Перейти до змісту

Продаж пива і шмурдяків з 18 років

SunSeth

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ВРУ пропонує обмежити вживання та продаж слабоалкогольних напоїв

Сьогодні голосами 384 народних депутатів за основу взяли законопроект про внесення змін до закону «Про державне регулювання виробництва та обігу спирту етилових, коньячних і плодового, алкогольних напоїв і тютюнових виробів». Про це 6 березня повідомляють «Волинські Новини».

Представляючи цей законопроект, один з його авторів – віце-спікер Микола Томенко (БЮТ) – зазначив, що за цим законопроектом до категорії алкогольних напоїв належать слабоалкогольні напої та пиво.

Як передає «Інтерфакс-Україна», законопроектом також запроваджуються обмеження на продаж слабоалкогольних напоїв особам до 18 років.

Крім того, пропонується заборонити вживання слабоалкогольних напоїв у громадському транспорті, на території дитячих майданчиків, у навчальних, освітньо-виховних установах, в установах охорони здоров’я, а також обмежити місця їхнього продажу.

©

• Відповідей 54
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ну й супер, цигарки теж заборонено а курять змалечку, і продають будь-яке спиртне часто........контроль треба а не проект заборони

Забрати би в когось ліцензію на торгівлю по факту, зразу би боятися стали, а так без страху кари, "хабара кожному дам", то в Україні толку і не буде

Опубліковано

а кто за этим будет следить? если все те же, то едва ли такие меры остановят владельцев мини-маркетов, которые и водку малолеткам продают без проблем, ничуть не стесняясь прочих покупателей :dont:

post-32-1236446968.jpg

Опубліковано

а приведет это к тому, что попробуй летом в жару, после работы, в сторонке, выпить бутылку пива - заберут.

ну нафиг...

школьников гонять с пивом - согласен, но меня это ущемит.

еще начнут по скверам ходить и по пьющих-пиво-по-лавочкам гонять...

у нас же не могут гуманно, у нас на 1100% перевыполнят распоряжение

или забьют к чертям и ничего не поменяется...

Опубліковано

как-то по телеку показывали,как в каком-то городе в России за видео(даже с мобильного) на котором видно факт продажи малолетним спиртного,сигарет или пива давали денежное вознаграждение,а точку которая была на видео зафиксирована лишали лицензии.

Опубліковано
а приведет это к тому, что попробуй летом в жару, после работы, в сторонке, выпить бутылку пива - заберут.

ну нафиг...

школьников гонять с пивом - согласен, но меня это ущемит.

еще начнут по скверам ходить и по пьющих-пиво-по-лавочкам гонять...

у нас же не могут гуманно, у нас на 1100% перевыполнят распоряжение

или забьют к чертям и ничего не поменяется...

НЕ СОГЛАСЕН!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1. Нефиг пить пиво в скверах и в сторонке. Есть специальные места. Пиво ПАБЫ - для денежных. Палатки - для не сильно денежных. Распивать где попало, на ходу, в транспорте, подьездах --- это ЗЛО.

2. Школьников не просто надо гонять, а ЛОВИТЬ и приводить к родителям - последних наказывать штрафом.

3. Правильно и сделают, не умеешь пить правильно не пей. А умеешь не поймают. На лавочках нужно отдыхать, а не распивать.

4. Для начала думаю перевыполнят на 100 000 % потом утрясётся и большенство поймёт что и как.

5. ну ....забить могут и за то что дорогу в неправильном месте перешёл ---- этого ж не делают.

ВЫВОД: Я сам нарушаю, пью пиво на ходу, на лавочках - но если это запретят, меня это не ущемит. Делов то. Как будто больше негде выпить!!!!! А вот шпану сопливую от 10 - 13 лет курящюю и пьющюю в палатках пора ГОНЯТЬ. Летом это просто ужас........ ВСЁ КИШИТ детьми пьющими пиво ....... Бррррррррррррррр

Опубліковано

Панове, основна фішка в державному регулюванні.

Мені здається, що все йде до того ж самого, що й з експортом цукру - квотами продажу за бугор керує пан Порошенко.

Право на виробництво алкоголю також віддадуть потрібним / контрольованим людям, а неугодних закриють заводи.

Щодо пересічного громадянина, то на ньому ця байда на мою думку не відіб`ється фактично ніяк - як продавали так і будуть продавати.

Щось подібне було вже на рахунок заборони тютюнопаління в людних місцях (водії маршруток палять з повним салоном пасажирів).

Опубліковано
1. Нефиг пить пиво в скверах и в сторонке. Есть специальные места.

за границей скверы, парки и прочие газоны - места проведения пикников и прочих шашлыков.

ничего? все в порядке. и газоны тоже...

"забьют" - имелось в виду "положат", а не по голове дадут :)

и в чем я буду неправ, если, купив в киоске пива, отойду в сторонку и буду его употреблять?

Опубліковано

за границей скверы, парки и прочие газоны - места проведения пикников и прочих шашлыков.

и в чем я буду неправ, если, купив в киоске пива, отойду в сторонку и буду его употреблять?

Тим що ти (як це не банально звучить) показуєш поганий приклад підростаючому поколінню, яке думає "якщо дорослий дядя так робить - я теж так робити буду". В Штатах алкоголь дозволено купувати з 21 року і заборонено не тільки пити його на вулиці, а й просто нести в руках відкрито (не в непрозорому пакеті) або тримати в салоні автомобіля. І це я вважаю правильним. Там не дурніші люди, ніж в нас, закони приймають.

Опубліковано

П'єш собі спокійно пиво. Проходить парком школяр, дивиться на це все... Чому тобі можна, а йому ні?

Він також хоче почуватися дорослим.

