kudrom Опубліковано 26 Квітня, 2012 в 10:15 #3376 Опубліковано 26 Квітня, 2012 в 10:15 Я теж так само подумав, це прізвище говорить саме за себе, навіть не треба нагадувати про його рівень.... Прийдеться грати проти 12 гравців, правда і нас буде 12 з вболівальниками , тому для "правильного" результату мабуть будуть працювати на "червону" комусь з наших... Ладно, фігня, надіємося на краще! Врешті решт, чому б не потрапити в фінал з третьої спроби, "Волинь" це заслужила!
Smith Опубліковано 26 Квітня, 2012 в 12:01 #3377 Опубліковано 26 Квітня, 2012 в 12:01 «Волинь» готується до «Шахтаря»: «квадрати», «двосторонка», пенальті
emelka Опубліковано 26 Квітня, 2012 в 12:22 #3378 Опубліковано 26 Квітня, 2012 в 12:22 Ааа...!!! ажіотаж з білетами!!!хто може "підігнати" білети в сімейний 25 сектор! Дуже потрібно)Дякую!
killabee Опубліковано 26 Квітня, 2012 в 18:35 #3379 Опубліковано 26 Квітня, 2012 в 18:35 Да, з білетами папандос... Давно не пам"ятаю, щоб так швидко розібрали білети.
Michaylo Опубліковано 26 Квітня, 2012 в 19:21 #3380 Опубліковано 26 Квітня, 2012 в 19:21 Cергій Пилипчук: повернення Зміяhttp://www.ua-football.com/ukrainian/high/4f994fda.htmlМирча ЛУЧЕСКУ: «В кубковой игре всякое может произойти»Перед полуфиналом Кубка Украины главный тренер «Шахтера» ответил на вопросы журналистовПеред полуфиналом Кубка Украины главный тренер «Шахтера» ответил на вопросы журналистов.– Мистер, насколько матч в Кубке будет отличаться от игры чемпионата?– Разницы нет, наверное. Все их последние игры можно оценить как кубковые – «Волынь» решала много задач. Они бились в каждом матче за три очка, отдавали на поле все силы. Они готовы именно к полуфинальной кубковой игре. Естественно, кубковые встречи имеют свою специфику, в этом турнире никогда нет фаворитов, ни одна команда не выходит на поле заведомо сильнейшей. Очень сложный матч был с «Волынью» в чемпионате: много времени провели в меньшинстве, хотя на последних минутах все-таки вырвали победу. Мы ожидаем тяжелую игру, наверняка они будут раскрываться и идти в атаку, потому что в этом поединке одного очка недостаточно, как в чемпионате, здесь нужна победа. Может быть, это для нас и преимущество, а может быть, и нет. Это будет зависеть от того, насколько быстро мы адаптируемся к предложенным нам условиям.– Какие кадровые проблемы у вас есть перед этим матчем?– Те же проблемы, что и были. Но меня это не интересует, я уже говорил, что меня волнуют только те игроки, которые тренируются и которые готовы к матчам. Остальные под контролем медиков занимаются по своей программе. Что касается игры, то, повторюсь, я думаю о тех, кто здоров.- Чем «Волынь» Демьяненко отличается от «Волыни» Кварцяного?- Не могу сказать. У меня большое уважение к Демьяненко – это человек с огромным опытом. Всегда было тяжело играть против клубов, которые он тренировал. Он знает, как организовать свою команду. Поэтому и ожидаю очень сложного поединка. Конечно, Демьяненко желает сыграть в финале. К сожалению, по жеребьевке все матчи проводим на выезде. Может быть, мы и адаптированы к этому.- С учетом более важного матча чемпионата с «Металлистом»…- Не хочу пока говорить ничего. Мы готовимся к матчу с «Волынью». Впереди кубковая игра, в которой всякое может произойти. Важно, чтобы все были здоровы, а уже потом сможем моделировать.- «Волынь» исповедует достаточно жесткий футбол, часто нанося травмы игрокам соперника. У вас нет желания поберечь игроков перед матчем с «Металлистом»?- Это кубковый матч. Кубок важен так же, как и чемпионат. Мы привыкли к игре таких команд в чемпионате страны. Для нас это не сюрприз. Когда жестко действуют на грани фола, можно потерять футболистов.- Вы удивлены финалистами Лиги чемпионов?- Это еще одно доказательство тому, что в футболе иногда выигрывают не самые сильные. Наверное, и «Барселона», и «Реал» были слишком уверены в себе, а также в том, что они уже в финале Лиги чемпионов. Наверное, из-за этого потеряли в потенциале и не смогли подняться на свой самый высокий уровень.Пресс-служба ФК «Шахтер»http://football.sport.ua/news/155324
