Перейти до змісту

Банний лист

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Конечно спасибі тобі за підтримку!!! Але нащот луцького чітерства я попрошу тебе задуматися!!! :)

• Відповідей 406
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
cьогодні забанив когось під ніком [DZ]silia

ги-ги! Розказую історію! Кароче була в мене контра років 2. Інета не було. Ну гоцав я гоцав з тупими ботами, а ніка ніколи не міняв ну от... Підвели інет я зразу законектився і тут... бан! :D Блін і тут мене вдарило в піт за шо? Дивлюсь на нік [dz]silia, ульот! :D Так вот, скільки він триває?

PS: Я не оправдовувався я просто цікавлюсь і пояснюю!

Опубліковано
Карочє, я хочу сказати, що по-перше ви неправду говорите на рахунок Рожищ! Хочу сказати: ви просто тупо женете, що Рожище - це суцільне чітерське гніздечко, але ви би глянули на себе!!!!! Коли не зайду на сервер, то грають одні чітери. Перераховувати особисто не буду....

І ще. Сіля, на мене женуть, що я чітер, але нехай тобі докаже Толя, що це не так. І ти ж сам знаєш, як я граю! На останньому чемпі я грав. Може ти помітив? Можливо й ні. Але я думаю, що не помітити було складно.

Хочу сказати, що Qaz на мене має добрий зуб!!! Коли не заходжу то він мені сразу ж БАННЕТ паяє. І за що? Я ще не можу раздуплити??!! Блін, що я зробив? Зайшов пограти в inferno, вбив пару чел, а він мені знов бан! Не спорю, я трошки глянув в інший комп, але з ким не буває... Такщо я тебе попрошу: розглянь пропозицію щодо розбану і постав другого адміна.

І взагалі, основна частина гравців з Рожищ, грають в клубі. А тут читів просто НЕМА!!! Адмін клубу позарізав весь доступ до їх встановлення. А домашніх юзерів обіцяв порізати мережевий адмін.

P.S. З усіма нелюбимого 193,109,80,221

незнаю как ты.... но я сам играл против вас 5х5 и вы максимум за карту по 3 вина бралы....а тут конект на Луцкий и вы прям отцы становитесь!!! Обясни почему ?????????(SATANA) :blink:

Опубліковано

два раза подряд банил сатану по факту юза волхака и аима, сегодня забанил типа игравшего с внешней айпи, не помню точно, ник ": P", нагло при мне играл, юзал вх, убивал через стены

Опубліковано

:) мда.... задолбали ети левыё разговоры самый большой процент кричащих про читы и есть сукла читуры!!Вот Димон разашолся , и нех теперь тут слюни розпускать!! А на счёт Рожыщ так я им бы Бан на всегда бы вклепал ,а то из айпи читеров каждый день проскакивает айпи Рожыщ! :)

Как вы неможете понять что вы етим самым (юзаням читов для тех кто умный) показываете что вы галимый БОТ Так просто фишка в том что после чита играть невозможно совсем потому что ты наченаеш играть хуже галимых стандартных ботов!! ПОдумайте

3Ы. Сорри за флуд

Опубліковано

Блін шо це за приколи , взяли і забанили мене , даже незнаю за щО ?

p/S-Якщо всі чітири тоді ставте знов антічіт , а меня бля за нех. взяли і забанили ... ! (karlik)

Опубліковано

Акція "Вчимося розмовляти культурно"

Список посраждавших домашників:

Adeon 10,33,0,184

Slesh 10.33.0.73

10,37,0,28 - некультурний нік

Які питання ?

Опубліковано

Ладно давайте будемо культурними людьми і небудемо спорити, і сваритися. Чітери є вас і в нас, і зновуш таки прийдеця з цим змеритися. :ok:

Опубліковано
:ok: мда.... задолбали ети левыё разговоры самый большой процент кричащих про читы и есть сукла читуры!!Вот Димон разашолся , и нех теперь тут слюни розпускать!! А на счёт Рожыщ так я им бы Бан на всегда бы вклепал ,а то из айпи читеров каждый день проскакивает айпи Рожыщ! :ok:

Как вы неможете понять что вы етим самым (юзаням читов для тех кто умный) показываете что вы галимый БОТ Так просто фишка в том что после чита играть невозможно совсем потому что ты наченаеш играть хуже галимых стандартных ботов!! ПОдумайте

3Ы. Сорри за флуд

так.... семс... нашо тупий флуд ?

я не чітер.. і не хочу більше про це говрити....

а насчет того шо чітери найбільше говорять про чіти, то нашо ти ж тоді говориш так багато ??? чітер ? :ok:

Опубліковано

народ, а бан за мат надолго?

надеюсь на часик? :)

гоцал-гоцал себе, так меня себе перло, а потом какие-то ********* начали своих мочить...

раз стерпел, два три, но скока ж можна...

ну и сорвался

[CBI]armagedon_

[bot_from_the_bots]

Опубліковано

[

так.... семс... нашо тупий флуд ?

я не чітер.. і не хочу більше про це говрити....

а насчет того шо чітери найбільше говорять про чіти, то нашо ти ж тоді говориш так багато ??? чітер ? ;)

а за тебя я даже и говорить нехочу!!! Можеш прийти в нео я тебе покажу ту демо!!И как ты там играл!! Так шо не !! :):mdr::)

Опубліковано

Может обратно запустите прогу ssClient ? Чтобы парни были уверены что играют не против читеров и чтобы не кричали "читер" точнее "4iter!!!" =) И чего ее только убрали, мм не понимаю :( вроде клево было

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...