Перейти до змісту

Продаж пива і шмурдяків з 18 років

SunSeth

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1. Нефиг пить пиво в скверах и в сторонке. Есть специальные места.

за границей скверы, парки и прочие газоны - места проведения пикников и прочих шашлыков.

ничего? все в порядке. и газоны тоже...

"забьют" - имелось в виду "положат", а не по голове дадут :)

и в чем я буду неправ, если, купив в киоске пива, отойду в сторонку и буду его употреблять?

вибачте, але Вам не пощастило - ви живете в суспільстві) і тут потрібно думати і про інших...звичайно, найлегше сказати: "гг, а чьо я маю думати про когось, про мене ж ніхто не думає?"...а якщо кожен так буде вважати(що впринципі в нас і відбувається)? а проблема в тому, що на Вас, хоч на скільки б метрів Ви відійшли від кіоску, буде дивитись майбутнє покоління і в силу несформованої психіки буде думати, що і йому так можна і не потрібно спихати всю проблему на батьків, тут буде і Ваша вина...Чому не можна купити в кіоску мінералки? ;-) ...

проблема не лише у владі, а й у людях ;-)

• Відповідей 54
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

сорі за оф топік! А ви знаєте що одна Н-а Американська Компанія по виробництву сигарок, в кожну тону свого виробу(тобто табаку)

добавляє 30 кг найчистішого, природнього меду! Порившись в інеті зробив висновок, мед додає приємний аромат, смак, і ЗВИЧКУ що саме головне!!

Тут хтось про здоровий спосіб життя говорив да?

Так хай вони ДАДУТЬ ХОТЬ ГРОШІ НА РОЗВИТОК МОЛОДІЖНОГО СПОРТУ а не всяческі його скорочувать!

Опубліковано
а проблема в тому, що на Вас, хоч на скільки б метрів Ви відійшли від кіоску, буде дивитись майбутнє покоління і в силу несформованої психіки буде думати, що і йому так можна і не потрібно спихати всю проблему на батьків, тут буде і Ваша вина...

а может мне этих детей на выходные брать на воспитание?

вот мне почему-то, когда я в детстве наблюдал пьющих или уже хорошо выпивших, также поступать не хотелось...

может все-таки домашнее воспитание сказывалось?

Чому не можна купити в кіоску мінералки? ;-) ...

из экономии.

бутылка пива дешевле бутылки минералки... :)

Опубліковано

Корче говоря всё это ДИМАГОГИЯ. Я за то чтобы :

1. Продавать Алкоголь только лицам старше 18 лет (определять навскидку, если вы выглядите на 12лет носите паспорт)

2. Штрафовать за распитие в не положеных местах. (не положеные все, кроме баров, палаток т.е. специально отведённых)

3. Штрафовать родителей предварительно посадив отрока в обезьянник (в горотделе)

4. Штрафовать ещё раз, потом ещё раз, потом снять штаны родителям в присутствии детей и надавать по ЖОПЕ.

5. АФИГЕННО ШТРАФОВАТЬ и лишать лицензии заведения и магазины продающие АЛКОГОЛЬ детям.

Опубліковано

во! прежде всего виноват не тот, кто пьет на глазах у детей.

мы ведь дома тоже за столами сиживаем. и при детях.

а тот, кто продает детям пиво/водку/сигареты.

Опубліковано

Эх, СЛАВЯНЕ....

я особисто ЗА!!!

Мене це не буде аж ніяк обмежувати...

Випити пива дійсно можна якшо не в барі, то в якомусь літньому кафе, а не на лавочці поряд з дитячим майданчиком...

йопт, та навіть москалі і ті вже давно ввели штрафи за розпиття алкогольних та слабоалкогольних напоїв у громадських місцях...

і це правильно, адже справді діти беруть приклад зі старших... І нічого ти їм не скажеш - адже це ж НЕ ЗАБОРОНЕНО!!!

і це працює... Таки дійсно штрафують!!! Мого товариша оштрафували просто за те, що він йшов з пляшкою пива в руці...

АДЖЕ ЇЇ ПОТРІБНО ЗАХОВАТИ В ПАКЕТ!!! (Москва, в районі МГИМО)

І згідний також з тим, що просто ЗАКОНИ (яких вже як фікалій у громадському туалеті)

нічого не вирішать... Потрібно приймати альтернативні міри, щоб кіоски та магазинчики боялись продавати ДО 18!!!

ВОНИ ЗАЛИШАЮТЬСЯ БЕЗНАКАРАНИМИ

Підходить дитина 12 років, купляє без проблем цигарки, біля самого кіоска дістає одну, прикурює...

Питаю в продавця - чому продали?

- А вона сказала, що для тата...