Опубліковано

Правда!.все що шкідливо має бути заборонено в пубілчних місцях та на вулиці, на відповідний рівень поставити патрулювання щоб після мирного законного цивілізованого розпивання пива в відведених місцях поведінка була хоча б керована...а щодо Європи - не знаю, є там такі хулігани як в нас чи ні :smile3: ..зелений змій винен однозначно

Опубліковано

Прав или не прав это решать не мне, но это пример который ты подаёшь другим, просто другие, а именно дети видят что -- это не наказуемо - а значит есть норма. И подражают думая "а что тут плохого". Ещё раз повторюсь ПИТЬ,ЕСТЬ,КУРИТЬ на ходу, а так же на остановках .... - это не красиво. Ну например в театре есть буфет, как вы отнесётесь к тому что кто-то припрётся на спектакль с хот догом и рюмкой коньяка. Да в некоторых КИНОТЕАТРАХ попКОРН или пепси --- это норма. Так вот для АЛКОГОЛЯ ----есть тоже определённые места.

Опубліковано

ребята, пример подаете вы своим детям дома.

то, что меня видят школьники, пьющим пиво - проблема прозразных витрин в заведении.

или мне вообще прятаться когда я пиво пью?

они если и видят - купить возможности иметь не должны.

и пофигу, какие у них при этом желания касательно своего возрастного имиджа.

NetSerpent , не во всех штатах надо прятать бутылки.

DarkMonk, я отчетливо говорю: отойду в сторонку, чтоб не мешать никому, и буду пить, а не вонять шаурмой под нос окружающим.

Witiok, культуру надо воспитывать не силовыми методами.

Опубліковано

"Культуру - так а той стан справ який зараз назовем бідою. Вплинути по іншому, а спробуй...варіант-скажені штрафи, але і непідкупність інспектора тоді, а якщо він штраф великий то вірогідність у нас плавно прямує до "- нескінченність", зате "методи пошуку обходу до "+нескінченність"

Показовість, публічність - виховує людину. Памятаєте бігборди із прізвищами неплатників за газ, здається в Донецьку, зразу рванули "захищати свої права", дехто платити...

А тут-як діє людина така і протидія..методи не силові та мають мати велику вихону силу

Опубліковано

Если на западе в 21 резрешают употреблять алкогольные напитки, то у нас к двадцати годам уже бросают пить (с)

Кстати эт не так далеко от истины

Смешно выглядит подросток, идущий блатной походкой, с пивом, делая на ходу смачную затяжку

Опубліковано
Смешно выглядит подросток, идущий блатной походкой, с пивом, делая на ходу смачную затяжку

Смішного тут мало, тут плакати хочеться від того куди котиться наша молодь. Я вже мовчу про те як вони говорять, а коли в руці цигарка чи пиво, то він відразу "перший хлопець на селі, а в селі дві хати, в одній ніхто не живе, а в другу ходять ср@ти"

Опубліковано

+1 Ідея хороша!

Але сигарети також як не продають особам яким не має 18 років :)

Всерівно буде бардак, але нехай хоч в пірках, майданчиках заборонять - вже результат!

Опубліковано

А я вважаю все зразу і методом нападу, пішов пити/курити і штраф зразу 80 грн. ....уявляєш з якою швидкістю новина розлетиться, ефективінсть 200%

Опубліковано

Алкоголь - це зло, а для не повнолітніх - велике зло, яке відіб'ється на їхньому здоров'ї.

Если на западе в 21 резрешают употреблять алкогольные напитки, то у нас к двадцати годам уже бросают пить (с)

+1

Опубліковано
ребята, пример подаете вы своим детям дома

На 100% підтримую. Сам пам"ятаю як був малим, то дивився на дорослих які, скажемо м"яко вживали алкоголь і вважав що це круто, а мені казали що "це погана штука" :0026: Тодішній моїй логіці це не піддавалось і я завжди норовив допити що залишилось десь в рюмочці, коли гостей проводжали чи дружно всі виходили на перекур -- просто із цікавості.

Інший випадок: минулого літа в Криму довелося спілкуватись з однією парою, так вони кожен день/через день трошки своєму 5-річному сину давали спробувати пивка, фоткали з бокалом і т.д. І скоріше за все він же потім в себе в садочку розкаже "який крутий".

Сам закон і підтримку до нього впроваджувати треба -- одразу-неодразу вийде, то це буде потім, а починати треба, бо без цього то точно нічого небуде. Я не автомобіліст, але наскільки чув то із впровадженням більших штрафів аварійність на дорогах зменшилась.

Опубліковано

схожу ситуацію як описує PavelS спостерігав цього літа на Шацьких Озерах. З самісінького ранку дві сім"ї з дітками, які щойно навчились ходити, активно відпочивали, татусі з норм. трудовими мозолями і "фігурні" мамаши прогрівались 40 С напоями, при чому весь день(!) при жарі під 30 градусів, а карапузів качали півком, яке на розлив продавалось поруч....

Не здивуюсь коли дітки підростуть і впевнено підуть по стопам батьків...

А такі випадки не поодинокі, нажаль..

Велика біда, що в нас немає жодної пропоганди здорового способу життя з боку держави, сам був свідком рекламних парадоксів в Луцьку, коли 2 бігборди поруч, на одному - "Я досягну успіху без куріння" інший, " з (цигарками) XYZ ти супер-пупер крутий пацан...".

Алко і тютюновий бізнес - це МЕГАПРИБУТОК для держ. мужів, тому вони не особо і проти, щоб підростаюче покоління їм примножували капітал...

2 руками за закон, який би дужо жорстко обмежив продаж алко-тютюну неповнолітнім, і санкцію - відбір ліцензії за порушення вікового цензу.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...