Перейти до змісту

ФК Волинь (архів)

Tumoxa44

Рекомендовані повідомлення

Один из лучших бомбардиров украинской Премьер-лиги бразилец Майкон покидает свой нынешний клуб, луцкую Волынь.

По информации турецких СМИ, 24-летний бразилец согласовал условия личного контракт с турецким Сивасспором, куда переходит на правах свободного агента.

Добавим, вчера главный тренер Волыни заявил, что переговоры о продлении контракта с Майконом еще идут, пусть и тяжело. Сам футболист не раз заявлял, что хочет попробовать себя в более сильной команде, однако, в то же время, признавался в любви к Волыни. Ранее ходили слухи об интересе к бразильцу из Бельгии и Франции.

Напомним, в завершившемся чемпионате Украины бразильский форвард забил 14 мячей, разделив первую строчку бомбардирского реестра с нападающим Шахтера Евгением Селезневым.

Отметим, что контракт Майкона с луцким клубом истекает 31 августа 2012 года.

Корр

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 5,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Ну й нічого страшного.Незамінних людей не буває,тим більше в футболі.Палиця грошенят підкине,10-ть Майконів купимо :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Один из лучших бомбардиров украинской Премьер-лиги бразилец Майкон покидает свой нынешний клуб, луцкую Волынь.

По информации турецких СМИ, 24-летний бразилец согласовал условия личного контракт с турецким Сивасспором,

. Сам футболист не раз заявлял, что хочет попробовать себя в более сильной команде.

Корр

А на рахунок того ,що Сівасспор "более сильная команда" , я б посперечався.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну й нічого страшного.Незамінних людей не буває,тим більше в футболі.Палиця грошенят підкине,10-ть Майконів купимо :)
Хотілося б в це вірити.
А на рахунок того ,що Сівасспор "более сильная команда" , я б посперечався.
100%.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Я думаю буду краще розмовляти, чим наш..." :ok::P

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Більша зарплата, хто би не пішов......

Майкон футболіст яскравий, за мяч чпляється не гірше Девіча.І голи його трудові,сам собі організовує.

Не думаю, що в нас скоро

буде нападник, котрий забиватиме більше Ярмоленка,Коноплянки.....

А років за 2 ДК гризтиме лікті, що не взяло Майкона замість Ідеє.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Майкон: Есть несколько предложений от клубов в Италии, Франции и Германии

Бразильский форвард Волыни Майкон, ставший по итогам сезона лучшим снайпером украинской Премьер-лиги, в интервью бразильской прессе рассказал о своих планах.

О новом клубе Майкон собирается думать только в конце отпуска / Fanatik

Майкон стал не только лучшим снайпером чемпионата Украины, но и лучшим снайпером Кубка, в котором его команда дошла до полуфинала - бразильский голеадор провел в ворота соперников 5 мячей.

"Я сделал все, от меня зависящее, чтобы помочь Волыни как можно лучше выступить в этом сезоне. Счастлив, что мне удалось стать лучшим снайпером сразу в двух турнирах - чемпионате Украины и кубке Украины. Сезон получился непростым, но я много работал и приложил немало сил, чтобы помочь команде, и получил за свои старания любовь фанатов команды", - отметил нападающий.

В настоящий момент Майкон рассматривает несколько поступивших к нему предложений, и уже на следующей неделе вместе со своим менеджером Леонардо Мело должен встретиться в Бразилии для обсуждения дальнейших планов. Кроме того, футболист хочет отдохнуть от непривычного европейского климата.

"На протяжении сезона я находился в холодной Украине, но уже на следующей неделе прилечу в Рио-де-Жанейро чтобы повидаться со своими друзьями и наслаждаться отпуском. У меня есть несколько предложений от клубов в Италии, Франции и Германии, но я собираюсь думать о продолжении карьеры только в конце своего отпуска", - признался футболист.

http://sport.bigmir.net/football/ukraine/1544353-Majkon--Est--neskol-ko-predlozhenij-ot-klubov-v-Italii--Francii-i-Germanii

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Більша зарплата, хто би не пішов......

Майкон футболіст яскравий, за мяч чпляється не гірше Девіча.І голи його трудові,сам собі організовує.

Не думаю, що в нас скоро

буде нападник, котрий забиватиме більше Ярмоленка,Коноплянки.....

А років за 2 ДК гризтиме лікті, що не взяло Майкона замість Ідеє.

