Yarchik Опубліковано 6 Липня, 2006 в 08:38 #1 Опубліковано 6 Липня, 2006 в 08:38 Вже не перший день мучусь, і іняк не можу швидко і без геморою ріпати ДВД-диски. Одні фласкмпегом не відкриваються, інші закодовані і т.д. Часом для того, щоб зріпити двдшнік, доводиться використовувати 3-4 різні програми (від двддекодера і ВОБМерже до Віртуалдаба). Хочеться найти якусь одну програму, яка б вміла: 1. Ріпати як двд-диски, так і vob-файли. 2. Ріпати захищені двд. 3. Давати можливість регулювати не лише бітрейт, а й інші настройки кодека (цікавлять ДівХ і ХвіД). 4. Розбивати кінцеве відео на кілька фрагментів (наприклад, на диски по 700 мб). 5. Не спотворювати пропорції екрану, не розсинхронізовувати звук і відео). 6. Підтримувала б двопрохідне кодування. В принципі, це основні вимоги. Пробував XDVD ripper - надто проста софтятіна, крім того, не бачить встановленого в мене в системі ДівХ кодека. Так само пробував Xilisoft DVD Ripper platinum - він дозволяє лише міняти бітрейт кодека, а всі інші настройки змінити неможливо, оскільки немає можливості викликати вікно настройок кодека. Будь-ласка, допоможіть лінком. Може, щось на Луцьких мережах завалялося? І, крім того, може хтось порадить нормальний відеокнвертер, який би підтримував широку масу форматів і так само дозволяв би міняти настройки кодеків? Заздалегідь дякую! Будуть двдріпери - буде й відео!
mix_forever Опубліковано 6 Липня, 2006 в 08:50 #2 Опубліковано 6 Липня, 2006 в 08:50 Вже не перший день мучусь, і іняк не можу швидко і без геморою ріпати ДВД-диски. Одні фласкмпегом не відкриваються, інші закодовані і т.д. Часом для того, щоб зріпити двдшнік, доводиться використовувати 3-4 різні програми (від двддекодера і ВОБМерже до Віртуалдаба). Хочеться найти якусь одну програму, яка б вміла:1. Ріпати як двд-диски, так і vob-файли. 2. Ріпати захищені двд. 3. Давати можливість регулювати не лише бітрейт, а й інші настройки кодека (цікавлять ДівХ і ХвіД). 4. Розбивати кінцеве відео на кілька фрагментів (наприклад, на диски по 700 мб). 5. Не спотворювати пропорції екрану, не розсинхронізовувати звук і відео). 6. Підтримувала б двопрохідне кодування. В принципі, це основні вимоги. Пробував XDVD ripper - надто проста софтятіна, крім того, не бачить встановленого в мене в системі ДівХ кодека. Так само пробував Xilisoft DVD Ripper platinum - він дозволяє лише міняти бітрейт кодека, а всі інші настройки змінити неможливо, оскільки немає можливості викликати вікно настройок кодека. Будь-ласка, допоможіть лінком. Може, щось на Луцьких мережах завалялося? І, крім того, може хтось порадить нормальний відеокнвертер, який би підтримував широку масу форматів і так само дозволяв би міняти настройки кодеків? Заздалегідь дякую! Будуть двдріпери - буде й відео! Я для грабання вобів користуюсь GordianKnot Rip pack, а для перекодування вобів в DivX - DrDivX...
Matfak Опубліковано 6 Липня, 2006 в 09:31 #3 Опубліковано 6 Липня, 2006 в 09:31 Для ріпання, на мою думку, найкраще підійде AutoGordianKnot: http://soft.lm.lutsk.ua/SOFTWARE/TYPE/Mult...DVD%20to%20AVI/а для зняття захисту і "регіонів" DVD Decrypter 3.5.2.0 (для АГК він також потрібен)DVD_Decrypter_3.5.2.0.rar
difoto Опубліковано 6 Липня, 2006 в 10:18 #4 Опубліковано 6 Липня, 2006 в 10:18 Для ріпання, на мою думку, найкраще підійде AutoGordianKnot: http://soft.lm.lutsk.ua/SOFTWARE/TYPE/Mult...DVD%20to%20AVI/а для зняття захисту і "регіонів" DVD Decrypter 3.5.2.0 (для АГК він також потрібен) Паддержал на 100%!!!
Yarchik Опубліковано 6 Липня, 2006 в 12:00 Автор #5 Опубліковано 6 Липня, 2006 в 12:00 А чогось іншого немає? Бо, по-перше, колись мучився з ГордіанКнутом - нічого не вийшло. По-друге - ненавиджу програми, які разом з собою ставлять ще купу всякої х..йні, незрозуміло для чого вона. І по-третє - скачаний з ЛМ дистрибутив після установки відмовився запускатись, пишучи на екрані: Можливо, є щось менш розумне, більш ламерське?
