:49 #33 Опубліковано 15 Квітня, 2009 в 06:49 ружо .25 калибра .. якесь бельгійське ... Батя купив в якогось поляка за смішні гроші ... з початку не міг догнати нашо воно =) потім почав відстрілювати голубів в дворі потім вичитав про такий спорт, поняв шо і як ... кучі нема =) нема упорів/кріплень а впирать в мішок і тд ніто...... і патрони дуже похожі на 6РРС але не вони =) воно для коротких дистанцій, до 300м ... З.І. люблю стріляти без упорів, попадаю в 1.5 літрову пляшку в безвітряну погоду з 150 метрів стоячи десь в 8/10 випадків ... (з мєлкокалібєрного, з іншого тяжко, воно дуже тяжке зазвичай) + дуже добре "відчуваю" винос, при стрільбі по рухомим цілям ... З.І. там вчетелям дозволяється носити пістолі в школах і ти б хтів шо б твої діти ходили в таку школу ?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.