Якщо перейде в Сивасспор то не думаю що Динамо лікті гризтиме. Можна було б взяти зарас, тим більше вже було багато мови про це, всеодно Ідейе на рік чи два максимум залишиться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Клубна прес-служба поспілкувалася із головним тренером луцької «Волині», запитавши його думку про другу частину сезону, враження від Луцька і про плани на літо.

«З «НАСАФУ» ТЕЛЕФОНУЮТЬ, АЛЕ В ЛУЦЬКУ ПОДОБАЄТЬСЯ»

- Анатолію Васильовичу, вже майже півроку, як ви повернулися в Україну із Узбекистану, а перед цим мали відрядження до Азербайджану. Яке найбільше розчарування вас спіткало за цей час у рідній країні?

- Шкода народ, який розчарувався у багатьох речах, які творяться в державі. Думаю, що наші люди заслуговують більшого.

- А футбольне розчарування?

- На провокаційні питання не відповідаю (посміхається). Ну, розумієте, вони завжди є і будуть.

- А що порадувало?

- Наші команди вже більш-менш котуються у Європі, інфраструктура футбольна зростає. Це приємно і тренерам, і гравцям.

- Луцьк сподобався?

- Так, зелене місто компактне. Щоправда, я ще не мав можливості виїхати за Луцьк, на природу, на озеро. Люблю посидіти на шашличку…

- З «Насафу» ще телефонують до вас?

- Так, цікавляться моїми справами.

- Шкодують, що не змогли втримати у себе?

- Я хотів повернутися в Україну. Мені не соромно було йти звідти. Там дуже хороший президент був, він мене відпустив, хоч я і мав ще контракт на рік. Він подякував за роботу, сказав, що розуміє моє рішення. Взагалі, дуже класна, сучасна людина.

01.jpg

- Важко змінювати психологію гравців «Волині»?

- Таке вже було в мене в кар’єрі. І що? З «Насафом» ми виграли Лігу Азії. З узбецькою командою! Вони повірили мені, а я – їм. Це найголовніше. Без довіри нічого не досягнути. Звісно, слід додати і працелюбність, відданість справі.

- У Луцьку легше у цьому сенсі?

- Так, легше, це Україна, це інший менталітет.

- Перед домашніми матчами гравців «Волині» навесні почали збирати гравців на базі. Це була ваша вимога?

- Так, я запитав: «Вони що – «Манчестер Юнайтед»? А перед серйозними поєдинками і Фергюссон їх завозить в готель перед грою. Команда зобов’язана перебувати разом. Думаю, що у нас це скоро буде ще організованіше: буде і база, і поля. Заїхали вранці на базу, ранкове тренування провели, перепочили, пообідали, увечері друге заняття, далі – відновлювальні вправи, процедури, реабілітація, відновлення.

- А ви можете дозволити собі прикрикнути у роздягалці на гравців?

- Аякже, деколи у перерві матчу простих слів не вистачає, слід шукати щось більш «дохідливе».

- Дуже багато весною писалося, що «Волинь» той матч здала, інший…

- (перебиває) Я в такі матчі ніколи не грав і не буду цього робити. Були прецеденти, коли мене хотіли в таких іграх використати. Я сказав: «Ні!». Не буду уточнювати, але це була Україна.

- Колись ви пішли через це і з азербайджанського чемпіонату, з «Нефтчі»…

- Там такі ігри «у порядку речей». Діє «чорний тоталізатор», у який втягнуто усю футбольну інфраструктуру. Але свою совість не можна продати. Слід бути чесним перед самим собою. Я спокійно сплю і спокійно живу, і йду по життю із піднятою головою, де б не перебував.

«МИ ГРАЄМО ДЛЯ ПРОСТИХ ЛЮДЕЙ»

02.jpg

- Думка багатьох людей: «Волинь» при вас заграла в інший футбол. Погоджуєтеся?

- Так, я завжди хлопцям кажу: «Тримання м’яча, швидкі атаки, забігання флангами, не вийшла швидка атака – збережіть м’яча, з ним легше грати». Це моє бачення футболу. Хочу, щоб ми грали з розумом, комбінаційно, щоб гра подобалася глядачу. Мені було дуже приємно після матчів із «Шахтарем» і «Динамо», коли стадіон стоячи аплодував нам. Ми ж в принципі для кого граємо?

- Для людей.

- Так, для простих людей, які важко працюють на заводах, базарах і в них єдина втіха у житті – прийти і подивитися на хороший футбол. І він мусить бути хорошим цей футбол.