Michaylo Опубліковано 27 Квітня, 2012 в 11:49 #3381 Опубліковано 27 Квітня, 2012 в 11:49 Анатолій Демяненко: "Проти "Шахтаря" я - наставник "Волині", а не динамівець"27.04.2012Наставник луцької «Волині» Анатолій Демяненко поділився своїми думками щодо майбутнього кубкового протистояння з донецьким «Шахтарем».- Анатолію Васильовичу, «Волинь» зовсім недавно зустрічалася із «Шахтарем». Що вам запам’яталося з тієї дуелі?- Я знаю, що буде у цій грі – і ми, і гірники ставитимемо завдання - обов’язково перемогти. За свою команду скажу чітко: ми прагнемо бути в фіналі, іншої цілі у нас немає.- Хоча теперішній поєдинок відрізнятиметься від того, що був два тижні тому…- Однозначно! Кубок є Кубок. У таких змаганнях усе буває. Тим більше, коли йде мова ні більше, ні менше – про фінал.- Тоді «Волинь» грала із «Шахтарем» на рівних і пропустила м’яч лише на останніх хвилинах, та й то з пенальті…- То й що? Зараз це вже не має жодного значення. Ми на ту зустріч уже не дивимося.- Однак після тієї поразки ваша команда видала два хороші матчі – проти «Металурга», а потім (у розіграші Кубка) проти «Арсеналу». Зараз не відчуваєте чогось подібного – на рівних зіграли з «Динамо», мінімально поступилися і можете знову провести пару-трійку хороших поєдинків, зокрема й проти «Шахтаря»- Згоден, щось подібне є. З киянами ми й справді зіграли гідно. Футболісти на таких матчах зростають і набувають досвіду. І кожен окремо, і колектив в цілому. Тож навіть не сумніваюся, що донецькій команді ми дамо бій.- Тим паче коли мова йде про принципового суперника – небайдужого для вас київського «Динамо». Адже існує непохитна аксіома – колишніх динамівців не буває…- Я професіонал. Працюю у клубі «Волинь». Чи «Шахтар», чи «Динамо»… Яка мені різниця? Я виконую свою роботу чесно. Стосунки між іншими клубами мене не повинні хвилювати.- Але відповідальність за майбутній матч, напевно, велика. «Волинь» вашого попередника Віталія Кварцяного мала репутацію кубкового бійця, і вболівальники, мабуть, чекають від вас маленького дива…- По-перше, я прошу у вболівальників трішки терпіння. По-друге, я на під кого не підлаштовуюсь. Розумієте про що я?- Не зважаєте на своїх попередників?- Життя йде вперед! Яка різниця, хто був до тебе – Кварцяний, Лобановський чи хтось інший? Треба рухатися далі. Лише теперішній тренер несе відповідальність за те, що зараз відбувається в команді, за результат. А ось знання, отримані від них, повинні стати корисним багажем.О.Комаровський, газета "Український футбол"http://fc.volyn.net/anatoljj-demjanenko-proti-shakhtarja-jad0z.html
Michaylo Опубліковано 27 Квітня, 2012 в 12:20 #3382 Опубліковано 27 Квітня, 2012 в 12:20 27.04.2012 14:05Годулян пообіцяв, що спробує не зіпсувати матч "Волинь" - "Шахтар"У конференц-залі стадіону "Авангард" відбулася передматчева організаційна нарада представників луцької "Волині", донецького "Шахтаря", суддів, а також делегата й інспектора ФФУ.Головний арбітр поєдинку Віталій Годулян з Одеси схвалив ігрову форму команд. Лучани вийдуть на поле у біло-малиновій формі, гості - у помаранчево-чорній, пише прес-служба "Волині".Арбітр поінформував представників про те, що буде вимагати від команд дотримуватися під час гри правил Fair play, не "працювати ліктями" під час розіграшу стандартних положень, не симулювати і жорстко апелювати до арбітра.Годулян побажав командам хорошої гри і запевнив, що суддівська бригада намагатиметься не зіпсувати свято великого футболу у Луцьку."Хочеться щоб після матчу вболівальники говорили по гру а не обговорювали дії арбітрів", - сказав рефері поєдинку.Правопорядок на території стадіону будуть підтримувати 100 стюардів, а в резерві міліції - 380 правоохоронців. До Луцька має прибути 50 вболівальників "Шахтаря".http://www.champion....2/04/27/489908/
Michaylo Опубліковано 27 Квітня, 2012 в 17:54 #3383 Опубліковано 27 Квітня, 2012 в 17:54 Молодці, волиняни!!! Хоча і програли...Але як!
swen1989 Опубліковано 27 Квітня, 2012 в 17:54 #3384 Опубліковано 27 Квітня, 2012 в 17:54 Але, все таки, молодці.