Та нічого вона не казала... Я стояв відразу за нею в черзі, просто дала гроші і назвала марку сигарет

- Мені треба заробляти гроші, яка мені різниця, то її право, хай за нею батьки краще дивляться...

Гарна ідея знову ж таки у москалів, підліткам, які приносили відео з компроматом, давали поповнення для мобільного телефону на певну суму...

Чому б у нас щось таке не придумати?

Наприклад, якшо ти приніс відео чи фото з компроматом, то отримуєш винагороду - 10% від штрафу, що буде стягнений з торгової точки...

Якби пару раз штрафанули, позбавили ліцензії, то таки не продавали б без паспорту...

Дивись може і справді стала б молодь менше курити...

Але цим повинні займатись не просто ППС-ники... Їх також потрібно контролювати...

Ці дибіли у формі самі ж смітять, матюкаються і тд не менше, ніж малолітні злочинці...

Опубліковано
сорі за оф топік! А ви знаєте що одна Н-а Американська Компанія по виробництву сигарок, в кожну тону свого виробу(тобто табаку)

добавляє 30 кг найчистішого, природнього меду! Порившись в інеті зробив висновок, мед додає приємний аромат, смак, і ЗВИЧКУ що саме головне!!

Тут хтось про здоровий спосіб життя говорив да?

Так хай вони ДАДУТЬ ХОТЬ ГРОШІ НА РОЗВИТОК МОЛОДІЖНОГО СПОРТУ а не всяческі його скорочувать!

Большего гонева не слыхал :sq_ye:

В любые табачные изделия добавляют мед, и совсем не для привыкания. В Мальборо сыплют более 200 добавок к табаку! А насчет денюх на развитие спорта и проч., то деньги, которые платятся производителями - акциз - как раз и должны направляться государством в подобные фонды. Я думаю, если бы 450 дятлов, "курва з косоу" и наш прыщавый гарант гранат больше занимались делами и меньше - своими карманами, эти деньги именно туда и шли бы в полном объеме. Думаю, если б какого-нить Филип Морриса обязали вместио акциза строить стадионы и финансировать спортклубы - Украина стала бы самой спортивной страной мира.

Опубліковано
Думаю, если б какого-нить Филип Морриса обязали вместио акциза строить стадионы и финансировать спортклубы - Украина стала бы самой спортивной страной мира.

+1. Але не зобов’яжуть. Стадіон спи..онерити важче, ніж гроші. Тобто, спионерити можна, а от поділитися ним з "нужними людьми" важкувато. Тому будуть акцизи із незрозумілим кінцевим споживачем.

Опубліковано

Ніяких заборон, дозвіл всього вплоть до трави, в української нації треба виховувати волю :)

Та знання що добре та погано

Опубліковано
Чому б у нас щось таке не придумати?

Наприклад, якшо ти приніс відео чи фото з компроматом, то отримуєш винагороду - 10% від штрафу, що буде стягнений з торгової точки...

:_38: а як на мене, то будемо розвивати "стукачество", є ж маса інших способів контролю.

Опубліковано

Возрожденіє Павліків Марозових :lol:

Опубліковано

в стране живущей "по понятиям" где половина народа сдели - друго отношения быть неможет :)

p.s. гипотетическая ситуация:

был дядька, он приезжал он домой на обед постоянно датый, обедал, накатывал соточку, садился за руль и ехал на работу

в глазах соседей был героем, ибо не боялся "гаишников-казлов" - толи откупался от них, толи убегал

и вот однажды, во дворе сбил машиной соседского ребятёнка

и кто виноват в этой ситуации?

Опубліковано
Опубліковано
...

Як передає «Інтерфакс-Україна», законопроектом також запроваджуються обмеження на продаж слабоалкогольних напоїв особам до 18 років.

...

Хай краще наркоту вживають, або розбавлений спирт з дихлофосом для кращого ефекту, куплений у бабки за рогом <_< .

Он в Америці з 21-го року можна, скільки там наркоманів?

Опубліковано
"Стукачество" яке приносить реальну користь суспільству я думаю не треба вважати як негативне

Приклад 100% промитих мізків. Головне прогнутись перед суспільством і чекати від нього пряника... Ригати хочеться після таких слів.

Мені здається тебе влаштовує життя коли одні бояться всього через те, що розуміють що їх можуть "закласти" з однієї сторони,

а з іншої спішать самі заложити, щоб випередити таких же сусідів... Це образ країни пендосів - США!!!

А на рахунок мого відношення до продажу алкоголю і курива - сам не курю (вважаю для себе дурною справою). Якщо б курив

то сам платив за те, що погіршую своє здоров'я і вкорочую своє життя за свої ж гроші.

З контролем за продажем цих товарів неповнолітнім і суворим покаранням винуватих 100% згоден.