- Кажуть, ви трохи легіонерів недолюблюєте…

- Я вважаю, що якщо ти приїхав до нас з-за кордону, значить мусиш грати ліпше від українця. Але, на жаль, у багатьох командах, і в нашій також іноземці грають на одному рівні з українцями, або й гірше.

- Чи були у вашій практиці випадки, коли гравець підписав контракт й умовно кажучи, «забив» на гру?

- Так, але боротися з цим майже неможливо. У всіх є агенти, контрактна система. Хорошу зарплату отримав – до себе вимоги знизив. Вже не так тренується, вже не так очі горять. Але всіх не варто під одну лінійку міряти.

- Чому багато гравців занадто рано припиняють «зростати» і йдуть з великого футболу?

- Це залежить від характеру людину. Коли я грав, завжди повторював собі: «Чому я мушу бути гіршим від когось?».

05.jpg

- За роки тренерської кар’єри набули власні рецепти подолання «зіркової хвороби»?

- Передусім скажу, що у мене ніколи не було такого. А у якості тренера я ставлю футболістів на місце. Не ременем. Пояснити їм треба: ти ще мало чого досяг, а вже вважаєш себе великим футболістом.

- У «Волині» зараз є рецидиви такої хвороби?

- Як сказати… Уже немає (посміхається).

- З Майконом уже клуб домовився?

- Я б хотів, щоб він залишився. Але це від нього залежить більше.

- Лобановський «динамівців» в театр водив, він казав, що футбол і театр дуже схожі…

- Так, ми коли на виїзді в Москві чи Ленінграді грали, Валерій Васильович нас водив і в «Ленком», і в «Театр Моссовєта»… Футболісти також людьми творчими мають бути. Нині, на жаль, не часто доводиться до театру вибиратися. В театр дружина навідується, особливо із дітьми на дитячі вистави.

- Лучани вас на вулиці перепиняють? Про що говорять?

- Дуже добрі люди. Я хочу, щоб народ повертався на стадіон.

- Але ж буває і кричать щось недобре…

- Так, але це питання виховання людини, його інтелекту. Зазвичай люди автографи беруть, закликають: «Давайте, працюйте, щоб «Волинь» грала добре». Коли запитують, чому ми програли, відповідаю: «Це – футбол». Я також у своїй кар’єрі і вигравав, і програвав.

- Як ви зараз підтримуєте зв’язки із рідним Дніпропетровськом?

- Телефоную. Мама у мене там живе, тато давно помер. Є брат, інші родичі… Шкода, що бувати часто не вдається…

- За «Дніпро» вболіваєте?

- Трохи є. Ця команда дала мені путівку в життя. У 18 років грав в основі. Потім в «Динамо» забрали через армію.

КОЛИ БАЧИШ ПОМИЛКИ, ХОЧЕШ ДОПОМОГТИ

03.jpg

- Васильовичу, ви дуже забобонна людина? Запитую, бо весною команда змінила і роздягалку і тренерські лавки на стадіоні..

- Так, цього я хотів. Просто я люблю, щоб роздягалки і лавка з лівого боку були. Ось і все.

- А інших прикмет дотримуєтеся?

- Декілька є таких. Коли з готелю чи з бази їдемо на матч, мушу присісти на кілька секунд. «З Богом»! І пішов. І я мушу зайти останнім в автобус, вийти також. Чекаю, потім щоби всі вийшли. Ще 5 хвилин проходить і мушу піднятися із тренерської лавки.

- Так, це помітили. А ще часто видається, що ви ладні вибігти на поле допомагати своїм підопічним… Не тягне на поле?

- Звісно, хочеться, але, перепрошую, вже 53 роки мені. Хотіти можна усе, але треба реально дивитися на речі. Коли бачиш помилки, то хочеш допомогти.

- А сниться ще та команда 1980-х?..

- Ні, не сниться, але пригадую дуже часто. Бо направду команда була дуже хороша. На чемпіонаті світу у Мексиці були 12 гравців «Динамо» плюс тренер.

- Який матч у кар’єрі особливо пам’ятний?

- Ігор хороших багато було. Але назву фінал Кубка кубків 1986-го. Ми грали 2 травня 1986-го в Ліоні. Це було через декілька днів після Чорнобиля. Приїхали у Францію, нам кажуть: «Вам не можна повертатися!». По телевізору все розповідають, перекладачі нам все тлумачать. Я кажу: «Хлопці, нам треба виграти фінал. Для народу». Ще з «Шахтарем» фінал в Кубку СРСР-1985 пам’ятний. Гіркі спогади про фінал ЧЄ-1988... І в Мексиці з Бельгією…

- А в якості тренера?