Matfak Опубліковано 6 Липня, 2006 в 14:33 #6 Опубліковано 6 Липня, 2006 в 14:33 в принципі АГК проста як двері. те шо вона з собою ставить тра для її роботи, но воно все запускається автоматом, звернуте в значок, і не повинно тебе хвилювати. а те шо вона не запускається - значить або криво скачалась, адо криво стала. скінув нову версію в обмінник: ftp://lm:[email protected]/AutoGordianKnot.2.27.Setup.exe ftp://lm:[email protected]/SetupDVDDecrypter_3.5.4.0.exe спочатку DVDDecrypter'ом скідаєш воби на діск (попутно воно знімає захист), а поім АГК переводиш в А\/І. P.S. ГК і АКГ єто таки двє большиє разніци
Matfak Опубліковано 6 Липня, 2006 в 14:49 #7 Опубліковано 6 Липня, 2006 в 14:49 Інструкції по АГК:http://aboutvideo.h10.ru/dvd-2-avi_files/autogk.htmlhttp://www.autogk.me.uk/modules.php?name=TutorialRUhttp://www.3dnews.ru/multimedia/divx-xvid/
Plum Опубліковано 6 Липня, 2006 в 18:17 #8 Опубліковано 6 Липня, 2006 в 18:17 в тому й проблема, що AGK -- занадто проста. Мені більше подобається FlaskMPEG, бо в ній можна набагато більше параметрів ручками крутити. Але вона не дружить з AC3 звуком, приходиться його потім ручками накладати. І ще кажуть що вона щось не так працює з новітніми DivX'ами, хоча особисто я глюків не помічав.Ну і ще одне -- для AGK потрібно DVD диски "особливо" переписувати на вінт, перш ніж пережимати. Надоїдає...
shurik Опубліковано 6 Липня, 2006 в 21:25 #9 Опубліковано 6 Липня, 2006 в 21:25 АГК чудова прога. Підтримую всіх что нею користується, хоча є і свої недоліки.
Matfak Опубліковано 7 Липня, 2006 в 05:17 #10 Опубліковано 7 Липня, 2006 в 05:17 Ну і ще одне -- для AGK потрібно DVD диски "особливо" переписувати на вінт, перш ніж пережимати. Надоїдає..."особливо" треба переписувати, якщо на діску стоїть захист або поставлені "регіони" в інших випадках поканає і так (в останій версії АГК, в інших не знаю). Вся ця "особливість" робиться DVDDecrypter'ом.
Yarchik Опубліковано 7 Липня, 2006 в 05:37 Автор #11 Опубліковано 7 Липня, 2006 в 05:37 В принципі, так і виходить, що одного нормального софта, який би дозволив виконувати всі операції, немає. Я особисто тепер переписую воб-файли на вінт, програмою VOBMerge обєдную їх в один файл. Після того заганяю цей файл в VirtualDub MPEG2 (який розуміє MPEG2), а Дабом я користуватися вмію . Єдиний недолік Даба - він не вміє виставляти пропорції екрана (aspect ratio), доводиться це робити настройками кодека, що трохи сповілюнює процес кодування. Та й не кожен кодек має ці настройки. Зате є і нормальна робота зі звуком (в т.ч. АС3), синхронізацією звуку і відео, всіма відеокодеками системи, фільтрами, деінтерлейсом, двопрохідним кодуванням, планувальником задач і т.д. Але все одно буду шукати щось краще.
Yarchik Опубліковано 7 Липня, 2006 в 09:27 Автор #12 Опубліковано 7 Липня, 2006 в 09:27 2 MatfakДякую, залита тобою версія нормально поставилася і запрацювала. Я так зрозумів, що двопрохідне кодування там на автоматі виставлено. Цікаво...
difoto Опубліковано 8 Липня, 2006 в 08:10 #13 Опубліковано 8 Липня, 2006 в 08:10 нєа, не автомат!а ващє там є Tutorial вбудований, де всьо описано "на пальцях", так що проблем ніяких...я з ним запрацював після 15 хв. ознайомлення.
imp13 Опубліковано 29 Липня, 2006 в 18:20 #14 Опубліковано 29 Липня, 2006 в 18:20 AGK найбільш прийнятна прога для ріпа. Опцій там теж вистачає.
Yarchik Опубліковано 31 Липня, 2006 в 12:16 Автор #15 Опубліковано 31 Липня, 2006 в 12:16 Всім дякую! Прога дійсно класна. Великий плюс - це те, що працює не тільки з ДВД, а й з іншими форматами.
Yurik Опубліковано 9 Серпня, 2006 в 18:11 #16 Опубліковано 9 Серпня, 2006 в 18:11 Закиньте будь ласка її ще раз в папку Soft на файлообміннику бо я її щось там небачу!!!!!!!!!
Matfak Опубліковано 10 Серпня, 2006 в 05:30 #17 Опубліковано 10 Серпня, 2006 в 05:30 закинув: ftp://lm:[email protected]/Soft/DVD_rip/
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.