Lisovic Опубліковано 27 Квітня, 2012 в 17:59 #3385 Опубліковано 27 Квітня, 2012 в 17:59 Волинь! п.с. арбітр обіцяв не псувати матч... обіцяв мабуть Ахметову
electric Опубліковано 27 Квітня, 2012 в 18:09 #3386 Опубліковано 27 Квітня, 2012 в 18:09 Волинь сьогодні виграла , були кращі ! А для шахти не звикати вигравати за рахунок пеналів від судді.
GraysonPierce Опубліковано 27 Квітня, 2012 в 18:17 #3387 Опубліковано 27 Квітня, 2012 в 18:17 Волиняки на висоті! Яке бажання грати, боротись до останніх хвилин! Така Волинь подобається мені все більше і більше!Пенальті за участю Леандро не було і близько...Сльози на очах Шикова після матчу багато чого варті, значить не все одно!З такою грою маємо надію на те, що наступний сезон ми будемо закінчувати не внизу турнірки, а як мінімум в 6-рці кращих))
kozakOleg Опубліковано 27 Квітня, 2012 в 18:28 #3388 Опубліковано 27 Квітня, 2012 в 18:28 Був в другій частині матчу, після того як подивився перший тайм по тв.Суддя знову підлизав дупу Ахметову і потім побіжить на коврик до його нагороду отримувати в вигляді мішечка грязних грошей.Волинь молодці, ігра досить подобається останім часом, а особливо подобається як прогресують Приндета, я дуже хотів би щоб Волинь викупила Шеліхова - це досить талановитий воротар.
Travian Опубліковано 27 Квітня, 2012 в 18:29 #3389 Опубліковано 27 Квітня, 2012 в 18:29 А який рахунок?
Ko3bMa Опубліковано 27 Квітня, 2012 в 18:43 #3390 Опубліковано 27 Квітня, 2012 в 18:43 3-4СУДДЯ - П*ДАРАС!!!Волинь рвала до останнього. Якби був пенальті на 2-3 в ворота Шахтаря, то результат був би непередбачуваним.
Wayner Опубліковано 27 Квітня, 2012 в 18:45 #3391 Опубліковано 27 Квітня, 2012 в 18:45 Наші хлопці, звичайно, молодці, але вже надоїв цей гнилий чемпіонат(кубок). Який смисл старатися та битися, якшо одна людина все просто перекреслює своїми діями. Як можна дати пенальті за чисту гру в м'яч, а потім недати за те, як польовий гравець у по голкіперські відбиває м'яч руками?
pura Опубліковано 27 Квітня, 2012 в 18:47 #3392 Опубліковано 27 Квітня, 2012 в 18:47 Щойно зі стадіону !!!!гАндулян все таки зробив своє діло...подивився повтори , першого пенальті не було, а перед другим схоже офсайд був
ChB Опубліковано 27 Квітня, 2012 в 18:49 #3393 Опубліковано 27 Квітня, 2012 в 18:49 Мірчу затролили. Коли він заходив на пресуху, його зустріли невеликим гулом, бідняжка образився і пішов.
Volyniaka Опубліковано 27 Квітня, 2012 в 19:09 #3394 Опубліковано 27 Квітня, 2012 в 19:09 Щойно зі стадіону !!!! гАндулян все таки зробив своє діло... подивився повтори , першого пенальті не було, а перед другим схоже офсайд був Хоча малюнок (не мій, з інету) явно спотрворює картину. Як мінімум, проведена автором лінія явно не паралельна центральній лінії поля.
Wayner Опубліковано 27 Квітня, 2012 в 19:18 #3395 Опубліковано 27 Квітня, 2012 в 19:18 Лінія трохи не паралельно намальована центральній, але ж якшо це пенальті сумнівне, то перше точно видумане! А момент з рукою після 2-3 так і не показали
Volyniaka Опубліковано 27 Квітня, 2012 в 19:21 #3396 Опубліковано 27 Квітня, 2012 в 19:21 Є ще одним малюнок Сімінін - тормоз!