- Програв золотий матч в 2006-у в Кривому Розі 2:1. «Шахтарю» в додатковий час поступилися…

- Скоро стартує Євро-2012, а ви маєте досвід перебування на таких форумах. Якої атмосфери слід очікувати від чемпіонату, що він принесе в Україну?

- Бути і грати на трьох чемпіонатах світу, на чемпіонаті Європи не кожному дано, чи не так? Я тому й кажу всім своїм футболістам: грайте так, щоб потрапити в Лігу Європи. Це зовсім інша атмосфера, це престиж міста, кожного гравця. Людина піднімається, гравець еволюціонує, він бачить з якими командами можна грати. Євро стане святом футболу. Цю атмосферу годі описати словами, треба у ній поваритися, пережити, для будь-якого народу у будь-якій ситуації.

- А які у «Волині» плани на міжсезоння?

- У нас буде 2 збори з 10 по 24 червня в Словенії. І з 28 по 9 липня. Це приблизні дані можливе коригування на 1-2 дні.

- З огляду на проведення у червні двох тренувальних зборів «Волині», ви Євро пропустите, на матчі не приїдете…

- Так, ми будемо на зборах, проводитимемо по 2-3 тренування на день. Я навіть про квитки не турбувався, бо знав, що тільки по телевізору побачу поєдинки.

- За кого вболіватимете, крім України?

- Важко сказати, напевне визначуся вже під час самого чемпіонату. Побачу яка команду у найвидовищніший футбол грає. Після сезону чимало гравців втомлені. Іспанія, Англія... Там грають по 50 матчів у сезон, рубляться так, що кістки тріщать.

СПОЧАТКУ КОМПЛЕКТАЦІЯ, А ЗГОДОМ - ЗАВДАННЯ

04.jpg

- Анатолію Васильовичу, можете уже повідомити про кадрові рішення, які ухвалите влітку?

- Думаю, що буде 4-5 нових гравців. Дуже високого рівня. Я був у Румунії, перед грою з «Арсеналом» переглядав гравця. Це лівий захисник, але він мені не сподобався. По дискам ніби хороший гравець, але вживу подивився – не те. А це ж моя позиція! (сміється)

- Ви задоволені усіма своїми рішеннями по зимовій селекції?

- В принципі – так.

- Але ж не всі заграли, як слід.

- Можливо й так. Але – Шеліхов – придбання, Савич – придбання. Насонов – придбання, тим більше молодий. Приндету підтягуємо.

- У центрі захисту були різні зв’язки: Шиков-Масло, Шиков-Приндета, Приндета – Шандрук. Яка вам найбільше сподобалася?

- Ви знаєте, вони почитають, скажуть, що хвалю когось. Я вибираю з тих, хто краще готовий на сьогоднішній день. І хто буде більш корисним.

- То ви хочете таку конкуренцію, щоб на кожну позицію було по гравцю?

- Було б добре мати 22 повноцінних гравці, щоб я міг їх тасувати залежно від матчу, від задач, суперника, комусь відпочивати дати можливість. Бачите, як з «Арсеналом» вийшло. Емоції віддали в матчах з «Динамо» і «Шахтарем» і в другому таймі в Києві психологічно «наїлися».

- Ви часто випускаєте в старті двох нападників…

- А що робити? Треба ризикувати. Було й три і чотири на полі водночас.

- Бута, Акімов, Смірнов, Гобер заявлені, але не грають ані в дублі, ані в основі…

- Їх у команді я не бачу, будемо щось вирішувати з ними влітку.

- Яке завдання у вас на наступний рік?

- Хочемо вибитися у єврокубки. Але для цього необхідна гарна комплектація.

- На поразках важко виховати Команду. Але три весняні гри із грандами згуртували «Волинь». Чи це помилкове враження?

- Кожний матч дуже інформативний. Треба брати з них все найкраще. Так, у всіх поєдинках були помилки, але було й багато хороших відрізків. Команда зростала, вона не відразу будується…

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну якщо гравець сам не хоче грати,то якого дідька силою його тримати?Впрошувати...Не буде з нього користі команді.Ліпше не погані гроші взяти,поки пропонують.В цьому плані Маркевич подобається.Схопив Коельйо зірочку-попрощалися,почав Девіч хворіти-в дубль.ІМХО.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ліпше не погані гроші взяти,поки пропонують.В цьому плані Маркевич подобається.Схопив Коельйо зірочку-попрощалися,почав Девіч хворіти-в дубль.ІМХО.

