Перейти до змісту

Нестача бабла

fedot

Рекомендовані повідомлення

Сьогодні знайомого таксиста на 124-тому Мерседесі зупинили і перевірили "ручнік", який, відповідно, виявився неробочим. Виписали протокола - суммою штрафу я не поцікавився. Отже - раджу прослідкувати за техстаном власного автомобіля, оскільки незабаром будуть кут розвалу визначати просто "на око", але 100% правильно. Ну і компресію в циліндрах мірятимуть...Манометром для підкачки шин. :angry:

П.С. - козли....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В вантажних авто це поширена практика (щодо перевірок). причому поширена давно і правильно.

а виїжджати з неробочою гальмівною системою заборонено (згадуємо ТО за сало і іншу їстивну валюту).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В вантажних авто це поширена практика (щодо перевірок). причому поширена давно і правильно.

а виїжджати з неробочою гальмівною системою заборонено (згадуємо ТО за сало і іншу їстивну валюту).

Розумію...Хоча якби була така можливість, то при тотальній перевірці 30-45% авто на наших дорогах не мали б справного "ручніка"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні знайомого таксиста на 124-тому Мерседесі зупинили і перевірили "ручнік", який, відповідно, виявився неробочим. Виписали протокола - суммою штрафу я не поцікавився. Отже - раджу прослідкувати за техстаном власного автомобіля, оскільки незабаром будуть кут розвалу визначати просто "на око", але 100% правильно. Ну і компресію в циліндрах мірятимуть...Манометром для підкачки шин. :angry:

П.С. - козли....

Козли... а ті, хто їздить без гальм? Навіть ручних - хто вони?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

стопудова

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а у меня ручник не работает :( порвало тросик люком канализационным на Видродження...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

П.С. - козли....

Козли... а ті, хто їздить без гальм? Навіть ручних - хто вони?

Ярчик. Ти правий на 200%, але є одне "але"...Я навів цей приклад для того, щоб показати як вони це роблять. Не постійно і планомірно перевіряють - а так, наскоком, бо бабла треба на обід\закусь\випивон і т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ярчик. Ти правий на 200%, але є одне "але"...Я навів цей приклад для того, щоб показати як вони це роблять. Не постійно і планомірно перевіряють - а так, наскоком, бо бабла треба на обід\закусь\випивон і т.д.

Ти ж написав - "виписали протокола". При чому тут бабло на обід чи закусь? Якби вони почали плющити - мол, дай сто гривень, бо складемо протокола - тоді да. А якщо вони склали протокол, і послали платити штраф - то при чому тут бабло на обід?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тех. стан авомобіля перевіряється при виїзді - конкретно таксі з гаража механіком так що в суді всі питання до нього (механіка) ...

Це в даному випадку, а взагалі технічний стан автомобіля ніхто на заході (в Європі і у цілому світі ) в дорозі не перевіряє для цього є талон тех. огляду , якщо таксист проігнорував випмску документу (путівки) лишній раз перевірити тех. стан авто при виїзді на рейс то це його осоьисті проблеми.

На мою думку пора ті старі чемодани 123 на шрот, а не возити людей де автомобілям більш ніж 30 років ..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...