Перейти до змісту

Колорування волосся

Forever Autumn

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 178
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
То ви відєлі ужо фканце :)

Кстатє, Ярчик, не вітатись -- це для малолєток. А дорослі хороші дяді чо не здороваються,га?

Соррі, Осінь... якби я відразу сообразив, кого бачу - не просто привітався б, а спинився і зліз би з велосипеда, щоб виразити своє захоплення :)

Просто сукупність факторів - я був без окулярів, їхав і слідкував за пакетом з м'ясом біля вилки (це не завадило йому через кілометр порватися :)), а ти була інша :) Коли проїхав, згадав твої фотки в цій темі, і подумав, що то могла бути ти. А потім, коли ursa запитав: "Осень видел?" - я зрозумів всю глибину своєї неввічливості...

Слух в мене ще не такий поганий, як зір, тому наступного разу якщо гаркнеш: "ЯРЧИКСЦУКО!!! ДЕ МІЙ ПРЕВЕД?!!" - я зможу принести тобі свої вибачення по поводу "нє узрєл" значно раніше :)

Опубліковано

О. Дякую. Тєкст записала :))))))))))))Так і скажу. НЕ ЗАБУДЬ!!!!!!!!

І бажано на процесії принесення вибачень вручить отой пакет, за яким ти пильнував, і який н потім порвався :)

НЯМ НЯМ НЯМ!!!!

Опубліковано
Кстатє, Ярчик, не вітатись -- це для малолєток.

Рік тому виходжу я з сімейством з луцького замку, а назустріч марширує панянка Мартинів в кумпанії якийхось бородатих молодиків іноземної зовнішності. "Добрий день!", кажу. А у відповідь -- морда кошиком горде мовчання і задертий до неба носик.

Минув рік. Панянка Мартинів виросла, подорослішала, перестала бути малолєткою і тепер сама дорікає дорослих дядь, що вони не здороваються. Правду кажуть: молодість -- це єдиний недолік людини, який минає сам собою.

Опубліковано

До речі, по топіку. Підкажіть, чим можна пофарбувати волосся в чорний колір, але щоб потім легко змилось. Поки як варіант розглядається палений корок з вина.

Опубліковано

Варіант Тоніка є на базарі і в ДЦ. він змиється но потом може. ну це не краска - це бальзамчик він не шкідливий. Нє його потрібно кришечку на пів літра води. Добре вимити голову, а ним просто сполостнути. Надасть відтінок і легко змиється. А шоб насичено чорний був, то голову ним покрасить. Але він змиватись довго бу

Опубліковано

блиаааа... ты эта, если меня увидишЪ, скажи сразу, хто ты есть, пилиз, а то либо в морду дам, либо приставать начну. Лучше сразу представься.

Опубліковано
Але він змиватись довго бу

Мені треба так щоб було чорне насичене на протязі одного вечора, а потім легко і без сліду змилось, повернувши на місце мої "сєдіни" :)

Опубліковано

кажу "тоника" в кришечку на пів літра теплої води. добре вимиті волося шампунем і просто сполоскнути тонікою, але змиється я думаю повністю лише за раза 3-4.

Опубліковано
Кстатє, Ярчик, не вітатись -- це для малолєток.

Рік тому виходжу я з сімейством з луцького замку, а назустріч марширує панянка Мартинів в кумпанії якийхось бородатих молодиків іноземної зовнішності. "Добрий день!", кажу. А у відповідь -- морда кошиком горде мовчання і задертий до неба носик.

Вадім ТАААК!!!! Я папрашу на міня нє шумєть! Ми дагаварілісь,нє? :P

Зайди в магазин Профі на Винниченка. Купи тонувальну ЛОнда Колор - не фарбу!!!.

Жіночка тобі поможе підібрати під тон твого волосся. Сивину зафарбовує. Натуральний відтінок. Змивається з часом. Тюбик коштує 22,50. На моє волосся вистачає півтюбика на раз, на твоє (якщо ти не відростив хаєр) - на 3 рази вистачить. Плюс на кожне пофарбування тобі там на грами напіндюрять окислювача - який не містить аміаку, ацентону, спирту і інших нездорових речей :). Ціна 6.50. Дьошево. Сєрдіто. І не шкодить структуру волосся.

З тебе пиво )))))

Опубліковано

Так в мене основна вимога -- щоб змилось безслідно за 1 раз. Ну або хоча б за 1 ррррррррррррррааааааааазззззззззззз :)

Я не поділяю пристрасті деяких чоловіків до фарбованого волосся чи меліровки. Чорне волосся на 1 вечір потрібне для "костюмованого дійства", після якого все необхідно повернути на круги своя якомога швидше і з мінімальними втратами

Опубліковано
А у відповідь -- морда кошиком горде мовчання і задертий до неба носик.

зато КАКОООЙ НОСЄГ!!!

Якщо для костюмованого дійства:

1.Купи пакетик Нотатон (це а-ля бальзам).

2. Купи балончик фабруючого аерозолю (правда не знаю, чи там чорний є,але принаймі сріблясті,золотисті,голубуваті і т.п. ми колись брали.І на вечір вистачало).

В будь-якому випадку руки в ноги і на базар, до оптовиків (три ряди біля автостанції).

з.і. МХАТ блін

Опубліковано
блиаааа... ты эта, если меня увидишЪ, скажи сразу, хто ты есть, пилиз, а то либо в морду дам, либо приставать начну. Лучше сразу представься.

О_о...ета ти Пламу шолє?

Опубліковано

нота тон це тож бальзам як тоніка. Він за раз не змиється. Я ж в рожевий ним фарбувалась. До сих пір змивається. А на рахунок балончика для волося - Іванка ти права. Балончик змиється за раз. Але його ше треба пошукать чорного

Опубліковано
руки в ноги і на базар

понеділок + 24 серпня, так що базар полюбе ніхт арбайтен. А чорнявим тра бути сьогодні ввечері.

Прийдеться зупинитись на паленому коркові :)

Опубліковано

Швидкий варіант, окрім балончиків, чорна калька або гуаш. Головне під дощ не попасти і сильно не пітніти :)

Опубліковано

О_о...ета ти Пламу шолє?

нееее, эта я увидел фотко с цепями и падумал: ахтоэта?

Опубліковано

Я так і не фарбував. Просто цікаво побрився, вдягнув справжню шерстяну техаську шляпу, а волосся сказали що ввечері і так в мене виглядає дуже темним :)

А трюк з корком мені здав Ткацик. Каже, ще в 70х модні пацани іноді так вуса і брови "чорнили". Корок палиш запальничкою і треш ним, як помазком, по волоссю, крок за кроком через всю голову :)

Звісно, чим коротше волосся, тим простіше таку операцію провести.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...