Які гроші, ви про що? :_02:

Свободний гравець він і в африці свободний гравець, і грошей за нього ніхто не заплатить!

А впрошувати його треба, підписуй контракт на 3 роки і ми тебе продаємо хоть зарас, щоб хоть 1-2 лями Волинь заробила.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Соррі,затупив.Він же ж дійсно вільним агентом йде...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Бразилії зараз зима, не дуже і відігріється...,

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Майкон: "Есть предложения из Италии, Франции и Германии"

Нападающий луцкой «Волыни» Майкон рассказал о завершившемся сезоне.

«Я сделал все возможное для того, чтобы помочь «Волыни» хорошо выступить в этом сезоне. К счастью, мне удалось стать лучшим бомбардиром не только в чемпионате Украины, но и в национальном кубке. Я не ожидал, что все так благополучно сложится для меня, но я много работал для этого. Важно то, что я старался помочь команде и завоевал любовь болельщиков клуба. Сейчас у меня есть предложения из Италии, Франции и Германии», - заявил бразилец в интервью Globoesporte.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13.05.2012

Майкон Олівейра: «Можу дивитися футбол навіть вночі» »

Його називають справжнім відкриттям цьогорічного чемпіонату України. Він разом із «гірником» Селезньовим став кращим його бомбардиром, забивши 14 голів. А ще «Майкі» «настріляв» найбільше голів у цьогорічному розіграші Кубку України – п’ять!

Вболівальники «Волині» пам’ятають як він блискуче дебютував у Луцьку два роки тому, допомігши «Волині» дістатися півфіналу Кубку України. Згодом була оренда «Майкі» до лідера румунського футболу – «Стяуа» із Бухаресту і блискуче повернення до Луцька. Його гра у штрафному майданчику суперника у цьому сезоні – наче самба на пляжі Копакабана.

- Майкон, ти міг би жити без футболу?

- Молодий бразилець і футбол – це синоніми, я з двох років грати почав. Так мама розповідала.

- На кого рівняєшся зараз?

- Неймар подобається, колись Ромаріо. Всі казали, що найкращий Пеле, але я не вірю. Може, через те, що не бачив його «вживу». Отож, перший в моєму списку – Ліонель (Мессі), другий – Кріштіано (Роналду), третій – Неймар.

- Ти можеш прокинутися серед ночі і дивитися футбол?

- Аякже! От вчора я в дві години ночі встав і дивився гру чемпіонату Бразилії!

- Але ж вранці на тренування?

- Нічого. Подивився, заснув і вранці свіженький і задоволений поїхав на таксі на тренування.

- Ти вже три роки граєш в Луцьку. Тобі сподобалося це місто?

- Ну, розумієш, коли ходиш великим містом, от вашим Києвом, то думаєш: велике місто – великі проблеми, а приїздиш до Луцька і заспокоюєшся: він менший і тут менше проблем, всі один одного знають.

Я живу в «Коста Браві». Це недалеко від стадіону, швидко можна на таксі добратися. Люблю природу у вашому місті. Неподалік є водойма, вранці деколи ходжу подивитися, як рибу ловлять.

- Де ще буваєш на людях?

- В піцеріях, наприклад, у «Фелічіті».

- Сам чи з друзями?

- Ми з Лео і Рамоном найчастіше містом гуляємо. Любимо погомоніти разом, а інколи й пісню якусь заспівати на португальській мові…

- Якби була можливість поїхати в Європу, яку країну вибрав би для продовження кар’єри?

- Я в Бразилію хочу повернутися, там моя родина.

- Футбол – це життя. А що крім нього?

- Люблю волейбол. У нього завжди вдома граю, на пляжі.

- Якби міг обрати собі партнерів по команді, то…

- Взяв би Єрмоленка з «Динамо», Коноплянку з «Дніпра» і нашого Женю Павлова. А можна ще четвертого?

- Для тебе – так!

- Тоді Шевченка. Коли грали з «Динамо» нещодавно в Луцьку, поталанило з ним футболкою обмінятися.

