Перейти до змісту

Торгова піраміда

Facktor

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А всетаки лохотрон.....

Можливо не людей... А держави... Навіяно Shura

Що і пояснює просування товарів по принципу кум-кумові. А не так як звичні вироюники - в магазинах. Прийдеться податки платити.

• Відповідей 157
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Factor, що значить: "не вірю їм"? Дуже загальне твердження. Маєш свою особисту думку - добре. Але є певні факти, які від наших особистих думок не залежать, наприклад той факт, що Емвей - це не піраміда. Вище пояснювалось чому. А подобається нам те, як компанія просуває свої продукти чи ні - це вже справа інша.

gorik, про податки відповів у сусідній темі. А що таке лохотрон - також дуже влучно показано в одноіменній темі у флеймі. :-)

Опубліковано
Але є певні факти, які від наших особистих думок не залежать, наприклад той факт, що Емвей - це не піраміда.

пирамида чистейшей колодязной воды.

просто классическая.

только с реальным товаром, а не "пойду, куплю еще акций АО ..."

Опубліковано

Тоді, за таким принципом усі компанії мережевого маркетингу - піраміди (Ейвон, МеріКей, Оріфлейм і т.д.). Однак чомусь вони офіційно існують у багатьох країнах, у тому числі і в Україні. У той час, коли піраміди заборонені законом. Також строк життя пірамід - до 3 років, потім розпадаються. Названі ж компанії живуть і процвітають. Також ці компанії займають не останні місця у економіці відповідних країн, мережевий маркетинг уже навіть розглядається у деяких підручниках.

Опубліковано

Ми тут говоримо про товари і їх якість і якби це було все що несе в собі amway, то це й справді нічого страшного, але суттєва частина бабла зрубується через семінари і компакт-диски. Ось ця штука мене турбує найбільше. В мене є приклад, мій друг з іншого міста, так от на цих семінарах йому почали впарювати щось на рахунок безмежного багатства, що достатньо просто уявити себе з мільйоном і він вже в тебе в кишені за деякий час, паралельно вішається купа всякої фігні про мотивації і всякий інший брєд. Коли людина в це окунається вона реально змінюється, друзі стають занадто примітивними і вони просто забирають дорогоцінний час на слухання дисків і збирання останніх грошей на купівлю каструльок емвея. Якісь брільянти з емвея, які заробляють мільйон гривень в місяць можуть годинами говорити "ніпрощо" (жодної інформації, чи то навіть мініідейки їх виступ не несе), а людина ними захоплюється і готова викинути ще 100-200грн щоб почути цю чуш знову. Ось де собака зарита.

Тернопільська панчішна фабрика не вимагає, щоб її дилери горіли тільки її шкарпетками, щоб вони думали тільки про її шкарпетки і жили цим бо вони принесуть їм мільйони гривень в скорому майбутньому і так само ведуть себе більшість серйозних торгівельно-виробничих фірм, а коли тобі хтось пробує залізти в мозги, відбираючи в тебе право вибору і натомість закидаючи купу лозунгів і непідтверджених заготовок - це вже не нормальний бізнес.

Опубліковано

Підтримую останній пост. Купувати навчальні матеріали потрібно рівно в такій кількості, в якій це допомогло б тобі заробити реальні гроші. У зв'язку з цим в Україні була спеціально запроваджена "Політика якості щодо навчальних матеріалів", про порушення можна повідомляти безпосередньо у компанію, там з цим розберуться (ну, повинні, по крайній мірі).

Опубліковано

Мене цікавить звідки взялась якість їхніх товарів: за рахунок великої концентрованості, за рахунок застосування у формулі якихось хім.інгридієнтів, які, наприклад, не є протестованими, наприклад, на білих мишах, а тестуються одразу на людях?.... Не вірю я в таку ідеальність, про яку "парять"..... ІМХО

Опубліковано

До речі, вчора мав розмову з одним з дистрибюторів. Сподобалась історія про "пральний порошок, якого треба 30г на 5 кг білизни... ніяких калгонів не треба... і пере ТАААК, що не віриться.... до речі, після використання порошка забились труби - прийшлось прочищати, оскільки весь нальот всередині труби змило" :) Мені стало страшно за свою пральну машинку і свій одяг. :)

Опубліковано

про трубы ничего не понял. от чего забились и чем прочистились?

а вот про вред сильно концентрированых химикатов я тоже думал.

но не про вред для людей. там может для нас и не сильно вредно.

а вот что с одеждой - вопрос.

мне больше понравилось про какой-то шампунь: можно мыть машину, а можно и голову B)

Опубліковано
про трубы ничего не понял. от чего забились и чем прочистились?

малось на увазі, що після впливу води, яка зливалась після пральної машинки в труби, вона (вода) роз'їла всілякі відкладення на внутрішній стороні каналізаційних труб так, що вони просто "повідліпали" від труб і забили їх. Звідси питання про пральну мишинку і одяг.

Опубліковано
там может для нас и не сильно вредно.

може, а якщо все таки може шкідливими є ті концентрати? тільки виясниться те, наприлад, через років 5-10..... що тоді робити?......