Але більш ефективним вважаю пропаганду здорового способу життя через всі засоби масової інформації і

культ того, що куриво - непрестижно!!!

Скажете не спрацює. А прочитайте пост Witiok. Бачте яку "перлину" виховало суспільство. Згадайте Павлика Морозова.

Таке судження - не вина Witiok, а заслуга суспільства яка йому цей бред впарила! Причому таке відношення

саме суспільству і вигідне...

А зменшення продажу цигарок і спиртного суспільству НЕВИГІДНЕ!!!! Бо, не дай Бог, на тверезу голову ще почнуть думати...

А навіщо суспільству такі люди, які здатні думати?

НА РОБОТУ, БАРАНИ!

• 10 місяців потому...
Опубліковано

Від сьогодні «на пиво» ходитимуть лише повнолітні?

Особам до 18 років заборонили пити пиво. Інформує інтернет-видання «Волинська правда»

Із сьогоднішнього дня набув чинності Закон, який забороняє вживати пиво особам до 18 років. Законодавці рекомендують починати з попереджень, а не зі штрафів. Про це повідомив сьогодні однин із авторів закону, заступник Голови ВР Микола Томенко.

«У газеті «Голос України» оприлюднено довгоочікуваний Закон, який дозволяє сказати, що з сьогоднішнього дня Україна вийде на реальний шлях здоров’я і тверезості. Я розумію, що цей Закон не дуже популярний, але думаю, що в Україні прийшов час робити непопулярні кроки і приймати непопулярні рішення», – сказав Микола Томенко. Він звернув увагу на те, що формула Закону полягає в тому, що спочатку порушника попереджають і тільки потім штрафують.

«Щодо ключової норми, яка забороняє із сьогоднішнього дня розпивання і продаж слабоалкогольних напоїв і пива у скверах, парку, на масових заходах, вона передбачає попередження або штраф. Тому я сьогодні підготував листи до Міністерства внутрішніх справ, до органів місцевого самоврядування із пропозицією на першому етапі реалізації цього законопроекту діяти у режимі першої норми відповідальності – попередження», – сказав він.

Томенко наголосив, що не може вважатися культурною нація, для представників якої нормою життя є те, що молода людина може пити пиво в метрополітені. Він звернувся з проханням до органів місцевого самоврядування підготувати відповідні нормативні акти, а правоохоронні органи, податкову і комітет з питань споживчої політики і технічного регулювання звернути увагу на торгові точки, розташовані в невстановленому місці, а також на продаж алкогольних і слабоалкогольних напоїв особам до 18 років.

«Їх попереджають, штрафують, а потім забирають ліцензію. Отже, ми з сьогоднішнього дня входимо, на мою думку, в період більш цивілізованого життя. І період, коли діти 10-12 років могли спокійно купити горілку, змішану з соком, завершується. Тому хотів би попередити всіх, передусім владу, що вона повинна виконувати Закон, а ми буквально через тиждень почнемо просвітницьку і соціальну роботу для того, щоб зробити акцент на здоровому, активному стилі життя», – зазначив він, – пише «Gazeta.ua»

Довідка «ВП»

Закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обмеження споживання і продажу пива і слабоалкогольних напоїв» було прийнято парламентом 21 січня 2010 року. Цей Закон законодавчо вносить у категорію алкогольних напоїв слабоалкогольні напої і пиво. Розширяються обмеження щодо їхнього продажу і споживання, а також вперше вноситься заборона на продаж слабоалкогольних напоїв особам до 18 років.

©

Опубліковано
гг, як я вчасно родився))

дивлячись для чого.

За горбачовським сухим законом пиво продавали з 21 року...

Опубліковано
тільки за, страшно дивитись на підлітків які спиваються пивом під шкільним забором :(

вони знайдуть собі щось нове.

Опубліковано

а ше, позавчора, я дуже романтічно провів ніч у гораддєлі, за розпиття спиртних напоїв в громадських місцях!

так шо бі керфл з откритим бухлішком навулиці =)

Опубліковано

А цікаво, якщо сховати пиво в чорний непрозорий пакет? (чи паперовий)

Чи мають право доколупатися?

Опубліковано
А цікаво, якщо сховати пиво в чорний непрозорий пакет? (чи паперовий)

Чи мають право доколупатися?

Тоже кстати подумал, часто видел в фильмах америкосы пьют пивас или еще что замотанный в бумажный пакет. Это как получается доказать что это пивас мент не может но и боыскать тоже нельзя так получается. Надо у Ярчика спросить.

ЗЫ: а вообще я рад наконец-то малолетки не будет сидеть и бухать у нас во дворе летом, хотя иногда и самому хочется присесть в своем дворе с бутылочкой пива вечерком после работки на минут 15 :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...