Журнал «Фрітайм»

http://fc.volyn.net/majjkon-olvejjra-mozhu-divitisja-futbolq66.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Останні 2 відповіді прибили :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сергій Сімінін: "Це дуже престижно – грати за "Волинь"

Вихованець луганського футболу, якому тричі не судилося стати гравцем місцевої «Зорі». Натомість він став серцем і крицею захисту луцької «Волині». Сергій пройшов із «хрестоносцями» непростий шлях із першої ліги до еліти українського футболу. Безкомпромісний на полі і надійний у житті, б’ється з першої до останньої секунди матчу. Цього сезону капітанство «Сіми» у команді поза всякими сумнівами.

- Сергію, твоя команда зіграла навесні з новим тренером декілька непростих, але дуже видовищних поєдинків. Ти міг заснути після «Динамо» і «Шахтаря»?

- Всі матчі сняться, допізна думаєш про них, обдумуєш моменти. Хоч вже трохи пограв у футбол, але завжди важко заснути.

- Хороший мікроклімат в колективі, це коли…

- …розуміють з півслова і з півнатяку. Гравці і тренер, гравці між собою. У нас нині саме так.

- Якби не став футболістом то…

- (перебиває) Навіть не думав про це ніколи, не припускав і не уявляв. І не хочу думати, бо це дуже цікаво, хоч і важко: грати за улюблену команду, дарувати радість людям у такому непростому житті. Це дуже престижно – грати за «Волинь».

- Гаразд, але уяви, що Сергію Сімініну 40 років і він отримав тренерську ліцензію. Кого б взяв у свою команду?

- Срну, Тайсона і Шовковського.

- Ти помітив, що в Україну крокує Євро-2012?

- Оцінити усю побудовану інфраструктуру не мав можливості, але для футболістів найголовніше те, що нові стадіони побудували. Київ, Донецьк, Харків, Львів, а ще ж в Одесі і Дніпропетровську. Це чудово, бо нові стадіони, а значить – спорт – це те, що забирає молодь з вулиці, організовує її.

- Де хотів би пожити чи пограти окрім України?

- В Англії та Іспанії. Подобаються і країни, і футбол в них.

- Де тебе у Луцьку можна частіше побачити?

- На стадіоні! (сміється). А до «Там-Таму» можу прийти із дитиною. Так і напишіть – Сімініна можна зустріти на дитячих майданчиках.

- Впізнають, автографи просять?

- Трохи є.

- А футболки просять?

- На всіх не вистачає, на жаль, я ж ще на полі обмінюся деколи із суперниками. Але прагну віддати свою тільки друзям, тим, кого знаю. Особливо хлопцям, які родом із Луганщини. Обмінявся з Каменюкою, Гармашем…

Журнал «Футбол», fc.volyn.net

15.05.2012 0

http://www.ua-football.com/ukrainian/high/4fb1ea5b.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Football.ua подводит итоги выступления Волыни в чемпионате Украины 2011/12.

http://football.ua/ukraine/news/165303.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 1-м туре сезона 2012/2013 сыграют:

Волынь - Карпаты

Ворскла - Кривбасс

Черноморец - 1-е место ПФЛ

Шахтер - Арсенал

Динамо - Металлург Д

Заря - 2-е место ПФЛ

Днепр - Таврия

Металлист - Ильичевец

2-й тур:

Волынь - Ворскла

Таврия - Металлист

2-е место ПФЛ - Днепр

Металлург - Заря

Арсенал - Динамо

1-е место ПФЛ - Шахтер

Кривбасс - Черноморец

Карпаты - Ильичевец

3-й тур:

Ворскла - Карпаты

Черноморец - Волынь

Шахтер - Кривбасс

Динамо - 1-е место ПФЛ

Заря - Арсенал

Днепр - Металлург Д

Металлист - 2-е место ПФЛ

Ильичевец - Таврия

4-й тур:

Волынь - Шахтер

Ворскла - Черноморец

2-е место ПФЛ - Ильичевец

Металлург Д - Металлист

Арсенал - Днепр

1-е место ПФЛ - Заря

Кривбасс - Динамо

Карпаты - Таврия

5-й тур:

Черноморец – Карпаты

Шахтер – Ворскла

Динамо – Волынь

Заря – Кривбасс

Днепр – 1-ое место ПФЛ

Металлист – Арсенал

Ильичевец – Металлург Д

Таврия – 2-ое место ПФЛ

6-й тур:

Волынь – Заря

Ворскла – Динамо

Черноморец – Шахтер

Металлург Д – Таврия

Арсенал – Ильичевец

1-ое место ПФЛ – Металлист

Кривбасс – Днепр

Карпаты – 2-ое место ПФЛ

7-й тур:

Шахтер – Карпаты

Динамо – Черноморец

Заря – Ворскла

Днепр – Волынь

Металлист – Кривбасс

Ильичевец – 1-ое место ПФЛ

Таврия – Арсенал

2-ое место ПФЛ – Металлург Д

8-й тур:

Волынь – Металлист

Ворскла – Днепр

Черноморец – Заря

Шахтер – Динамо

Арсенал – 2-ое место ПФЛ

1-ое место ПФЛ – Таврия

Кривбасс – Ильичевец

Карпаты – Металлург Д

9-й тур:

Динамо – Карпаты

Заря – Шахтер

Днепр – Черноморец

Металлист – Ворскла

Ильичевец – Волынь

Таврия – Кривбасс

2-ое место ПФЛ – 1-ое место ПФЛ

Металлург Д – Арсенал

10-й тур:

Волынь – Таврия

Ворскла – Ильичевец

Черноморец – Металлист

Шахтер – Днепр

Динамо – Заря

1-ое место ПФЛ – Металлург Д

Кривбасс – 2-ое место ПФЛ

Карпаты – Арсенал

11-й тур:

Заря – Карпаты

Днепр – Динамо

Металлист – Шахтер

Ильичевец – Черноморец

Таврия – Ворскла

2-ое место ПФЛ – Волынь

Металлург Д – Кривбасс

Арсенал – 1-ое место ПФЛ

12-й тур:

Волынь – Металлург Д

Ворскла – 2-ое место ПФЛ

Черноморец – Таврия

Шахтер – Ильичевец

Динамо – Металлист

Заря – Днепр

Кривбасс – Арсенал

Карпаты – 1-ое место ПФЛ

13-й тур:

Днепр – Карпаты

Металлист – Заря

Ильичевец – Динамо

Таврия – Шахтер

2-ое место ПФЛ – Черноморец

Металлург Д – Ворскла

Арсенал – Волынь

1-ое место ПФЛ – Кривбасс

14-й тур:

Волынь – 1-ое место ПФЛ

Ворскла – Арсенал

Черноморец – Металлург Д

Шахтер – 2-ое место ПФЛ

Динамо – Таврия

Заря – Ильичевец

Днепр – Металлист

Карпаты – Кривбасс

15-й тур:

Металлист – Карпаты

Ильичевец – Днепр

Таврия – Заря

2-ое место ПФЛ – Динамо

Металлург Д – Шахтер

Арсенал – Черноморец

1-ое место ПФЛ – Ворскла

Кривбасс - Волынь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Євген Павлов: "Я прагну трофеїв"

Гостре жало атак «Волині», швидкий і гнучкий нападник. Народився у Севастополі. Довгий час одним із тренерів Євгена у «Волині» був його… тато, відомий фахівець Степан Павлов. У Луцьку пройшов шлях від дитячих команд у першості дитячо-юнацької футбольної ліги до форварда «основи» у Прем’єр-лізі. Два роки поспіль забивав харківському «Металісту» у виїзних матчах «Волині», а його гол після удару з розвороту у ворота «Олександрії» приніс «Волині» такі необхідні навесні 3 очки.

- Женю, усі помітили, що на полі ти завжди дуже зосереджений і майже не посміхаєшся...

- (Усміхнувся) Я трибуни чую, коли забиваю гол, ну і в кінці матчу, після фінального свистка. А так справді – відчуваю єднання себе і гри.

- Твій стиль гри залежить від кумирів у футболі?

- Колись дуже подобався бразилець Роналдо, а тепер Ібрагімович. Є на кого рівнятися, правда? Вони справді певним чином вплинули на мою гру.

- Ти відчув, що в Україну прийшло Євро?

- Напевне, найбільше це відчутно тільки у містах, які приймають чемпіонат. А в решті міст просто цікавість до футболу збільшилася. І це не може не тішити.

- Ти можеш уявити себе тренером коли-небудь?

- Цього не буде ніколи. Я знаю через, що вони проходять і хочу насититися футболом на полі, а не на лавці.

- Назви п’ять найкращих футболістів, які грають в Україні?

- Гусєв, Ярмоленко, Сімінін, Вілліан, Коноплянка

- Вітаю, гарний вибір. А що любиш крім футболу?

- Кіно люблю, в «Адреналін Сіті» ходжу часто.

- Що останнє дивився?

- Вчора – фільм «Право на ліво». Але рекомендувати його комусь не наважився, не дуже сподобався.

- А що можеш порадити?