Психолог Опубліковано 27 Квітня, 2012 в 19:23 #3397 Опубліковано 27 Квітня, 2012 в 19:23 я вітаю Волинь за гарну гру, а також хочу сказати, що мені все більше подобається Анатолій Демяненко (хай вибачить мене Віталій Кварцяний ) зараз лучани перестають грати у силовий бійцівський футбол, а починають на полі більше думати, почали працювати фланги, набіги з центру поля та ін. тобто помічається певний інтелектуальний рисунок гри. ще раз браво, земляки!
Ko3bMa Опубліковано 27 Квітня, 2012 в 19:26 #3398 Опубліковано 27 Квітня, 2012 в 19:26 Є ще одним малюнок Це мене одного тягне клацнути кнопку "play" на фото?
Volyniaka Опубліковано 27 Квітня, 2012 в 19:30 #3399 Опубліковано 27 Квітня, 2012 в 19:30 Є ще одним малюнок Це мене одного тягне клацнути кнопку "play" на фото? Клацни ТУТ
Wayner Опубліковано 27 Квітня, 2012 в 19:47 #3400 Опубліковано 27 Квітня, 2012 в 19:47 Анатолій Демяненко (головний тренер "Волині"):Журналісти зустріли й провели наставника «Волині» аплодисментами.- Ця гра була швидше для глядачів. Моменти виникали і біля наших воріт, і біля їхніх. Звичайно, «Шахтар» - команда майстерна, індивідуальна майстерність дуже висока. Це й зіграло вирішальну роль. Помилки в нас були, звичайно. Особливо, коли пенальті в наші ворота призначалися. Захисник не має права так грати.- Ви погоджуєтеся, що судді сьогодні знищили нашу команду?- Я суддів не обговорюю. Це моє кредо. Бог є, він все бачить, він вирішить. Треба спокійно сісти , переглянути диска. Не знаю, як він судив упереджено чи ні. Не знаю, що сказати про суддівство. Краще помовчу.- Пам`ятаючи гру із «Шахтарем» в чемпіонаті і призначення пенальті за фол на Шевчуку, ви якось особливо наголошували оборонцям на можливих порушеннях в штрафній і біля неї?- Звичайно, наголошував на цьому. Але в грі хлопці намагаються жорстко відбирати м’яча і таке інше… Але я застерігав їх: будьте акуратними.- Наприкінці другого тайму ви щось енергійно пояснювали арбітру…- Тому що чомусь арбітр почав додавати час у той момент, коли залишалося грати в матчі ще 5 хвилин. Це нонсенс.- Що ви сказали гравцям під час гри?- Крикнув Сімініну, щоб він сказав гравцям, аби грали до кінця. Завжди треба так грати, незважаючи на рахунок.- Ви помітили, що Герасимюк не бореться, ховає ноги… А Сімініна ніхто не підстраховує…- Я зрозумів про що ви говорите… Повинен страхувати Рамон. Його треба ще вчити, бо в атаку він непогано грає. Він все ж півзахисник. І захисник, і нападник… Там є над чим працювати. А Герасимюк… Думав, що він посилить гру на фланзі. На жаль, не посилив. І четвертий гол – саме він обрізав команду. Роботи непочатий край.- Що з Приндетою?- Побачимо, ще з лікарем не розмовляв.- Чи спілкувалися ви із «динамівцями» після минулого матчу? Що ви сказали їм?- Так, розмовляв з деякими тут біля роздягальні, сказав, що ви відскочили тут, у Луцьку. І казав їм, так як і вам, що ми не повинні були програвати.- А чи повинні були ви сьогодні програвати?- Так само стверджую: ні! Але у таких випадках все вирішує саме індивідуальна майстерність і бразильський півзахист.- Як зіграв сьогодні Майкон?- Найголовніше, що він у нас є, ми знаємо його хороші якості. Він може і забити і віддати. Потерзав їх…- Він вже залишається в команді?- Ой… Складний хлопець. Складний у цьому питанні. Працюємо над цим. Як вийде – ще не можу сказати.Головний тренер «Шахтаря» Мірча Луческу залишив прес-конференцію так і не розпочавши відповідати на запитання журналістів.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.