Опубліковано

Ви такі дивні :-) Чомусь про якість Аріель ніхто не питає...

Насправді все ж просто, спробуйте і переконайтесь. Вашими філосовствуваннями тут на форумі ви якість не перевірите.

Опубліковано

все питання в тому, що для нас (не розвинених) всі торгові марки (побут.хімія, косметика) виготовляють спеціально. Тобто, куплений в Німеччині порошок пере ліпше, паста в Австрійській аптеці придбана, чистить краще, і т.д. Склад навіть відрізняється. Все для підлаштування товару під купівельну спроможність!

Хоча, вода в мене в машинку попадає очищена і помякшена, і Персіл жидкий пере в зменшених дозах просто супер... а діти мої не дуже чистюлі, а чоловік весь час якоюсь стройкою займається... так що Емвеї, Ньювейси, так понти. Батя бере якусь там фігню для посуди бовкати, то в мене така на неї алергія, що мама караул. Я мию FROSCHом.

А МеріКей, просто порахуйте - ціна в каталозі (100 грн), для продажу, продавець має вже закладену 20% знижку від каталожної ( а це вже 80 грн), Далі її "начальника" має скільки? 10, 15% чи всі 20%, що означає 70-60 грн? А ще вище стояча (Лідер) ще 10%, а ті що в Києві? А склад під Києвом бачили? ну не безплатно ж оренда! А доставка, а розмитнення (20% ПДВ під час оформлення), а мито (не думаю що нульова ставка, чи навіть 5%, а більше), ви уявляєте вартість того продукту! А роблять його ніби то в Америці, відповідно повинні платити заробітну плату, податки... Так що, хто до чого привик, хто що хоче, хто в що вірить.

Опубліковано

А давайте зклеїмо тему з темою про дорогі кросівки Діфото.

По суті те ж саме обговорення, з висвітленням точок зору людей із різними рівнями матеріального добробуту з приводу різних категорій товарі та їх якості.

Опубліковано
Хто чув-користувався-щось знає про "Вівасан"?

Чув, користувався, знаю щось...

продукція хороша, дорога...

навіть помочна :-)

теж там МЛМ присутній - відповідає поняттю "торгова піраміда"

Опубліковано

ще один лохотрон ALICO AIG

тільки тут в ALICO AIG на бабки вкладайте на своє майбунє, на пенсію тільки комусь,

а попробуйте забрати "Фігвам" індійська національна хатина "денєг нет подождітє 3 года" а там нас уже нет :D

Опубліковано
ще один лохотрон ALICO AIG

тільки тут в ALICO AIG на бабки вкладайте на своє майбунє, на пенсію тільки комусь,

а попробуйте забрати "Фігвам" індійська національна хатина "денєг нет подождітє 3 года" а там нас уже нет :D

ну чого так критично? в мене, наприклад, знайомий забрав швидше, правда шуму він там підняв огого....

а взагалі я б не казав на сьогоднішній день шо лохотрон а що ні, тому що на сьогодні багато фірм займаються тим чим і аліко, то що казати що це лохотрон? і емвей і всякі там гербалайфи та таке інше теж не лохотрони....

це зараз називається бізнес :D

з такими заявочками можна сміло казати що всі банки теж лохотрон, про що ми маємо можливість зараз пересвідчитись...

Опубліковано
Хто чув-користувався-щось знає про "Вівасан"?

З того чим користувалась, хороші їхні масла (чайне дерево, апельсин, лимон та інші) :ok2: , мазь по типу колишньої "звёздочки" проти нежиті дуже гуд, а також настій "33 трави".

Опубліковано
З того чим користувалась, хороші їхні масла (чайне дерево, апельсин, лимон та інші) :ok2: , мазь по типу колишньої "звёздочки" проти нежиті дуже гуд, а також настій "33 трави".

Доречі масла в них там досить дорогі, проте класні спору нема...

як тут писалось вище на кожен товар є свій покупець

Опубліковано
Доречі масла в них там досить дорогі, проте класні спору нема...

як тут писалось вище на кожен товар є свій покупець

В них там все не дешеве ;) але як каже моя знайома "ничто хорошее не стоит дёшево"

Опубліковано

Мабуть що в якості має бути різниця, бо в ціні реально в разів ...надцять. Якщо аптечні масла типу "Ароматика" десь в межах до 50 грн.потолок, то там до 300 грн. доходить, найдешевше мабуть з 80-90 грн. Хоча це ж аптека.. і трави тіж самі. Правда то де? ;)

Опубліковано
Правда то де? ;)

Де Ви в наш час бачили правду?

а взагаліто різниця є, і то суттєва, і трави різні бувають, от наприклад травку можна зібрати в Чорнобилі, а можна зібрати десь в горах чи ще в якісь чудовій місцевості, а можна ше й в себе на городі.... і так само обробити той продукт в себе на газовій плиті чи на супердорогому обладнанні з серт ісо9хххх....

от тоді й скажите там масло з ромашки і там.... то навіщо платити більше?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...