- Ну от недавно передивлявся втретє «Зелену милю» з Томом Хенксом.

- Що читаєш?

- Психологію. Вона розвиває. Не хочу зупинятися на місці, хочу зростати. Не тільки у футболі.

- Ким би ніколи не працював?

- Депутатом. Це – бруд.

- Але ж у футболі також є бруд…

- Так. Але у футболі ти можеш вийти на поле і змити той бруд, подолати його, виправити .Ти маєш шанс вилізти з багнюки. А в політиці…

- Ти вже думав про те, що хочеш досягнути у футболі, що зможеш зупинитися?

- Є бажання виграти чимало індивідуальних відзнак. Той самий «Золотий м’яч» чи «Золоту бутсу». Можна, звісно, сміятися з цього але я прагну таких трофеїв. Ну й, не забуваю про Лігу чемпіонів.

- Що порадиш діткам, які зараз займаються футболом?

- Ніколи не зупинятися, не витрачати дарма час. Якщо хочеш стати хорошим гравцем, мусиш навіть у дитинстві використовувати усі можливості, бо згодом збагнеш, як мало встиг колись. Мені тільки 21 рік, але я вже шкодую за часом, який втратив 2-3 роки тому.

Журнал «Фрітайм», fc.volyn.net

16.05.2012 09:5

http://www.ua-football.com/ukrainian/high/4fb34ff2.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Майкона могут удержать

На многих интернет-ресурсах появилась информация относительно того, что один из лучших бомбардиров прошедшего чемпионата Майкон, контракт которого с «Волынью» истекает 31 августа нынешнего года, может в ближайшее время покинуть клуб.

Однако «КОМАНДЕ» удалось выяснить, что пока бразилец никуда не уходит. Более того, как заверяют в тренерском штабе лучан, если нападающий отправится с командой на первый сбор в Словению, то, скорее всего, Майкон продолжит выступление за луцкий коллектив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Назвали гравця «Волині», який найбільше розчарував

Сьогодні, 14:53

Нападник луцької «Волині», лідер команди на полі та в роздягальні Олександр Пищур потрапив до переліку футболістів, які не потішили продемонстрованим рівнем гри протягом останнього сезону української Прем’єр-Ліги 2011-2012.

Рейтинг «футбольних розчарувань» опублікував сайт Football.ua.

На 5 місці в списку опинився «хрестоносець» Олександр Пищур. Зокрема про луцького бомбардира пишуть, що в позаминулому сезоні він грав просто прекрасно, а його вміння боротися і вести команду за собою приносили багато користі команді Віталія Кварцяного в першому сезоні після виходу в Премʼєр-лігу.

Останній чемпіонат Пищур почав не настільки успішно, а після сварки з Кварцяним взагалі покинув Волинь і поїхав до Криму, щоб грати за сімферопольську «Таврію». Там йому проявити себе не вдалося, і він був змушений повернутися у «Волинь», де новий тренер лучан Анатолій Демяненко покладав на нього великі сподівання.

Проте після декількох матчів Пищур глибоко засів в запас, з’являвся на полі вкрай рідко. Але головний показник невдач інший – за весь сезон нападник не забив жодного мʼяча.

Варто зазначити, що до списку «розчарувань» також потрапили нападник харківського «Металіста» Володимир Лисенко, півзахисник львівських «Карпат» Олег Голодюк, футболіст дніпропетровського «Дніпра» Денис Олійник та дует гравців «Карпат» Артем Федецький та Ігор Худоб’як.

До слова, іншого нападника «Волині» Майкона назвали гравцем, який найбільше прогресував протягом сезону.

http://www.volynnews.com/news/sport/nazvaly_hravtsya_volyni_yakyy_naybilshe_rozcharuvav/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Майкон, вероятнее всего, покинет "Волынь"

Бразильский нападающий луцкой "Волыни" Майкон с большой вероятностью уйдёт из клуба.

Как сообщает телеканал "Футбол" со ссылкой на руководство клуба, шансы, что Майкона сумеют удержать в команде на следующий сезон, равняются 20 процентам.

Ранее сообщалось, что если один из лучших бомбардиров чемпионата Украины поедет на первый тренировочный сбор "Волыни", то, скорее всего, останется в команде ещё на один сезон.

Источник: Чемпионат.com

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А в Майкона є сторінка в фейсбуці?

Якщо всі волиняни (і не тільки ) напишем, щоб він залишився....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А якби ще по пару гривень скинулись...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...